![]() |
#151 |
![]() |
![]()
BrYKu
przecież premier był w tak głębokiej konspiracji że nawet SB go nie wykminiło ![]()
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#152 | |
Moderator
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
![]() Zarejestrowany: 08 Sep 2003
|
![]()
Oj Catra Ciebie nie podejrzewałem o tak niski poziom kumania. Jakbym od wczoraj był na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: 28 Mar 2004
|
![]()
Catra, bo przeciez znowu piszesz nie na temat
![]() ![]() Bardzo mi sie "podoba" styl (za o.d.) retoryki brzozy - jak cos mu nie odpowiada, to od razu leci: "oprzytomnij", "jestes podatny na papke medialna", "twoja wypowiedz nie ma nic wspolnego z tematem", "Ciebie nie podejrzewałem o tak niski poziom kumania", "ja mam swoje zrodla" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#155 | |
Moderator
![]() ![]() |
![]() Cytat:
@pitraq ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | ||
Moderator
![]() |
![]()
BTW
Cytat:
czyli jakiego ? "wierzysz w to co mówią politycy, SO, LPR, SLD, PO" czyli w co ? "Może i PIS tak myśli. Kto ich tam wie Tu chodzi o pewne fakty, których nie ma jak przekazać do opini publicznej, bo "nie ma dowodów"." Wymien te fakty. "W końcu fakt podrobienia jakiegoś dokumentu to chyba jest sprawa poważna?" Skad wiesz, ze to podrobienie. Na słowo wierzysz ? Jakos osobom lustrowanym na słowo nie wierzyłes. " Ja mam inne źródła" Jakie ? "wyciągnąć odpowiednie wnioski." czyli jakie ? Cytat:
"Miałem na myśli to jacy dziennikarze będą tam pracować. A zacytowanej przez Ciebie wypowiedzi Catra nie ma nic na ten temat." Było wszystko. Murdoch nie bedzie obiektywny( to fakt ), a to on wplywa na tresci programowe. Tak wiec cieszy ciebie wybor dziennikarzy, ktorzy na bank beda nieobiektywni. Dodatkowo poparłem to lizaniem Murdocha włądzy, aby ta zrezygnowała z czesci pasma cyfrowego na jego korzysc. Wykorzystywanie politykow wadomodo czego prowadzi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
![]() |
![]()
Jak to jakie źródła... oficjalny organ prasowy Prawa i Sprawiedliwości "Kaczuszka"
![]() Nisiki poziom oznacza kogoś, kto się nie zgadza z obecnie panującym premierem RP ![]()
![]() |
#158 |
|
![]()
LOL ale dajecie. Bryk napisał, że wierzę politykom PISu i żebym oprzytomniał. A to nieprawda, więc napisałem mu ironicznie, żeby sam przestał wierzyć politykom i oprzytomniał. Użyłem nawet specjalnego obrazka: "
![]() ![]() Muszę się chyba dostosować poziomem, do waszych wyobrażeń na temat "sympatyka" PISu, skoro macie problemy ze zrozumieniem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
![]() ![]() |
![]()
ty tu nie LOLuj tylko odpowiadaj Catrze. znowu zamiast odpisać na zadane pytanie stosujesz unik
ps: http://www.spieprzajdziadu.com/muzeu...C5%82%C3%B3wna ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UJ380...eature=related Filmik obowiązkowy dla każdego kierowcy ![]() Ostatnio edytowany przez sturm-man : 07-24-2007 o 18:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Jak mam odpowiadać, jak macie wyraźne problemy ze zrozumieniem tego co piszę (patrz mój poprzedni post). Jedyne na co nie odpowiedziałem u Catry to o dziennikarzach. Otóż mi chodzi o nazwiska Catra. A takie domysły w stylu "jak u Murdocha to na pewno będzie słabizna" przypomina mi Wasz ulubiony slogan "kto nie znami przeciw nam". Może nie całkowita analogia, ale odczucia budzi we mnie podobne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Moderator
![]() |
![]()
Owno odpowieidzałes. Tyle ci powiem. Cały czas piszesz to samo. Przedstawaisz argumenty w postaci "pewnych faktów " i "twoich zródeł". Nic konkretnego. I teraz wychodza podwojne standarty. Przeciez w TVN na waznym stanowisku pracuje agent ,wiec ta tv nie moze byc obiektywna. W ogole sznurkami tam pociagaja agenci. Dlatego jest taka manipulacja tam. A dziennikarze sa spoko.Gazeta rzadzi Michnik i pewnei wg. Ciebie jest to samo. Teraz masz tutaj pana Murdocha ktory tez pociaga sznurkami w takiej nowej TV. Myslisz ze dziennikarze beda mieli wolna reke ?
Ja nie mowie odrazu , ze ta TV bedize zła. Ide tylko twoim tokiem rozumowania, bo Ty chyba uzywasz naprawde podwojnych standartów w swoich wypowiedziach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
![]() |
![]()
Nie wiem czy zauważyliście... przez ten cały koalicyjny szum zginęła gdzieś sprawa ojca R. ;] a zwłaszcza jego konfliktu z Prezydentem...
Wracając do tematu wyborów to wczoraj się Roman G. wypowiadał i wcale nie powiedział że koalicja jest skończona(odpowiedź była wymijająca)... ale miejmy nadzieję że wreszcie we wrześniu to się skończy... tak beznadziejnej władzy nie było w Polsce od rządów generała... nawet postkomuchy z SLD lepiej sobie dawały radę...
![]() |
#163 | ||
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dawali rade i to jakieś 8 razy lepiej niż ci nieudacznicy. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Moderator
![]() |
![]()
To twoje słowa. I po raz kolejny nie odpowiedziałes na zadne pytanie. To sie juz robi zenujace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Moderator
|
![]()
Brzoza nazywasz solidną władzę, za ktorej rzadow non-stop wychodzi kwestia ponownych wyborow? Jak dla mnie to jest ona bardzo chwiejna i niepewna. Nie wpadloby mi do glowy uzycie okreslenia, ze jest ona solidna
![]()
![]() |
#167 |
Moderator
![]() |
![]()
Brzoza wytłumacz mi jedno. Podczas afery Rywina PiS naciskał aby powstała komisja sledcza. Bo według nich SLD mial za duzy nacisk na prokuratorów i sprawa by sie rozeszła w prokuraturze. SLD sie zgodził na komisje.
Teraz mamy afere CBA. ( podobno to zadna afera, tak działaja słuzby w panstwie prawa i sprawiedliwosci ) I PiS o to zadnej komisji nagle nie chce a sprawe powierza prokuraturze. Prokuraturze, gdzie za sznurki pociaga Ziobro. Sam podobno mowiles, ze niewinny nie ma sie czego obawiac. No powiedz mi co tutaj jest nie halo ? Tylko prosze konkrety a nie te twoje "fakty" i "dowody". |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
|
![]()
No pewnie mają coś do ukrycia
![]() Widzisz Catra, Ty nie dostrzegasz oczywistej ironii w moim poście, odnosisz się do niego całkiem na serio a potem masz pretensję, że nie komentuję. Jak w dobrym kabarecie ![]() Cytat:
![]() Inna rzecz, że ja cały czas widzę, że ten rząd załatwia sprawy bliskie ludziom. Narzekają jedynie dziennikarze, ekonomiści (na brak reform - ale bez przerwy narzekają od kilkunastu lat), opozycja, konstytucjonaliści i inni tacy wirtualni dla mnie ludzie. Taki przykład: przeciętny człowiek ma szansę dostać do kilkuset tysięcy złotych w prezencie, poprzez przejęcie na własność spółdzielczego mieszkania. Wałęsa obiecywał 100 milionów i gówno zrobił, a to takie proste... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Moderator
![]() |
![]()
Kazdy do ciebie pisze powaznie, a ty odstawiasz nam kabaret. To znak , ze nie masz nic do powiedzenia ? Czy moze masz nas głeboko w d... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
No ja uważam, że to Ty robisz kabaret wyobraź sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Moderator
![]() |
![]()
Nie umiesz nic nowego wymslec ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
|
![]()
Lol Catra przechodzisz samego siebie. Przepraszam, że zabrałem głos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
![]() Zarejestrowany: 20 Feb 2003
|
![]()
Powiem jedno - wyborów nie będzie we wrzesniu,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
![]() |
![]()
Jeżeli we wszystkim w życiu mozna znaleźć jakiś sens to w działaniach PiSu wogóle go nie dostrzegam ;]
![]() |
#175 |
Moderator
|
![]()
Jak to jaki sens? Walka o glosy i poprawienie imidzu. Teraz moze powiedziec, ze zwalcza korupcje i zlodzieji w polityce, tylko czemu dal im wczesniej tak wysokie stanowiska? Pewnie zaraz fani kaczek odpowiedza, ze to przez PO i ze byli zmuszeni... tak, tak znamy te spiewke, kolejne granie pod publike.
Poza tym nie sadze, zeby byli zwalniani dyscyplinarnie, wiec na pewno jakies ciekawe odprawy dostana. O tym pewnie bedzie jednak cicho. Najpiekniej wyglada jednak info o tym, ze teraz wladze przejal w tych sektorach premier! ![]() Taki sposob rzadzenia popiera rowniez aktualna Rosja jak i Castro family na Kubie. Nasi sasiedzi zza wschodniej granicy tez. Historia juz pokazywala do czego prowadza takie przypadki. Wszyscy, ktorym sie to podoba, powinni odrobic najpierw prace domowa. Zastanawiajace jest jeszcze, to dazenie do wczesniejszych wyborow. Czyzby kaczki sie az tak bardzo baly przeswietlenia CBA i sledztwa w sprawie "prowokacji" na Leppera? Moze i teoria spiskowa, ale cos tu jest na rzeczy. Czyzby komisje tylko wtedy, gdy kaczkom jest wygodnie? Ciekawe. Walka o koalicje za wszelka cene, a teraz prowadzenie do rozpadu... Cos czuje, ze braciom K. teraz juz tylko sejm stoi na drodze i beda dazyli do tego, by go odwolac - zlikwidowac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#176 |
![]() Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
|
![]()
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.
Przyklad: antykorupcyjna krucjata Paula Wolfowitza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
|
![]() Cytat:
![]() Resztę posta pominę i przez grzeczność nie napiszę, co o tym myślę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Moderator
![]() |
![]() Cytat:
Reszte zawsze pomijasz. Nie masz jak odpowiedziec. Albo przedstawiasz swoje sensowne argumenty, czyli nawet to co moze byc "niegrzeczne", albo przedstawiasz szopke. Ja chce zebys ty wreszcie podał cos sensownego. A nie twoje domysły, moze to byc obrazliwe i długie, moze byc kontrowerysjne albo sensowne. Ale napisz wreszcie cos konkretnego a nie : "Lol Catra przechodzisz samego siebie. Przepraszam, że zabrałem głos" "No ja uważam, że to Ty robisz kabaret wyobraź sobie" I zadnej odpowiedzi na wyzej zadane pytania. Moze i tak jak według Ciebie robie kabret, ale przynajmniej przedtsawiam argumenty, z ktorymi mozna dyskutowac a nie wypycham sie sianem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
|
![]() Cytat:
Resztę jak zwykle pominę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#181 |
![]() Zarejestrowany: 21 Mar 2004
|
![]()
chcialem tylko napisac, ze wpadam poczytac ten temat by poprawic sobie humor - ot troche dobrego smiechu nigdy nie zaszkodzi...
brzoza tak trzymaj - sprawiasz mi kupe radosci ![]() i nie, nie chce prowadzic jakichkolwiek dyskusji - szkoda mi czasu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
General of the Army
![]() Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
|
![]()
trzeba przyznac ze dopracowal styl ala focus
![]() |
#183 |
|
![]()
Pogubiłem się. Każecie mi wyławiać argumenty wśród kupy absurdów. Pamiętajcie, że ja jestem jeden a Was kupa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||
![]() ![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#188 |
![]() |
![]()
Cicho bo my jesteśmy ZOMO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |||
|
![]() Cytat:
Czyli "Brzoza słuchasz polityków PIS i ślepo im wierzysz" To była ta ironia, o której piszę od 5 postów i widzę, że dalej nie dociera. To pewnie przez wyrwanie z kontekstu. Cytat:
Cytat:
Hmmm... Ulica ![]() Ale o co chodzi? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Moderator
![]() |
![]()
A ja sobie wrociłem z Przystanku Woodstock
![]() ![]() Dodatkowo taka notka o UE i tym traktacie konstytucyjnym ![]() ![]() ![]() No i wreszcie udało mi sie piwkowac z Piona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
|
![]()
Niezłą masz zajawkę widzę z powodu tego międzynarodowego towarzystwa. Dla mnie bomba
![]() Tylko co to ma do polityki. Gdyby politycy mieli takie pokojowe nastawienie jak Ty, to kraj którym by rządzili (niezależnie jaki to kraj) przestał by szybko istnieć ![]() Tylko spotkania z Pioną zazdroszczę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
General of the Army
![]() Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
|
![]()
Prezydent dokona zmian w rządzie - http://wiadomosci.onet.pl/1585869,11,item.html
i komentarz Cytat:
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
WOW niby to Polska a ktoś jednak traci stołek za podejrzenia o przestępstwo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
IMO raczej za to, ze Ziobro sobie za bardzo fika to mu kolege odstrzelili.
![]() |
#195 |
![]() |
![]()
jak ogladalem dzisiaj ta konferencje prasowa to lalem na maksa
![]() btw goraco polecam http://pl.youtube.com/watch?v=TXjRvA...elated&search= |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
LOL nieźle zrobione
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
![]() Zarejestrowany: 20 Mar 2007
|
![]()
Jedyną osobą bez podejrzeń wg Kaczyńskiego, jest Kaczyński( prezydent).Jarek w swoim szaleństwie pewno sam siebie postawi w cieniu podejrzeń , stanie przed lustrem i powie:"Znajomość z tym panem uważam za zakończoną"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
http://wiadomosci.onet.pl/1587388,11,item.html
Pewnie mial w domu Dooma albo nie daj Boze Counter Strike'a i teraz go oskaraz, ze planowal zamordowanie calego rzadu, powiazania z Al-Kaida i Szatanem a takze o posiadanie dziadka w Wermachcie. Ewentualnie gra to Detektyw Rutkowski is Back i Kaczmarek pojdzie seidziec za powiazania z mafia paliwowa czy o co tam oskarazaja Rutkowskiego ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Janek : 08-10-2007 o 19:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
![]() |
![]()
Myślę że grą mogło być Duck Hunt 3
![]() ![]()
![]() |
#200 |