![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Ni w ząb żadna inna kategoria mi nie pasiła
![]() Jest ktoś kto przerabiał temat likwidacji książeczki to może jakieś rady ![]() Gdzie i jak wyciągnąć z tego najwięcej.... czy da się samemu czy odrazu z prawnikiem śmigać. I chyba podstawowe pytanie czy na remont mieszkania też można :/. Dzięki za dobre rady Trollom dziękujemy za współpracę. |
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() |
![]()
Miała być jakaś zmiana w przepisach - aby można było również remontować mieszkania. Ale czy już weszła w życie to nie wiem.
Poszukaj w necie, kiedyś znalazłem ze 2 dobre fora o tym problemie. Niestety, adresy mi wcięło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Nie wiem czy to idzie tak samo, ale ja likwidowałem swoja ksiazeczke oszczednosciowa, czy jak to ustrojstwo sie zwało. Poszedłem do prawnika, załozyłem sprawe, poszedłem do PKO po kasiore ( PKO nie stwarzało problemow ) . Bez prawnika ludzie dostawali 10 razy mniej.
Ale dodaje, nie wiem czy to tak samo idzie z ksiazeczkami mieszkaniowymi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: 20 Mar 2007
|
![]()
Może tu coś znajdziesz na temat: książeczki mieszkaniowej.
http://dom.gazeta.pl/prawo/1,65567,2841872.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: 17 Jan 2005
|
![]()
kaktus nie wiem jak u Ciebie ale ja w tamtym roku zlikwidowałem sobie tą książeczkę od tak o wypłacając kase.. straciłem 'premie gwarancyjną' za którą nie kupił bym nawet 0,5 metra mieszkania. Mają przeliczniki z lat 80.
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|