America's Army PL

America's Army PL (http://forum.americasarmy.pl//index.php)
-   Szukam pomocy AA: PG (http://forum.americasarmy.pl//forumdisplay.php?f=110)
-   -   Problem z logowaniem (http://forum.americasarmy.pl//showthread.php?t=21606)

GoGi 09-02-2013 10:25

Problem z logowaniem
 
Skusiłem się aby w końcu ściągnąć AA PG,jednak nie mogę uruchomić gry ponieważ wyskakuje komunikat że potrzebuje IE 9 albo późniejszej wersji.Problem jest taki że mam win xp i nowe IE w tym systemie nie działa.Czy da się jakoś ominąć ten problem bez przeinstalowania systemu ??

Louis 09-02-2013 10:31

Jeśli używasz Mozilli spróbuj ją ustawić jako domyślną przeglądarkę

RudY+- 09-02-2013 10:32

Nie da rady, ten idiotyczny launcher i tak się odpala na IE

GoGi 09-02-2013 10:38

aha a nie ma zupełnej możliwości zainstalowania IE 9 z tego co wiem na xp,no to cudnie......
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
a jakbym ustawił chrome albo coś nowszego ?

RudY+- 09-02-2013 10:50

Próbuj, ja mam ustawione domyślnie chrome a i tak musialem instalować ie9 na w7

GoGi 09-02-2013 10:56

no to pięknie....
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
poszukam coś na głównym forum aa może potrafią to jakoś ominąć...
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
bo nawet dochodzi do logowania,po błędzie natomiast gdy wpisuje login i hasło wraca do steama i nic się nie dzieje.

JiHAD^ 09-03-2013 15:35

Proponował bym zerknąć w minimalne wymagania gry: Microsoft Windows Vista, Internet Explorer 9 or higher

speedcuber 09-08-2013 19:05

ja tez mam xp i jak wlaczam gre to mi wywala ze musze miec ie9 ale daje ok, potem normalnie sie loguje i wchodze do gry i wszystko dziala

GoGi 09-09-2013 16:28

hmm no to dziwne,bo mi się włącza logowanie wpisuje dane,włącza się i znika....


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 06:45.

Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl