![]() |
#1 |
![]() |
![]()
W dniu wczorajszym, po dziewieciu miesiacach zmagan zakonczone zostaly rozgrywki II edycji PLAAO.
W tym czasie walke podjelo 70 klanow, lecz wiele z nich nie dotrwalo do zakonczenia rozgrywek. Byla krew, pot i łzy ![]() Bawilismy sie bardzo dobrze i o to chyba w tym wszystkich chodzi. Zawiazaly sie nowe klanowe przyjaznie, ale nie obylo sie tez bez klanowych zgrzytow. :wink: Na dwa tygodnie przed ogloszeniem zakonczenia PLAAO o prym w ladderze wiodly trzy klany: PcLab, TRIBE i WNC-Squad. Bylo jasne ze tylko bezposrednie konfrontacje miedzy tymi klanami przetasuje koncową klasyfikacje. Ostateczne klasyfikacja medalowego podium wyglada nastepujaco. I miejsce - TRIBE II miejsce - PCLab.pl III miejsce - WNC-squad Serdecznie gratulujemy wszystkim klanom za udzial w rozgrywkach i mamy nadzieje ze rownie dobrze bedziemy sie bawic w nastepnych rozgrywkach. Oczywiscie nalezy takze wyroznic pozostale klany: IV miejsce - PBD - Polski Batalion Dywersyjny V miejsce - Polish roll off i podziekowac za udzial wszystkim pozostalym, a takze zaprosic do kolejnej edycji. PLAAO - Admin Team |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
hooah tryby
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Dla odmiany mogliscie przegrac
![]() gratsy ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Wg rankingu Buce są 4 :evil: Co to za oszukaństwo :!:
![]() ![]() I gratki dla pierwszej trójki ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: 28 Mar 2004
|
![]()
no wlasnie - to ze przestalismy uczestniczyc w rozgrywkach chyba nas nie dyskwalifikuje?
![]() gratulacje ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Ha ! Teraz Buce ujawniaja swoje oblicze
![]() Generalnie BUCe wycofali sie z rozgrywek, a w rankingu widnieja pogladowo ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
no to pogladowo jestesmy na 4tej pozycji
![]() ![]() a przeciez od ponad 2ch miechow nie gralismy zadnego meczu ![]() o czyms to chyba swiadczy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Gratz dla pierwszej 4
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
łał moj klan cos wygral
![]() btw no wlasnie co? ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
to samo co po pierwszej edycji
![]() czyli.... NIC ![]() ![]() ![]() no oprocz wielkiej satysfakcji ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
I doswiadczen :wink:
|
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Zarejestrowany: 03 Aug 2004
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
lol po 8 meczach Pr0^ zajely 5 miejsce. Nie bylo pewnie czasu na lepsze. Ale mysle ze nowa edycja to juz 30 meczy bez porazki ^^ Do zooobaaaczeeeenia ....
![]() Natomiast troche zmieniam zadnie. Procz malych incydentow grało sie w sumie milo i bez tego czego sie spodziewalem - oskarzen itp ![]() ![]() ![]() Gwarantujemy - zadnych treningow, szukani graczy przed meczem, 0 taktyki i tylko jedno na meczach - Total Pwnd. ![]()
#14 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]() ![]() ![]() EDIT: chwale sie ze wczoraj obronilismy 1 miejsce w TWL 6 na 6 ... Jesli chce ktos DonateUs! to podam na pm numer konta ?
#16 |
![]() |
![]()
Nie rozumiem, dlaczego mówicie że PLAAO to nic. Każdy miał prawo się zgłosić i wziąć udział w rozgrywkach, a to, że najlepsi pr0gejmerzy się nie zgłosili to ich sprawa. Póki co, w jedynym oficjalnym polskich ladderze wygrywa Tribe i to oni są No.1 w Polsce :!:
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
o w morde
![]() no to teraz te wywiady .. prezenty .. stado wielbicielek .. ojestttttttttt ![]() byc dumny - pozdrawiac ![]()
#18 |
![]() |
![]()
Żeby grać w PLAAO, trzeba sie zapisać na początku edycji czy mozna tak w środku ?
![]()
#19 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
No i mamy 5 miejsce
![]() BTW. Fisher .. musieliśmy sie zgrać ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#22 |
![]() |
![]()
Trybiszcze nie są złe ale nie są też najlepsze .
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
Faaajnie... bede mogl sobie wstawic do sygnaturki "PLAAO 2nd edition champions" whaahah joke
![]() A moze zostanmy przy tym ze TRIBE to lamy i n00by (co jest zreszta prawda) i wygralismy plaao totalnie fartem i dzieki lapowkom... Moze wtedy niektorzy daruja sobie pisanie jacy to jestesmy i nie jestesmy... |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
![]()
Tribe to jeden z najlepszych klanów z jakim miałem okazję grać.
To, że oficjalnie są najlepsi w Polsce to fakt, jeśli ktoś z tym chce dyskutować to jest niepoważny. Nieoficjalnie są inne klane, które uważają się za lepszych, ale ich progejming nie pozwala schodzić do rynsztoka jakim przecież było PLAAO. ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
![]()
Phi, gdyby nie braki kadrowe BUC-a to wiadomo kto by wygral ta lige
![]() To zobaczenia w nast. edycji ![]() ![]() ![]()
#26 | ||
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
![]() |
![]()
lol.Zwirek Ty to jestes wybitny. Dupska nie pokazuj bo cie moze piec kilka dni jak je dorwe....
![]() Szanuje Wasze osiagniecie w Plaao i nie psuj tego dobrego wrazenia. Co do CQB... Bardzo mi sie podbalo wasze cqb jak lezeliscie za wieza w defie... to pokazaliscie cqb ![]() ops gralsimy jeszcze spara na mc kennie ... faktycznie do dzis pamietam ta lekcje cqb ![]() Ja tam sobie pogrywam w PLAAO ![]()
#28 | ||
![]() |
![]() Cytat:
PS Cytat:
![]() |
#29 |
![]() |
![]()
zamknac topic, bo czempiony nie wygraly i poczuly sie urazone, jak nie im,a komus innemu gratulowano
![]() ![]() ![]() ![]() Cors, nie gadaj tyle, bo kotem poszczuje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ty zwirus powinenes troszeke zastopowac. Akurat chyba najmniej pokazales..oczywiscie procz dupska. Ale to akurat kazdy potrafi. Wygramy przyszla edycje ![]() Nie lubie kotów ![]() Swoja droga ja tam triby lubie mialem okazje goscic u nich na tska i troche pogadac dlatego dziwi mnie nerwowa postawa zwirka... w ogole kto to jest zwirek?
#31 | |
![]() |
![]()
Przypomniał mi się kawał:
Przychodzi menel do monopolowego i wypinając dupsko prosi o 4 wina. Na to mu baba: - Co się pan tak wypina? a on jej: Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
![]()
2 minute zastanawiam sie nad tym dowcipem
![]()
#33 |
![]() |
![]()
Wiesz Corsik... Fakt jest faktem, że przez 9 miesięcy pracowaliśmy na tą lokatę i teraz chłopaków (mnie również) denerwuje jak Ty sobie z ładnego kawałka życia poświęconego na ten wynik drwisz. Wiemy, że jesteście de best etc. i gdzie tam takie Tryby mogą się z Wami równać, ale FAKT jest FAKTem, że wygraliśmy jedyną jak na teraźniejszą chwilę polską Ligę (ladder). Gadanie, że Ci są lepsi etc. Wcale nie zamierzam się z tym kłucić - wiemy gdzie nasze miejsce w szeregu, ale też chyba nasza wytrwałość w dążeniu do celu powinna być jakoś doceniona.
Doskonale zdajemy sobie z tego sprawę, że są w polsce dużo lepsze klany, ale wiesz... nieobecni głosu nie mają. Trzeba było wziąść swój klan, zapisać się do PLAAO skopać tyłki wszystkim, skończyć Ligę z bilansem 40-0 i wtedy gadać, że jesteście da best etc. Proszę Cię Cors jeszcze raz... Uszanuj naszą pracę oraz wysiłek i oszczędź sobie tych docinków. A tak ogólnie to... Dzięki za parę miłych słów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
![]()
Bo do dowcipow Utka trzeba sie umiec przestawic.
Kolejny dowod jest w temacie rekrutacji - odnoscie gwaltow ![]() Odnoscie PLAAO i TRIBE. Zakonczce dziwne insynuacje. Przyklad Zwirka o Liverpool i LM jak najbardziej trafny. To aktualnie jedyna polska liga AA i wygrali ja wlasnie TRIBE. Zgadzam sie, ze na scenie miedzynarodowej wyglada to inaczej i niektore polskie klany sa lepsze. NIe zmienia to faktu ze w rozgrywkach czysto polskich ich nie bylo. Pamietajcie ze kazde rozgrywki sa po to aby sie dobrze bawic. Niestety tutaj widze kolejne polskie przyzwyczajenia do umniejszania nie swoich sukcesow ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
![]()
o czym tu nawijac .. przeciez to cors ..
![]() ![]()
#36 |
![]() |
![]()
Ech szkoda ze ne meczu nie byles taki hardy. Hardy Gardy...
I nie oceniam. Porpostu sie nie zgadzam z pewnymi wypowiedziami. Co do ciebie kordian - lolek jestes. Nie rozumiem mielsicie szanse cos udowadnic 2 razy - i co nie da sie? po "PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP" teraz tutaj konczy sie na pokazywaniu dupy w glupich emotikonkach i okazywanie jak bardzo to cwany jestes... Poprstu zdziwly mnie teksty ze tribe sa najlepsze w polsce. Czy tylko sama stac na normalna odpowiedz? Macie ze zwirkiem kompleks to mogliscie go wyleczyc.
#37 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#38 |
![]() Zarejestrowany: 27 Jan 2004
Miasto: Przasnysz
|
![]()
Cors, daruj sobie... Jestes pro, zajebisty, boski... Juz to wiemy...
Boli Cie, ze to nie Pr0 wygralo PLAAO tylko TRIBE? Bylo sie zapisac wczesniej i grac przede wszystkim z tymi, ktorzy w rankingu byli wyzej (bo za wygrana z takimi dostawalo sie wiecej punktow). Przyjeliscie inna taktyke i starczylo tylko na 5 miejsce (to i tak niezle z taka iloscia meczy). I nie probuj zmieniac faktow, bo faktem jest ze TRIBE zostalo mistrzem. Nie lepiej pogratulowac tylko na sile wprowadzac zamet i szukac sobie wrogow? A potem sie dziwia, ze ich klan jest powszechnie nielubiany... Na taka opinie samemu sie pracuje, oszczedz tego kolegom... |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
![]()
Cors, apropos tych "kompleksow" to ty sie najbardziej podpasowujesz i to nawet podrecznikowo (wiem, bo costam studiowalem psychologie
![]() PS: co do tych "ciekawych epizodow" to sie od was zaczelo... ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#41 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
#42 |
![]() |
![]()
Tak to wlasnie jest jak ktos nie odroznia zagadnien. Skoro temat dotyczy PLAAO tzn., ze TRIBE byli najlepsi w Polsce wsrod klanow ktore zapisaly sie i graly w tej lidze....
Czy to az tak trudno zrozumiec... ![]() Napisales sie cors ... napisales.... i co z tego wynika ![]() Trzeba bylo sie zapisac i grac, a nie zazdrosc teraz zzera, ze ktos inny jest w centrum i dostaje pochwaly... |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
![]()
Hmm... akurat watpie by tu chodzilo o zazdrosc, ale co ja tam wiem... =]
|
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Zarejestrowany: 27 Jan 2004
Miasto: Przasnysz
|
![]()
A z tego wszystkiego zapomnialem Tribe'om pogratulowac.
![]() No to gratulacje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() |
![]()
Czas na sprawdzian w ligach ESLa i TWLa :wink:
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
![]()
Rotfl
![]() ![]() ![]() To powiem Ci bartolus ze lolek jestes ![]() Mam nadzieje ze triby sei tam nie spieniliscie za bardzo ? ![]()
#47 |
![]() |
![]()
Dobra wkurzony jestem, że nie został wymieniony BUC. To, że nie grał w ostatnim czasie to przecież nie wina wiekszości jego graczy, ale lamusowatego dowództwa
![]() ![]() ![]() Dlaczego cały "klan" ma cierpieć ![]() Przecież Bucom należało się to 4 miejsce chociażby, za zwycięstwa nad dwoma pierwszymi klanami. Ehhh ... zostałem oszukany i to już drugi raz w ostatnim czasie (kwa kwa). I na jakiej podstawie klan został niby wycofany ![]() ![]() Grrrr ... I cały czas gratulacje dla wszystkich, którzy z Bucami wygrali ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() |
![]() Cytat:
A co do reszty... to juz niewazne, bo widze ze dla Ciebie ta gra znaczy znacznie wiecej niz dla nas, pozdrawiam =) |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 | ||
![]() |