![]() |
#1 |
![]() |
![]() ![]() E-sim to gra wzorowana na pierwotnej wersji e-republik , ale tutaj system DONATE nie daje ŻADNEJ przewagi nad graczami którzy nie wydają na gre pieniędzy. Donate jest dobrowolny - jest przeznaczony na utrzymanie serwerów gry. W tej grze jesteśmy jednostką w danym kraju, i to my decydujemy jaka droge rozwoju wybierzemy - możemy być dosłownie każdym i tylko od nas zależy jaką drogą pójdziemy! Bieżąca sytuacja wirtualnej Polski jest naprawdę nieciekawa , jesteśmy atakowani ze wszystkich stron , mamy nikłe szanse na obronienie terytorium rdzennego, ale TO WŁAŚNIE TY możesz zdecydować o losach wirtualnej POLSKI. Możesz udowodnić że Polacy są silnym i zgranym narodem i razem z resztą gracz skopać tyłek Litwie - NASZEMU GŁÓWNEMU RYWALOWI! Litwini szydzą z nas na kązdym kroku. Pokażmy im że jesteśmy narodem zwartym i gotowym do działania - nie pozwólmy im WYGRAĆ! Nie jesteś pewny czy chcesz zacząć? Boisz się że nie poradzisz sobie w tym świecie? Napisz - NAPEWNO CI POMOGE! http://e-sim.org/lan.62694/ MÓJ REFLINK - tak otrzymam z niego korzyści , ale korzyści są obustronne + jeżeli napiszesz to postaram się Ci pomóc - dam jedzenie, odpowiem na pytania. www.e-sim.org - Jak wiadomo ludzie nie zawsze chcą używać refa dlatego zostawiam wam wolny wybór : ) www.esim-center.pl która odpowie na podstawowe pytania, przybliży trochę pojęcie o grze. |
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]()
zjadacz czasu gorszy niż fejsbuk
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
![]()
a Remek już w to LAMI czy mogę być pierwszejszy ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
|
![]()
Mujborze, bez sensu gra.
Lepszy Haxball
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
jak tak sądzisz to napisz dlaczego Twoim zdaniem tak jest a nie dajesz bez sensu komentarz , nic nie wnosząc i jeszcze innych w błąd wprowadzasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() |
![]()
Grałem w eRepublik dłużej niż chwilę i powiem tylko że najbardziej podobała mi się tam swoista atmosfera i klimat czytania prasy itd. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale mimo iż gra opierała się na "dwuklikach" i w zasadzie można było tylko raz dziennie kliknąć w 2-3 opcje i na dobę było z górki to i tak spędzałem przy niej sporo więcej czasu czytając sobie np właśnie prasę eRepa i wkręcając się w politykę oraz ekonomię tej z pozoru prostej jak budowa cepa gry.
Tu pewnie mogło by być podobnie więc nie oceniajcie gry po pozornie ubogiej okładce bo takie gry albo was wciągną klimatem albo odrzucą już na poziomie rejestrowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
![]()
hahaah, dobre multikonto kolego, na dwóch forach TO SAMO(identyczne składnią i treścią) ogłoszenie, tylko 2 różne reflinki
na tym polega problem takich gier, nie zrobisz 50 kukieł to nie masz szans na cokolwiek...
Ostatnio edytowany przez RudY+- : 04-07-2012 o 21:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|