Wróć   America's Army PL > Dodatkowe > Inne > Co tam w świecie

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 06-13-2007, 17:55   #1
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie F1

http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...13175651.shtml

Chyba się szykuje nowy zespół F1 a to chyba oznacza 24 bolidy w przyszłym sezonie.
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 06-14-2007, 07:48   #2
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

No wiadomo o tym gdzieś od roku
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 06-14-2007, 16:50   #3
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie

No to cieszę się Tylko jak widać to jeszcze nic pewnego
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-03-2007, 20:41   #4
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie

http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...03183652.shtml

Dobre jaja. Ciągnie się to i ciągnie.
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-25-2007, 19:28   #5
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie

http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...25095153.shtml

Doznałem lekkiego szoku jak to przeczytałem. Ciekawe co to w praktyce oznacza. Fakt że podobno cały światek F1 zgadza się co do tego, że Heidfeld zawinił.
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-10-2007, 10:37   #6
Dj. Gargamel
General of the Army
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
Wiadomości: 8640
Domyślnie

Alonso w Renault
http://www.f1.wp.pl/kat,1775,wid,947...1197283281.635
__________________
Dj. Gargamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-10-2007, 12:24   #7
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Jest jakiś wywiad z Alonso na jego stronie i przewija się tam Renault, ale nic nie kapuję, bo tylko po hiszpańsku Na razie potwierdzenia w innych serwisach brak.
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-10-2007, 12:26   #8
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Dobrze zrozumiales, dokladnie tak tam pisze.
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-10-2007, 22:43   #9
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

To Kovalainen do McLarena? Szkoda, moglby pojsc Kubica Lubia sie z Hamiltonem, wiec tworzyliby niezly duet mlodych wyjadaczy
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-10-2007, 22:52   #10
Catra
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 06 Feb 2003
Miasto: Łódź
Wiadomości: 4757
Wyślij wiadomość przez ICQ do Catra Wyślij wiadomość przez AIM do Catra
Domyślnie

Nigdy w zyciu nie chciałbym widziec Kubicy w Mclarenie :/
__________________


http://lodz.myminicity.com/ klik click
Catra jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 10:33   #11
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Cytat:
Napisał -tM][H!pek Zobacz Wiadomość
Szkoda, moglby pojsc Kubica Lubia sie z Hamiltonem, wiec tworzyliby niezly duet mlodych wyjadaczy
U Denisa? Nie wierzę w to.


Cytat:
Napisał -tM][H!pek Zobacz Wiadomość
To Kovalainen do McLarena?
Raczej... Szkoda mi chłopaka, może pójść na zmarnowanie. Stawiałem wcześniej, że będzie jeździł de la Rosa, jako ten, który nie będzie przeszkadzał pupilowi. Było do przewidzenia, że Briatore wprowadzi Piqueta w końcu.
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 14:36   #12
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

Tak swoja droga dla zainteresowanych - LIGA-F1.net scigamy sie na rFactor (na tym samym ktory byl podpiety w BMW na HLC). Pare miejsc zostalo wolnych wiec jak ktos chetny to zapraszamy. Zeby nie bylo ze pisze o lidze f1 na forum AA, to dodam ze wiekszosc kierowcow to gracze/byli gracze AA (m.in. PSF, FNB, TRIBE...)
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 15:14   #13
.montrey
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 02 May 2005
Wiadomości: 287
Domyślnie

to jeszcze napisz co musze scignac zeby grac
__________________
INTEL Core 2 Quad Q6600@3.6Ghz | Gigabyte GA-P35-DS3 | OCZ 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium | Corsair CMPSU-520HXEU
.montrey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 15:36   #14
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

Cytat:
Napisał .montrey Zobacz Wiadomość
to jeszcze napisz co musze scignac zeby grac
http://liga-f1.net./forum/viewtopic.php?t=145

oczywiscie wiekszosc z nas jezdzi na oryginalach - da sie na wersji "legalnej" grac jak najbardziej po sieci, lecz jak glosi plotka oraz nasze ligowe doswiadczenie, bardzo ciezko jest ukonczyc wyscig. Na ostatnich okrazeniach bardzo czesto ulegaja przegrzaniu silniki, padaja hamulce itd...

btw. udzial w lidze nie jest taki oczywisty. Trzeba wykazac sie przede wszystkim rozwazna jazda to nie destruction derby

tutaj krotki filmik jeszcze z Preseason Malezja

http://www.youtube.com/v/NZi4wvFcOgU
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 17:47   #15
pac
Chief Warrant Officer 2
 
Zarejestrowany: 18 Oct 2004
Wiadomości: 88
Domyślnie

Cytat:
2. FSONE 06 ver 1.52 do sciagniecia z fsone.us

3. FSONE MapPack 0.5 do sciagniecia z fsone.us
nie ma tych plikow
pac jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 18:17   #16
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

tych rzeczywiscie nie ma. ale zawsze mozemy wrzucic na ftp


edit: jeszcze tutaj mozna sciagnac http://www.racesimulations.com/RFACT...iles/6771.html 1.3 update do 1.52 na ktorym jezdzimy to 600kb i tez tam mozna znalezc zatrzymalismy sie na tym, poniewaz skin pack PROF1TR 2007 nie wspolpracuje z wersjami wyzszymi od 1.52
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]

Ostatnio edytowany przez Zwirek : 12-11-2007 o 18:40
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 19:06   #17
.montrey
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 02 May 2005
Wiadomości: 287
Domyślnie

http://f1c.ucoz.ru/FSONEv1.52update.zip
http://www.bullets-on-street.de/inde...loads-show-100
__________________
INTEL Core 2 Quad Q6600@3.6Ghz | Gigabyte GA-P35-DS3 | OCZ 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium | Corsair CMPSU-520HXEU
.montrey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 19:11   #18
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

a gra tam ktorys wariat na klawiaturze ? bo nie wiem czy mialbym szanse z kims sie pobawic w sciganie na tylach

a co do tego BMW na HLC to chyba gralem na tej "legalnej" wersji bo na trzecim okrazeniu silnik wysiadl, a ja mialem problemy ze wciskaniem gazu bo albo mi but wpadal do konca i mialem full gaz albo sie cofal calkiem ze mialem null gaz
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 19:30   #19
.montrey
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 02 May 2005
Wiadomości: 287
Domyślnie

Cytat:
Napisał iFOR.maLENstwo Zobacz Wiadomość
a gra tam ktorys wariat na klawiaturze ? bo nie wiem czy mialbym szanse z kims sie pobawic w sciganie na tylach

a co do tego BMW na HLC to chyba gralem na tej "legalnej" wersji bo na trzecim okrazeniu silnik wysiadl, a ja mialem problemy ze wciskaniem gazu bo albo mi but wpadal do konca i mialem full gaz albo sie cofal calkiem ze mialem null gaz
pewnie ja bede gierzyl na klawie btw da sie grac sterujac myszka tak jak w lfs?
__________________
INTEL Core 2 Quad Q6600@3.6Ghz | Gigabyte GA-P35-DS3 | OCZ 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium | Corsair CMPSU-520HXEU
.montrey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 19:48   #20
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Myszką to raczej nie bardzo, ale padem lub klawiaturą da radę.
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 21:05   #21
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

Cytat:
Napisał iFOR.maLENstwo Zobacz Wiadomość
a gra tam ktorys wariat na klawiaturze ? bo nie wiem czy mialbym szanse z kims sie pobawic w sciganie na tylach

a co do tego BMW na HLC to chyba gralem na tej "legalnej" wersji bo na trzecim okrazeniu silnik wysiadl, a ja mialem problemy ze wciskaniem gazu bo albo mi but wpadal do konca i mialem full gaz albo sie cofal calkiem ze mialem null gaz
ja sie usmialem jak chlopaczek (na oko 14-16 lat) mojej postury (znaczy sie lekka nadwaga ) wsiadl do bolidu i nie mogl wysiasc Ci kolesie co tam stali wyciagali go za rece
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 21:13   #22
pac
Chief Warrant Officer 2
 
Zarejestrowany: 18 Oct 2004
Wiadomości: 88
Domyślnie

Ja tam bylem zafascynowany teamem do "pompowania kol" osoby bedace tam wiedza o co chodzi
pac jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 23:17   #23
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Sciagam i obadamy co to jest ;]
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-11-2007, 23:40   #24
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

jakies srednie mi sie wydawalo, to juz lepsza byla F1 Challange 99'-01 z modem F1 '07
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 07:40   #25
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Cytat:
Napisał -tM][H!pek Zobacz Wiadomość
jakies srednie mi sie wydawalo, to juz lepsza byla F1 Challange 99'-01 z modem F1 '07
W życiu Zresztą jeździliśmy na początku ligi na F1C. Też jest fajna, ale rFactor ma więcej możliwości. To jest zresztą gra tych samych autorów.


Sporą zaletą rFactor jest dostępna ilość modów, samochodów i różnych serii wyścigowych.
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 08:17   #26
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

Cytat:
Napisał -tM][H!pek Zobacz Wiadomość
jakies srednie mi sie wydawalo, to juz lepsza byla F1 Challange 99'-01 z modem F1 '07

tak jak napisal Piter rFactor to F1challenge pare lat pozniej w f1c na kierownicy nie ma tej frajdy co tutaj

poza tym do rFactor jest mod TV Style Display ktory pokazuje nam wszystkie graficzki (pozycje, roznice czasowe, obroty, przeciazenia) tak jak w relacjach z F1 + widok symulujacy jazde w kasku (jak ktos ma ten helmik do symulatorow to b. polecam)

przyklady:




__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]

Ostatnio edytowany przez Zwirek : 12-12-2007 o 17:43
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 12:48   #27
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Musze joystick znalesc, bo na klawiaturze sie na da za bardzo
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 12:52   #28
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

dobra to ja pytanie numer 2
lepiej kupic jakis lepszy joystic czy jakas tania kierownice ?
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 13:06   #29
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Najlepiej pozycz joystick i kierownice i sprawdz
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 13:20   #30
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

nie mam od kogo,
gra jakies 50 pln, to zostaje mi lewej kasy jakies 100pln wiec albo kupie za to jakis joystic albo kierownice albo kasa przepadnie na pier.dolach
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 13:23   #31
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Na joysticku mozesz grac jescze w samoloty albo w balle
Ta gra jest platna?
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 13:48   #32
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Tak.
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 14:47   #33
ojest!
General
 
Zarejestrowany: 06 Mar 2003
Miasto: Katowice-Brynów
Wiadomości: 2350
Wyślij wiadomość przez AIM do ojest! Wyślij wiadomość przez MSN do ojest!
Domyślnie

Dobra, jakos sie to zhackuje
__________________
ojest! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 17:45   #34
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

Cytat:
Napisał iFOR.maLENstwo Zobacz Wiadomość
dobra to ja pytanie numer 2
lepiej kupic jakis lepszy joystic czy jakas tania kierownice ?
kierownice x1000, na allegro mozna znalezc okazje, ale uwazaj na starsze logitechy - mialy problemy z potencjometrami
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 18:42   #35
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Piter, Zwirek,
Przekonaliscie mnie. Chyba sobie kupie na swieta W Saturnie z tego co pamietam, to z 40pln kosztuje, aa mody sie sciagnie. Wyglada to calkiem ciekawie.
Mialem ta gre, ale bez tych modow i strasznie mi gra muliła na starym kompie.
Obadamy, screeny wygladaja calkiem niezle
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-12-2007, 19:08   #36
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

Cytat:
Napisał Zwirek Zobacz Wiadomość
kierownice x1000, na allegro mozna znalezc okazje, ale uwazaj na starsze logitechy - mialy problemy z potencjometrami

polec cos tak do 100
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-14-2007, 19:24   #37
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Koval w McLarenie: http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=7381
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-14-2007, 22:31   #38
Malutki
General
 
Zarejestrowany: 02 Dec 2005
Miasto: Bochnia/Kraków
Wiadomości: 1762
Wyślij wiadomość przez AIM do Malutki
Domyślnie

Cytat:
Napisał ojest! Zobacz Wiadomość
Dobra, jakos sie to zhackuje
A ty wogole posiadasz jakas orginalke Ja sie zapisalem do ligi i czekam na autoryzacje czy cos
__________________
Grosz do grosza... czyli zbieramy dla potrzebujących

Przyłącz się
Malutki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-14-2007, 23:09   #39
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

Cytat:
Napisał iFOR.maLENstwo Zobacz Wiadomość
polec cos tak do 100

http://allegro.pl/item275309382_supe...91_gorzow.html - za ta kierownica przemawia przede wszystkim mocowanie do blatu. Sam mam najtanszego logitecha i wiem ze niekiedy jak zapomnimy przeczyscic przyssawki to pozniej jest problem. Niestety nie wiem jak z trwaloscia. Ja zdecydowalem sie na to - http://allegro.pl/item280921806_logi...gwara_24m.html nieduzo drozej, ale do tej pory na nia nie moge narzekac (oprocz wspomnianych przyssawek)

troche wiecej to niz 100pln, ale ponizej chyba nie warto przynajmniej jesli mowimy o nowych.
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-14-2008, 19:15   #40
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

http://www.tgdaily.com/content/view/37372/98/ ciekawy newsik znalazlem
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-14-2008, 22:15   #41
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

Cytat:
Napisał -tM][H!pek Zobacz Wiadomość

to juz dawno wiadomo ^^ pytanie tylko co z tego zrobi Codemasters ? Arcade? czy moze pojda w strone czegos jak rfactor - mnostwo opcji i masakrujacy realizm.
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-14-2008, 22:34   #42
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

No wlasnie, boje sie ze zrobia z tego F1 Colina
Ale moze nie bedzie tak zle... Niestety z rok poczekamy
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-17-2008, 08:19   #43
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie

Raczej na bank Colina. Nie po to się wydaje kupę kasy na licencję, żeby robić grę dla wąskiego grona odbiorców w stylu rFactor czy GTR2, do której bez kierownicy nie podchodź. Ale mam kolegę w Codemasters, mogę zapytać
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 06-28-2008, 11:44   #44
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

no i zapytales?
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-30-2008, 18:48   #45
Dj. Gargamel
General of the Army
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
Wiadomości: 8640
Domyślnie

nie wiem czy widzieliscie wiec pokazuje
__________________
Dj. Gargamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-30-2008, 19:23   #46
Chomiq
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
Wiadomości: 3895
Domyślnie

Biedak sie nie uziemil.
Chomiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-30-2008, 22:14   #47
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie

No ja nie widziałem, choć czytałem. Ponoć nie tylko BMW ma problemy z tym nowym systemem. Za to w weekend mam nadzieję zobaczyć ten cyrk na żywo
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-01-2008, 13:01   #48
foCus.
General
 
Zarejestrowany: 13 Sep 2005
Wiadomości: 1390
Wyślij wiadomość przez AIM do foCus.
Domyślnie

Toyota i Honda też mają problemy z KERS ale większość team'ów ma z tym problem
__________________

foCus. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-05-2008, 19:11   #49
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie

Cytat:
Napisał Symonides Zobacz Wiadomość
no i zapytales?
A chyba pytałem, ale nie jestem pewien co odpowiedział To duża firma a on coś tam robił przy OFP2.

A w ten weekendzik na Hungaroringu było jedną (jednego) Brzozę więcej. Szkoda tylko, że BMW nie jechało. Ale sobota była dniem radosnym
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-05-2008, 19:13   #50
wyclef+brzoza
General
 
Zarejestrowany: 08 Sep 2003
Wiadomości: 4167
Domyślnie

Cytat:
Napisał foCus. Zobacz Wiadomość
Toyota i Honda też mają problemy z KERS ale większość team'ów ma z tym problem
Tylko ponoć Honda ma najlepsze efekty. Przynajmniej tak twierdzą. Chyba najbardziej naciska na szybkie wprowadzenie KERS. Według ciągle obowiązujących ustaleń będzie można z tego systemu korzystać już w 2009.
wyclef+brzoza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 07:55.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl