![]() |
#1 | |
![]() ![]() Zarejestrowany: 15 May 2007
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
General of the Army
![]() Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
|
![]() czy komus udalo sie sciagnac bete ze playstation store ? mi nic nie wyszukuje ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dj. Gargamel : 06-28-2017 o 16:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Póki co jest do pobrania tylko w US, można ją pobrać ale potrzeba założyć nowe konto PS z lokalizacją US.
![]() |
#4 |
Chief Warrant Officer 3
|
![]()
Siema po latach
![]() Miałem Gargamel napisać do Ciebie w tej sprawie ale zgubiłem kontakt. Ogolnie grałem w to na konsoli bo juz PCowcem raczej nie jestem, a konsolowcem i ogolnie Sandstorm mnie ciekawi ale nie dane było mi zagrać oprócz polatania samemu po mapie bo wywala nie wiem z jakiej przyczyny albo ping bo 200+ albo znane problemy z tą grą i ich serwerami na początku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
General of the Army
![]() Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
|
![]()
dostalem mejla dzięki - na weekend bede probowal instalowac
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: 03 May 2004
|
![]()
Dla mnie ta gra się skończyła na wersji 2.5
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Ja po AA 2.5 rozpocząłem przygodę z WoT, ale czasem jeszcze wpadam na battletrackera pochodzic po GB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: 30 Dec 2005
|
![]()
Ja wróciłem do AA po wielu latach i mimo początkowej niechęci muszę stwierdzić że AA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: 25 Jan 2014
Miasto: Darłowo
|
![]() Cytat:
Nie ma co się oszukiwać, brak reklamy i olbrzymie pieniądze w CS sprawiają, że mało ludzi sięga po AAPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: 20 Jul 2017
|
![]()
Podrzuccie jakies IP polskich serwerow!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Zapraszam do grupy na PS4 - klanów [ZOMO] i [CKSS] ze starych czasów - jeszcze z wersji 2.8.5
Proszę o info za pomocą wiadomości przez PSN do HetmanWawa. nie łączymy się na ps4 przez IP, natomiast można postawić adhoc własny serwer z opcji gry i pograć z niskim pingiem. Gra jest za free oraz nie potrzebuje do gry multi abonamentu PSPLUS Pamiętacie jeszcze Sanda? Pod koniec filmu jest pokazana opcja stawiania serwera https://www.youtube.com/watch?v=nNJHrlWg-js ---------
* * https://www.americasarmy.com/soldier/2136040/psn/career-stats <- statystyki AA: PG na Playstation 4 * * Mój PSNID: HetmanWawa fragment gameplayu z PS4 -> https://www.youtube.com/watch?v=nNJHrlWg-js (SandStorm) * * Zapraszam do społeczności gry na Playstation 4 o nazwie Polish group America's Army - jestem jej właścicielem Posiada ona starych wiarusów z klanu [ZOMO] i [CKSS] z lat 2002-2008 wersja gry od 1.7 do 2.8.5 Ostatnio edytowany przez HetmanKielce : 01-26-2020 o 20:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|