Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Szukam Pomocy 2.8.x

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 03-19-2005, 17:43   #1
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie Przerzucilem sie z wina 98 na XP i mam CE :[

Jak w temacie. Sformatowalem dysk na ktorym byl 98. Potem zainstalowalem XPka i nie moge teraz AA uruchomic. Po kliknieciu na ikone, po jakies minucie wyskakuje CE:

No Label

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1997 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 (3082)

Error setting display mode: CreateDevice failed (8007000E). Please delete your armyops.ini file if this error prevents you from starting the game.

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine


POMOCY


PS. SZUKALEM z pol godziny i nie znaazlem nic na temat
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 03-19-2005, 17:48   #2
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

a reinstalowales AA? jesli nie, to nie wiem na co czekasz. gryzie ci sie, bo instalowales na innym systemie.

ps.
albo najpiwerw wypiernicz armyops.ini z katalogu gry i sprawdz czy to nie pomoze. CE wskazuje, ze blad tam lezy. ale jesli nie reinstalowales AA, to moim zdaniem tu jest rpzyczyna.
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 17:56   #3
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Przeinstalowalem juz wczesniej i nadal CE
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 18:04   #4
Dj. Gargamel
General of the Army
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
Wiadomości: 8640
Domyślnie

cleaner a jak nie pomoze to inne stery pod grafike
__________________
Dj. Gargamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 18:10   #5
-BlahaSh^!
Master Sergeant (MSG)
 
Zarejestrowany: 19 Mar 2005
Wiadomości: 13
Wyślij wiadomość przez ICQ do -BlahaSh^! Wyślij wiadomość przez MSN do -BlahaSh^! Wyślij wiadomość przez Yahoo do -BlahaSh^!
Domyślnie

Ostatnio miewałem po 5CE dziennie, i reinstalacja sterów od grafy nie pomogła próbowałem omegi, catalyst i DNA, za to w moim przypadku zawsze pomaga format C: jeżeli tylko dostaje ich za dużo robie format i wszystko gra przez jakieś 2miechy :wink:
-BlahaSh^! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 18:23   #6
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Cleaner pomogl, teraz mam kicki z serverow za [KsH]ANONIM_RIPER has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... NO PACKET FLOW
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 18:28   #7
sebe
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 19 Jun 2003
Wiadomości: 478
Wyślij wiadomość przez ICQ do sebe Wyślij wiadomość przez MSN do sebe
Domyślnie

hmm, normalnei jestem dumny, wkoncu CDC uruchomisz <brawo>

rada speca : sformatuj jeszcze raz
__________________
sebe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 18:34   #8
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Zapomnialem ze kicka ma podczas upsate'a PB.

Znowu format :/ nie da sie inaczej :
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 18:42   #9
sebe
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 19 Jun 2003
Wiadomości: 478
Wyślij wiadomość przez ICQ do sebe Wyślij wiadomość przez MSN do sebe
Domyślnie

to zupdatuj recznie pb
__________________
sebe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 18:53   #10
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Nadal lipa
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 19:17   #11
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7009
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Kick za NO PACKET FLOW oznacza problemy z laczem - PB nie moze sie polaczyc ze swoim serwerem / lub z czyms innym. Sprawdz firewalla i lacze.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 03-19-2005, 20:33   #12
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Ehhh nadal mam CE, uruchomilem kompa na nowo i klops :wink:

A firewalla nie mam. Jak mam lacze Kurcze przy 98 nigdny nie mialem takich zeczy :/
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 22:56.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl