Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Taktyki walki

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 05-09-2007, 09:39   #1
mtv
Corporal
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Wiadomości: 3
Domyślnie interdiction - użycie rakiet

Czy ktoś wie jak rozwalić transporter (czy tam czołg?) w Interdiction? I czy sie wogóle da? Próbowałem go rakietą, ale nie dało rady. Może dwie rakiety są potrzebne?

Pozdrawiam
__________________
mtv
mtv jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 05-09-2007, 11:12   #2
Remek
General
 
Zarejestrowany: 17 Jun 2003
Wiadomości: 1503
Wyślij wiadomość przez AIM do Remek
Domyślnie

Cytat:
Napisał mtv Zobacz Wiadomość
Czy ktoś wie jak rozwalić transporter (czy tam czołg?) w Interdiction? I czy sie wogóle da? Próbowałem go rakietą, ale nie dało rady. Może dwie rakiety są potrzebne?

Pozdrawiam
O ile dobrze pamiętam ten czołg nazywa się BMP. BMP rozwalamy dwoma pociskamy z 203 w wieżyczkę i zgarniamy 10 fragów A BTR (ten pojazd, którym przyjeżdża mięso armatnie) niszczymy 1 pociskiem z at4 i tu już bez znaczenia gdzie trafimy. Możliwe, że da rade inaczej, jednak ja zazwyczaj robiłem to w taki sposób.
Remek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-09-2007, 11:26   #3
mtv
Corporal
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Wiadomości: 3
Domyślnie

Dzięki za info. W międzyczasie znalazłem jeszcze film na ten temat:
http://www.youtube.com/watch?v=0mFSL0qouEg

Pozdrawiam
__________________
mtv
mtv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-09-2007, 14:03   #4
Mad_Medic
General
 
Zarejestrowany: 19 Oct 2003
Wiadomości: 2181
Domyślnie

Z AT4/RPG też się da, i wystarczy jedna rakieta, ale trzeba dobrze trafic. Dwie rakiety też wystarczą.
__________________
Przysłowia AAOwskie:
"Trafił jak noob, granatem w team"
Mad_Medic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-07-2007, 08:31   #5
kapi79
Sergeant
 
Zarejestrowany: 05 Jun 2007
Wiadomości: 7
Domyślnie

z rakiety jednym strzałem mozna ale trzeba bezpośrednio w wiezyczke z boku, a dwa z granatnika ale w to samo miejsce i tez najlepiej w bok
kapi79 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 14:03.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl