Wróć   America's Army PL > Dodatkowe > Inne > Inne gry

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 10-27-2007, 19:32   #51
spd
Chief Warrant Officer 2
 
Zarejestrowany: 15 Aug 2005
Miasto: Poznań
Wiadomości: 43
Domyślnie

Mi osobiście bardzo się podoba. Grafika przyzwoita, sterowanie oraz możliwość załadowania modów dla naszego bohatera (szybkie bieganie, włączanie niewidzialności itd). Oczywiście są to moje pierwsze wrażenia, ponieważ grałem w tą gra może z 30 minut, jednak to nie zmienia faktu, że zapowiada się całkiem fajnie.

Co do poprzedniego posta to Crysis chodzi mi tak na: 1280x1024.
spd jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 10-27-2007, 19:32   #52
Catra
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 06 Feb 2003
Miasto: Łódź
Wiadomości: 4757
Wyślij wiadomość przez ICQ do Catra Wyślij wiadomość przez AIM do Catra
Domyślnie

Na stronie Nvidii sa nowe beta sterowniki z m.in. optymalizacja pod demo Crysisa

Zobacze w listopadzie jak u mnie na 1gb i gf7600gs chodzi
__________________


http://lodz.myminicity.com/ klik click
Catra jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-27-2007, 20:46   #53
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

i tak za tydzien wychodza nowsze
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-27-2007, 22:40   #54
Janek
General
 
Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 2676
Domyślnie

Wow w zyciu nie przypuszczlaem ze sterownik moze tyle zmienic. Teraz gram 1680x1050 na high a tekstury i fizyka na ultra high (jak dalem wszystko na ultra high to troche scinalo juz).
Tylko niech mi ktos wskaze czym ta gra sie rozni od Far Cry oprocz tego ze kombinezon jest i ladniejsza grafika I nadal utrzymuje, ze Ci Koreanczyc to wcale nie Koreanczyc tylko Robocop przebrany w mundur armii koreanskiej.
Wracam jednak do Wiedzmina
__________________
Janek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-28-2007, 11:19   #55
VICTORious82
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 13 Jun 2004
Wiadomości: 115
Domyślnie

na dx9 też da się zapuścić gre w very high, czyli tryb, który dostępny jest tylko w dx10
__________________
VICTORious82 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-30-2007, 01:48   #56
Frysiek
General
 
Zarejestrowany: 30 Apr 2004
Wiadomości: 880
Domyślnie

jak wy ustawiacie to na very high i ulrta jak ja mam do wyboru w advanced 3 rodzaje ładności: low, medium i high...? ;>

o ile na high wyglada nieźle (ale dopiero przy 1600x1200 bo się krzaczki nie zlewają ) to na medium jest lipa z epoki geforce2 :O

sama gra jakaś dziwna, poziom easy a boty roboty przyjmują dzielnie na klatę 10 - 15 kulek :B po czym oddają mi swoje patyki i klamki ...ekhm... tylko tyle
biegam szybko, skacze, rzucam sztachetami, a oni nadal trafiają :/

spodziewalem się czegoś innego... po 5 minutach znudziło mnie zmienianie trybów tego skafandra... nie czuje klimy, za stary jestem?
Frysiek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-30-2007, 07:21   #57
^HiS^
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2005
Miasto: Wałbrzych
Wiadomości: 1074
Domyślnie

Cytat:
Napisał Frysiek Zobacz Wiadomość

spodziewalem się czegoś innego... po 5 minutach znudziło mnie zmienianie trybów tego skafandra... nie czuje klimy, za stary jestem?
ja tesz
teraz jestem stary i niedługo umre ale jak byłem młody i gibki podobały mi się takie gry które teraz wywołują u mnie ziew.ru ... teraz też mało gier nowych mnie wciąga ...do łóżka XD
^HiS^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-30-2007, 12:47   #58
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Cytat:
Napisał ^HiS^ Zobacz Wiadomość
ja tesz
teraz jestem stary i niedługo umre ale jak byłem młody i gibki podobały mi się takie gry które teraz wywołują u mnie ziew.ru ... teraz też mało gier nowych mnie wciąga ...do łóżka XD
x2
Kiedyś jak wychodziły gry to można było w nie ciupać całymi dniami a teraz... możemy tylko pomarzyć
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-30-2007, 14:06   #59
Catra
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 06 Feb 2003
Miasto: Łódź
Wiadomości: 4757
Wyślij wiadomość przez ICQ do Catra Wyślij wiadomość przez AIM do Catra
Domyślnie

Ja sobie ostatnio właczyłem Theme Hospital i Traffic Giant to były gry. O Falloucie nie wspomne
__________________


http://lodz.myminicity.com/ klik click
Catra jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-30-2007, 17:34   #60
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

Cytat:
Napisał Catra Zobacz Wiadomość
Ja sobie ostatnio właczyłem Theme Hospital

a gral ktos w tego nowego hospitala ? bo zastanawiam sie nad prezentem dla zonki a ona starym to sie zagrywala calymi nockami
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-30-2007, 18:07   #61
Chomiq
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
Wiadomości: 3895
Domyślnie

Ten nowy hospital to syf, strasznie ludzie narzekali na niego.
Chomiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-30-2007, 18:52   #62
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Jeśli chodzi o Crysis to w folderze z gra jest folder z instalka SandBox 2 Editor.
Ciekawe narzedzie! Mozemy podpatrzyć bronie a nawet powalczyć z Alienem
Naprawde świetna zabawa! stawiamy domki i pozniej strzelamy w to "osiedle" nukiem... boom
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-31-2007, 13:34   #63
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

Cytat:
Napisał Frysiek Zobacz Wiadomość
jak wy ustawiacie to na very high i ulrta jak ja mam do wyboru w advanced 3 rodzaje ładności: low, medium i high...? ;>
http://gry.idg.pl/news/128966.html
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-13-2007, 13:59   #64
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Gral juz ktos w fulla bo ja mam dopiero 22% i nie moge sie doczekac az sobie zagram

PS: jakby ktos mial problemy z Sandboxem2 (edytor) to walic na PW! Strasznie prosty edytor!
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-14-2007, 16:19   #65
Pixel
General
 
Zarejestrowany: 13 Feb 2003
Wiadomości: 1655
Wyślij wiadomość przez MSN do Pixel
Domyślnie

Gralem w demko SP i jakos specjalnie mi nie podpasowalo. Ot takie biegnij do przodu i rob zadyme. Ciekawe jakie bedzie multi.
__________________
Under Construction
Pixel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-14-2007, 16:21   #66
Dj. Gargamel
General of the Army
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
Wiadomości: 8640
Domyślnie

a mnie sie podobalo klimat ala far cry
__________________
Dj. Gargamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-14-2007, 16:30   #67
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Cytat:
Napisał Pixel Zobacz Wiadomość
Gralem w demko SP i jakos specjalnie mi nie podpasowalo. Ot takie biegnij do przodu i rob zadyme. Ciekawe jakie bedzie multi.
Eeee, przecież to nie gra decyduje co masz robić, tylko ty sam! Masz kombinezon, ktory daje ci mnostwo mozliwosci Mozesz przejsc niezauwazony lub zrobić rozjebun*u na kilka ciekawych sposobow.

Multi podobno jest ŚWIETNE!
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-14-2007, 18:41   #68
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Cytat:
Napisał Dj. Gargamel Zobacz Wiadomość
a mnie sie podobalo klimat ala far cry
no ja juz dzisiaj widzialem w empiku na polce. w demo gralem i far cry zostal daleeeeeeko w tyle
nie moge sie doczekac zwlaszcza, ze bede mial juz pod to nowego kompa
gra jest wypasiona, ale troche rpzegieli z cena- 139pln lub 159pln w jakims metalowym pudelku-bzdura
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-15-2007, 12:19   #69
Dj. Gargamel
General of the Army
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
Wiadomości: 8640
Domyślnie

Cytat:
Napisał -tM][H!pek Zobacz Wiadomość
gra jest wypasiona, ale troche rpzegieli z cena- 139pln lub 159pln w jakims metalowym pudelku-bzdura
http://www.empik.com/produkt;jsessio...ductId=3068892


* Cena rynkowa: 139,90 zł
* Cena empik.com: 118,91 zł
* Czas dostawy: przedsprzedaż
__________________
Dj. Gargamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-15-2007, 14:04   #70
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

taa zauwazylem. no ale to empik.com, nie empik w centrum handlowym, w ktorym na polce lezy gra- trzeba zaplacic czynsz za lokal, oplacic kasjerow, ochroniarzy itd.
ta cena 139 i 159 to sa ceny empiku wlasnie-bylem, widzialem
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-15-2007, 22:00   #71
Janek
General
 
Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 2676
Domyślnie

EA ma chyba jakis alternatywny sposob przeliczania kursu dolara

Cytat:
Fast forward through scraps of miserable story and melodramatic dialogue, along with a "boss battle" inherited from the coin-op class of '88 (see: "Contra"), and the ordeal is done -- beautiful throughout, mostly amazing, but vegetative by the end.

http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3164321
__________________
Janek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-19-2007, 22:23   #72
CAM-VID
General
 
Zarejestrowany: 24 Jun 2003
Wiadomości: 1413
Wyślij wiadomość przez AIM do CAM-VID
Domyślnie

Właśnie kupiłem w Empiku. Far Cry mnie wciągnął, a to pewnie jeszcze bardziej. Zobaczymy jak mi komp sie spisze
__________________
CAM-VID jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-20-2007, 13:54   #73
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Ja jestem juz tak w 3/4 gry
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-21-2007, 22:12   #74
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Cytat:
Napisał =M4LuTkI= Zobacz Wiadomość
Ja jestem juz tak w 3/4 gry
Co masz za grafe i na jakich ustawieniach grasz?
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-21-2007, 22:38   #75
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Ja mom Palita 8600GT 256MB i gram wszystko na high oprocz cieni, tekstur, i jeszcze czegoś, bez aa I gra sie płynnie! Tylko troche mnie czasami cisnie 1GB ramu :/ Ale nie jest tak zle! Gra sie miodnie!
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 00:26   #76
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Ja mam wszystko na min, aa wylaczone, 8x6 i mam do okolo 25-35.
MSI 7900gs, tez 1gb... Ale np. w Gears of War, gra mi sie komfortowo, tylko malo ramu, bo czasem muli i musze pare sekund poczekac
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 13:07   #77
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

No 1Gb to stanowczo za mało jak na te czasy 2gb to minimum!
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 16:08   #78
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Podkrecilem swojego 7900gs 450/660@580/830 i jest troszke lepiej
I jak wlaczyc AA w Crysis, bo zaznaczam, a to mi sie nei wlacza :/
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 16:41   #79
Janek
General
 
Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 2676
Domyślnie

IMO armia USA stosjue zla taktyke w Crysisie - skoro Koreancy strzelaja z 500m do wszystkiego co tylko drgnie w dzungli (swoja droga chyba wszyscy maja perka "Sokole oko"), to straty od friendly fire musza miec takie ze wystarczyloby z tydzien poczekac i zajac zgliszcza.

Mnie dziala tak pol na pol high/very high, bo jak dam wszystko na very high to jest delikatnie mowiac nieplynnie (Radeon x2900xt). Zobaczymy co bedzie jak wypuszcza Crysisowy sterownik.
__________________

Ostatnio edytowany przez Janek : 11-22-2007 o 16:54
Janek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 17:52   #80
RudY+-
General
 
Zarejestrowany: 13 Dec 2005
Miasto: Brwinów
Wiadomości: 2028
Wyślij wiadomość przez ICQ do RudY+- Wyślij wiadomość przez AIM do RudY+- wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

dziwna ta gierka troche...
przeciwnicy to chyba mutanci, wytrzymują 15 strzałów w okolice klaty, tak jak napisał Janek, walą przez pół dżungli,
próbowałem wejść na cichcu do jakieś wioski, pousypiałem chyba 4 przeciwników, a po chwlili wyskoczyło na mnie 20...
RudY+- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 17:56   #81
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Cytat:
Napisał RudY+- Zobacz Wiadomość
dziwna ta gierka troche...
przeciwnicy to chyba mutanci, wytrzymują 15 strzałów w okolice klaty, tak jak napisał Janek, walą przez pół dżungli,
próbowałem wejść na cichcu do jakieś wioski, pousypiałem chyba 4 przeciwników, a po chwlili wyskoczyło na mnie 20...
No troche dziwne to. Ciekawe jak ejst na najtrudniejszym poziomie
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 18:42   #82
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Cytat:
Napisał ojest! Zobacz Wiadomość
No troche dziwne to. Ciekawe jak ejst na najtrudniejszym poziomie
Jak dziwne Przeciez jest 2020 rok i koreance maja prawo posiadać jakies super kamizelki Dla mnie to nie jest "dziwne"! Wole sie natrudzić i miec z tego frajde, niż isc przez dzungle i siekac wszystkich z palcem w pupie Mi sie tam gra przyjemnie i nie narzekam

IMO podobala mi sie sytlacja na takim malym cmentarzyku. Szedłem sobie miedzy nagrobkami a tu nagle patrze na radar, który wskazuje, że zaraz na kogoś nadepnę Patrze na ziemie, nic, mysle jakis bug radaru czy coś. Zrobiłem krok a tu nagle przede mną "objawił" sie koreanczyk w podrobie nanosuitu hehehe
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 18:45   #83
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Jak maja super kamizelki, to czemu nie mam suber broni?

Malutki u Ciebie dziala AA?
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 18:56   #84
RudY+-
General
 
Zarejestrowany: 13 Dec 2005
Miasto: Brwinów
Wiadomości: 2028
Wyślij wiadomość przez ICQ do RudY+- Wyślij wiadomość przez AIM do RudY+- wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

O ile wytrzymałość przeciwników jestem w stanie zaakceptować, bo w Stalkerze było tak samo, to do ich liczebności mam wątpliwości...
ide sobie spokojnie dżunglą, dostaje komunikat że 'kilka' jednostek są naprzeciwko mnie. Ok przygotowuje sie na sieczke. Jakie było moje zdziwienie, gdy z każdej strony zaatakowało mnie po 6-8 przeciwników...
Z prawej i lewej strony były góry, więc nie wiem co to ma być, teleportacja?, czy poprostu głupi skrypcik?, no ale mamy rok 2020, więc wszystko jest możliwe
żeby nie było, gra jest bardzo dobra. Grafika nawet na średnich miecie, efekty wybuchów - znakomite
Modyfikacje broni i funkcje kombinezonu to też bdb pomysł
Gra ma potencjał, ale IMHO nie został on do końca wykorzystany
RudY+- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 19:13   #85
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Cytat:
Napisał ojest! Zobacz Wiadomość
Jak maja super kamizelki, to czemu nie mam suber broni?

Malutki u Ciebie dziala AA?
Pograj dalej to sie przekonasz co to super broń
a w AA nie grom juz chyba ze z nudów

Rudy to nie jest pierwsza i ostatnia czesc
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 19:37   #86
Janek
General
 
Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 2676
Domyślnie

IMO kulodpornosc wrogow jest przegieta, bo ja latam w jakiejs zbroi z kosmosu a zdycham szybciej niz oni w tych swoich badziewnych kubraczkach - a jak juz nie daj boze mnie ktos zdybie w czyms innym niz armour mode to mogila :/
Zaloga smiglowca chyba zawiera prekognitow, bo nawet jak jestem zamaskowany to helikopter jakims cudem caly czas zatacza kolka nad moja glowa pomimo, ze mnie nie widzi (swoja droga strasznie pancerny ten helikopter).
Poza tym op4y sa strasznie glupie i gdyby nie to, ze potrafia do nas strzelac z polowy mapy oraz kiedy wystaje im tylko jeden piksel z krzaka to bylby duck hunt.
__________________

Ostatnio edytowany przez Janek : 11-22-2007 o 19:39
Janek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 19:44   #87
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Janek, moze helikopter ma kamere termowizyjna to niedziwne dzisiaj, a co dopiero w 2020
A co do wytrzymalosci to dobrze, ze nie jest latwo zabic, bo byloby nudno jak cholera. Wrogow wtedy musialoby byc ze 3 razy wiecej, wiec nie mialoby to juz sensu.
Poza tym w wiekszosci tego typu gier walenie w klate mija sie z celem, patrz AA itp.
Rozwiazaniem sa zawsze headshot'y- tu sie chyba zgodzicie, ze w 99% przypadku konczy sie killem
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 19:50   #88
Janek
General
 
Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 2676
Domyślnie

Cytat:
Napisał -tM][H!pek Zobacz Wiadomość
Janek, moze helikopter ma kamere termowizyjna to niedziwne dzisiaj, a co dopiero w 2020
To czemu nie strzela?
__________________
Janek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 19:50   #89
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Jak by miał kamere termowizyjna to by nie tancował nad twoja głowa tylko strzelał

Ale pozniej te zolnierzyki maja cholerne kaski I musze oddac 2 strzaly zanim trafie w czolko. Chyba ze bede celowal w twarz ( w szyje nie ma co bo sa tak zabudowani..) ale tylko wtedy gdy OP4 stoi do mnie przodem
Zgadam sie, ze Op4 sa tempawe Nie raz zdarzylo mi sie ze latal koło mnie jak jakis debil i krzyczal ze mnie znajdzie

IMHO najlepsza frajda to za szmaty i w domek hehe
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 20:14   #90
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Cytat:
Napisał Janek Zobacz Wiadomość
To czemu nie strzela?
bo to helikopter policyjny on tylko informuje, gdzie jest przestepca
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 20:24   #91
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Cytat:
Napisał =M4LuTkI= Zobacz Wiadomość
a w AA nie grom juz chyba ze z nudów
Hhehe chodzi mi o AntiAliasing Wlaczam go, daje akceptuj i nic...
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 20:44   #92
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Jasio, wez sie nawet nie wysilaj z AA gralem na kompie core2 duo 2,4ghz, 2x1gb ram, gf 8800gts 320mb i wierz mi, ze nie da sie grac z aa, bo troszke haczy
nie wiem, moze w nizszej rozdzielczosci poszloby, ale nie w 1600x1200.
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 21:12   #93
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Denerwuja mnie te psozarpane krawedzie i chce zobaczyc jak to wyglada
Ktos wiec jak to wlaczyc?
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-22-2007, 21:25   #94
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Cytat:
Napisał ojest! Zobacz Wiadomość
Denerwuja mnie te psozarpane krawedzie i chce zobaczyc jak to wyglada
Ktos wiec jak to wlaczyc?
no wlacza sie to opcja w menu a skoro u ciebie nie dziala, to cos masz nie halo.
poszarpane krawedzie? ja tam nie widze poszarpanych krawedzi
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-23-2007, 14:09   #95
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Cytat:
Napisał ojest! Zobacz Wiadomość
Hhehe chodzi mi o AntiAliasing Wlaczam go, daje akceptuj i nic...
zamyśliłem sie sry

U mnie AA chodzi (mowie o Crysis) ,ale strasznie haczy z ~30FPS robi sie ~15
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-23-2007, 15:01   #96
Janek
General
 
Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 2676
Domyślnie

Ja eksperymentowalem i najwiecej daje wylaczenie AA oraz zmniejszenie cieni na medium - reszte moge miec w zasadzie na v. high.
__________________
Janek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-24-2007, 10:44   #97
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Po ok. 14 godzinach rozgrywki zakonczylem Crysisa. Powiem krótko:
KIEDY BEDZIE NASTEPNA CZESC
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-25-2007, 14:40   #98
Janek
General
 
Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 2676
Domyślnie

Jak przeszliscie ten popier***** kawalek gdy trzeba doleciec VTOLem do lotniskowca? Mnie sie nie udaja wszsytkie misje poboczne, bo poruszam sie tak wolno, ze zanim w ogole jestem w poblizu to juz jest misja nieudana, w dodatku pozostale vtolem razem z ktorymi powinnieniem leciec poruszaja sie 5x szybciej niz ja i nie moge ich dogonic - kiedy oni mowia ze sa juz w bazie to ja jestem w polowie doliny i walcze z 50 badziewiami obcych ktore mnie zawsze rozwalaja... Nic nie pomaga uzywania dopalacza tak samo sie wlecze ten zlom.
Cos zle robie czy to powinno sie tak toczyc powoli i trzeba liczyc, ze po 500 loadzie sie uda przejsc jakims megafuksem?
__________________
Janek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-25-2007, 15:08   #99
Catra
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 06 Feb 2003
Miasto: Łódź
Wiadomości: 4757
Wyślij wiadomość przez ICQ do Catra Wyślij wiadomość przez AIM do Catra
Domyślnie

Nie uzyłes paliwa Vpower
__________________


http://lodz.myminicity.com/ klik click
Catra jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-25-2007, 15:08   #100
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Ja przeszedłem za 1st razem Mimo że miałem 78% zniszczeń w połowie misji! Leciałem przed siebie i jakimś fuksem sie udało
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 19:59.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl