![]() |
#201 | |||
![]() |
![]() Cytat:
Akurat wierzę w sprawiedliwość ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#202 | ||||
Moderator
![]() Zarejestrowany: 28 Mar 2004
|
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
![]() |
![]()
brawo pixel.
ladnie to ujales ![]() zaprojektowali motor za 500 zlotych, a nie dadza tego co zrobili i planu, zeby ktos dokonczyl. pewnie jest wiecej literek napisanych przez zodiaca w tym temacie niz kodu CBP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
![]() |
![]()
Chciałbym dodać od siebie, że to co pisze Zodiac, o kilkumiesięcznych pracach nad CBPL, jest dla mnie śmieszne. Sam przygotowuję swój projekt już od jakiegoś czasu, oprócz tego przygotowywałem już system ligi podobny do CBPL i uważam że nie jest do tego potrzebne więcej niż 3 miesiące 2-3 godzinnej, dziennej pracy nad projektem. Oczywiście nie jest to jakaś sztywna liczba. Można zrobić szybciej (i to jest bardziej prawdopodobne), a można robić dłużej. W każdym bądź razie uważam, że to co mówisz Zodiac nie jest prawdą. Ciekawie by teraz było jakbyś powiedział ile realnie czasu poświęciłeś temu projektowi. Zapewne tego nie zrobisz.
Ogólnie nie lubię być gołosłowny, ale niestety potwierdzenie mojego gadania będzie można stwierdzić jak w internecie ukaże się mój projekt. Zapewniam że będzie o nim głośno ![]() Pozdrawiam, MagnuM |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
![]() |
![]()
Taaa.. pomyslal by kto ze chciales napisac cos madrego o CBPL...
![]() Przeciez widac ze robisz badania marketingowe nad zainteresowaniem Twoim projektem. Coz... nie ma co sie rozpisywac. Jak zakonczysz to daj znac, poki co nie ma co pisac na daremno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
![]() |
![]()
Kwestia jest tego typu, że ja wyznaczyłem od początku realną datę premiery mojej GRY. Od nikogo pieniążków za to nie wziąłem, ani w przyszłości BRAĆ NIE BĘDĘ, chociaż drogi Zodiac'u, na pewno do tej pory poświęciłem mojej grze więcej czasu niż ty projektowi CBPL2. Jeżeli chodzi o moje profity z tego projektu to pieniężne są żadne, a satysfakcja niesamowita.
Oprócz tego chciałbym powiedzieć, że nad projektem pracuje kilka osób, grafika jest już zrobiona i wcale o nią nikogo nie musiałem prosić. No cóż... pozostaje mi powiedzieć, że premiera już po nowym roku (nie wiadomo którym ![]() Wybaczcie za OT. MagnuM |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
![]() |
![]()
Za bardzo się Panowie stresujecie, chociaż nie przeczytałem ostatnich 3 stron, tylko z grubsza je przejrzałem(naprawde nie mam ochoty czytać kolejnej dyskusji o niczym), chciałem Wam poradzić, żebyście "poszli pograć w WoW'a" czy tam ratować karierę zawodową lub studia /myślę, że większość Was zrozumie o co z WoWem chodzi.../ :-)...
Żeby nie było, że OT. Mój stosunek do CBP jest seksualny, uważam, że nie ma już się nawet czym podniecać. Ktoś dał dupy, ktoś się nie przyzna. Sammael
![]() |
#208 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |