![]() |
#1 |
|
![]()
Mam taki problem i chcialbym sie was poradzic; Filmiki treningowe strasznie sie zacinaja, czasem jest tak, ze postac mowi po 5 razy to samo slowo, a ostatnio calkiem komp sie zawiesil. Dodatkowo, gdy gram trening gra przycina sie tak strasznie, ze nie moge nawet trafic tam gdzie chce isc.
I tu pojawia sie moje pytanie - jaka jest przyczyna i co moge z tym zrobic. wg. Xfire posiadam takie "cos": Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz Memory: 2048MB RAM Hard Drive: 52 GB Video Card: NVIDIA GeForce 6600 LE Monitor: Monitor Plug and Play Sound Card: SoundMAX HD Audio O Speakers/Headphones: Keyboard: Standardowa klawiatura 101/102 klawisze lub Microsoft Natural Keyboard PS/2 Mouse: Mysz Microsoft PS/2 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2 ( 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158 ) I od razu zapytam sie o PunkBuster. Czy musze go posiadac, zeby grac na serwerach? Chcialem wejsc na serwer i po chwili PB mnie wywalilo, a teraz nie moge juz wejsc na zaden. |
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]()
to że ta gra ci się odpaliła to już sukces...
Z takim sprzętem to w coda4 się poszukaj, albo w inne mniej wymagające fpsy, ewentualnie na 2.8.5 MOŻE wystarczy na małych detalach
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zainstalowalem PB, wbilem na serwer i lagi sa minimalnie mniejsze(czyt. nie da sie grac) xD.
A moglbys troche bardziej rozwinac swoja odpowiedz? Co konkretnie jest za slabe u mnie? I moge jakos "cofnac" AA z 3.1.1 do 2.8.5? Edit: Z tego co sprawdzilem, to zaden parametr mojego sprzetu oprocz procka, co do ktorego nie mam pewnosci (ilosc rdzeni) nie jest nizszy niz minimalne wymagania gry. Ostatnio edytowany przez Pegieton : 08-27-2011 o 13:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]()
w przypadku AA to wymagania zalecane są wymaganiami minimalnymi
Masz za słabe procek - powinien być przynajmniej jakiś dwurdzeniowy ram - jest na styk do komfortowej pracy i gry Grafika - staroć straszna i to jeszcze w wersji obciętej, do 3.0 to myślę że 8600GT będzie minimum
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No, dzieki. Wobec tego mam kolejne pytanko
![]() Nie chce zebys tu reklamowal jakies inne gry, ale moze polecilbys jakiegos fajnego fpsa dla mnie. Nie wiem czy grales w "Warrocka". Ta gra pasuje mi najlepiej, ale nie gram w nia ze wzgledu na cala mase hackerow. Wspomniales o codzie4. Czy moge go jakos darmowo pobrac z neta? I czy na pewno bedzie mi chodzil plynnie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
|
![]()
Ściągij sobie jakeigoś torreta i zaistaluj, sprawdź. Jak Ci będzie chodził płynnie to kup klucz i graj MP.
![]() |
#7 | |
![]() |
![]()
Cod powinien chodzić płynnie na jakimś okrojonym konfigu, ewentualnie CS 1.6, teraz na steamie jest w promocji za 8zł bodajże
Pełno gier masz, Quake live, team fortress 2 za darmo są
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
![]()
tylko czy w COD4MW jest z kim jeszcze pograć online ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]()
Jest. Zaskakująco dużo ludzi...
Tyle ze jest tak jak z CS 1.6, casuale i grajki publikowe przeniosły się raczej na MW2 i BO, a na MW zostali ci lepsi :/
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]() Cytat:
![]() Pamietam, jak zaczalem grac w Warsow. Hehehe. skacze sobie skacze (bo predkosc to juz polowa sukcesu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|