Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Edytor i mapy graczy

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 12-19-2008, 13:39   #1
Marcoo2001
Sergeant
 
Zarejestrowany: 17 Dec 2007
Wiadomości: 6
Domyślnie Problemy z skonfigurowaniem edytora

Mam taki dziwny problem.
Robiłem sobie mapki od 2 tygodni. Pewnego razu zamknąłem kompa i przy następnym odpaleniu PC uruchamiam edytor i.......cały ekran biały. Mam oczywiście menu główne i poboczne, ale cztery okienka w których całą robotę się odwala (TOP, SIDE, FRONT i 3D) znikły!
Znam angielski b.dobrze, mimo to nie wiem co kliknąć by powróciły.
Szczerze mówiąc to nie wiem nawet dlaczego to one w ogóle znikły!

Proszę bardzo o pomoc. Bez tego nie mogę pracować.

EDIT:
załączam zrzut ekranu, jak to wygląda.

http://img222.imageshack.us/img222/6053/aaedytormt4.png

Ostatnio edytowany przez Marcoo2001 : 12-19-2008 o 17:01
Marcoo2001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 12-25-2008, 21:16   #2
Mad_Medic
General
 
Zarejestrowany: 19 Oct 2003
Wiadomości: 2181
Domyślnie

Spróbuj wejść w menu view.
Gdzieś tam powinna być opcja konfiguracji okna roboczego.
__________________
Przysłowia AAOwskie:
"Trafił jak noob, granatem w team"
Mad_Medic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 03:58.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl