![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Bede pisal o meczach w ESL.
-=[PST]=- vs. [KoD] MOUT McKenna 4 vs. 3 10:2 Byl to inaugracyjny mecz w lidze, z klanem, w ktorym bylem przed przejsciem do PST. Generalnie nie bylo trudno, 2 razy tylko za bardzo rushowalismy na Alphe, co zle sie dla nas skonczylo ![]() -=[PST]=- vs. [SAW] Urban Assualt 3 vs. 4 8:4 Nie moglem wejsc na serwer, prawdopodobnie nie mialem odblokowanego odpowiedniego portu, ale mimo wszystko koledzy poradzili sobie we trzech, ostatecznie wygrywajac 8:4. -=[PST]=- vs. -]PEF[- Insurgent Camp 5 vs. 5 7:5 Mecz z liderem, podeszlismy do niego bardzo powaznie. PEF byl dobrze przygotowany, jednak my dzieki naszemu zgraniu i skillowi swietnie zagralismy w ataku, co przesadzilo o wygranej. W ostatniej rundzie swietnie spisalem sie ja i DeX, puszczajac pare headow z dupy ![]() Nie bede pisal o wszystkich meczach bo mi sie nie chce, mam spore zaleglosci ![]() -=[PST]=- vs. -)GS(- Pipeline 5 vs. 5 11:1 Nie spodziewalismy sie, ze pojdzie tak latwo, GS chyba takze nie. W ataku oddalismy jedna rundke, jednak w defensie nasze rushe nie dawaly szans przeciwnikowi. -=[PST]=- vs. =]PZAA[= Pipeline 5 vs. 5 2:10 A tu zupelnie odwrotna sytuacja do meczu z GS. To my zlekcewazylismy przeciwnika, dostajac niezle po dupie. Chaos, niezrozumienie - 2:10. -=[PST]=- vs. enclave. Pipeline 4 vs. 4 1:11 ... -=[PST]=- vs. [CM] Weapons Cache 4 vs. 4 7:5 Zrewanzowalismy sie za porazke za pipce, choc Bartos z CM twierdzil, iz "isc z nimi na WC to jak wpisac w konsoli suicide". Jak widac, mylil sie. -=[PST]=- vs. =[STORM= Water Treatment 4 vs. 4 6:6 Zero przygotowania, poznawanie mapki na setupie. Jak na takie cos, niezle nam poszlo. -=[PST]=- vs. [A-P-S] Pipeline SF 4 vs. 4 12:0 Mily, szybki meczyk, do zera ![]() -=[PST]=- vs. =[A.W]= Urban Assault 4 vs. 4 12:0 Kolejny latwy mecz, wczulismy sie bardzo, zeby ktos nas slyszal na TS ![]() Dzieki mojemu swietnemu ogniowi zaporowemu z ARki nie mielismy trudnosci ze zrushowaniem opfora ![]() -=[PST]=- vs. -=[BA]=- Water Treatment 4 vs. 4 3:9 Znow kompletny brak przygotowania na WT, ale przeciwnik zdecydowanie bardziej wymagajacy niz STORM, w efekcie zasluzona przegrana. -=[PST]=- vs. [LW] Weapons Cache 4 vs. 4 9:3 Zaczelismy w ataku, 2 rundki nasze, potem 3 oddane, bo lepiej zaczeli sie bronic, ostatnia rundke zagralismy troche inaczej, w efekcie dobry wynik 3:3 w assie. W defie o wiele latwiej, heady walone przez smoke'a w moim wykonaniu, 6 rundek naszych. Obecnie zajmujemy 5 miejsce. |
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Przeczytalem... I stwierdzam jedno... Jestes prawdziwym mistrzem meczu... Jeszcze troche i sam bedziesz mogl grac te wszystkie mecze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() wiec nie widze problemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |