Wróć   America's Army PL > America's Army: Proving Grounds > Szukam pomocy AA: PG

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 09-02-2013, 11:25   #1
GoGi
Sergeant
 
Zarejestrowany: 27 Aug 2013
Wiadomości: 13
Domyślnie Problem z logowaniem

Skusiłem się aby w końcu ściągnąć AA PG,jednak nie mogę uruchomić gry ponieważ wyskakuje komunikat że potrzebuje IE 9 albo późniejszej wersji.Problem jest taki że mam win xp i nowe IE w tym systemie nie działa.Czy da się jakoś ominąć ten problem bez przeinstalowania systemu
GoGi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 09-02-2013, 11:31   #2
Louis
General
 
Zarejestrowany: 20 Feb 2008
Miasto: Gliwice
Wiadomości: 2023
Wyślij wiadomość przez AIM do Louis wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Jeśli używasz Mozilli spróbuj ją ustawić jako domyślną przeglądarkę
__________________

Louis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-02-2013, 11:32   #3
RudY+-
General
 
Zarejestrowany: 13 Dec 2005
Miasto: Brwinów
Wiadomości: 2028
Wyślij wiadomość przez ICQ do RudY+- Wyślij wiadomość przez AIM do RudY+- wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Nie da rady, ten idiotyczny launcher i tak się odpala na IE
__________________
http://rudykr.wordpress.com/
Cytat:
"For a ballanced life, you need a dog to adore you, and a cat to ignore you"
RudY+- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-02-2013, 11:38   #4
GoGi
Sergeant
 
Zarejestrowany: 27 Aug 2013
Wiadomości: 13
Domyślnie

aha a nie ma zupełnej możliwości zainstalowania IE 9 z tego co wiem na xp,no to cudnie......
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
a jakbym ustawił chrome albo coś nowszego ?

Ostatnio edytowany przez GoGi : 09-02-2013 o 11:38 Powód: Autołączenie postów
GoGi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-02-2013, 11:50   #5
RudY+-
General
 
Zarejestrowany: 13 Dec 2005
Miasto: Brwinów
Wiadomości: 2028
Wyślij wiadomość przez ICQ do RudY+- Wyślij wiadomość przez AIM do RudY+- wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Próbuj, ja mam ustawione domyślnie chrome a i tak musialem instalować ie9 na w7
__________________
http://rudykr.wordpress.com/
Cytat:
"For a ballanced life, you need a dog to adore you, and a cat to ignore you"
RudY+- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-02-2013, 11:56   #6
GoGi
Sergeant
 
Zarejestrowany: 27 Aug 2013
Wiadomości: 13
Domyślnie

no to pięknie....
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
poszukam coś na głównym forum aa może potrafią to jakoś ominąć...
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
bo nawet dochodzi do logowania,po błędzie natomiast gdy wpisuje login i hasło wraca do steama i nic się nie dzieje.

Ostatnio edytowany przez GoGi : 09-02-2013 o 11:56 Powód: Autołączenie postów
GoGi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-03-2013, 16:35   #7
JiHAD^
General
 
Zarejestrowany: 10 Feb 2005
Miasto: Mushroom Kingdom
Wiadomości: 772
Wyślij wiadomość przez AIM do JiHAD^
Domyślnie

Proponował bym zerknąć w minimalne wymagania gry: Microsoft Windows Vista, Internet Explorer 9 or higher
__________________
-> Goomba.pl społeczność graczy Nintendo Wii U, 3DS i retro.
JiHAD^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-08-2013, 20:05   #8
speedcuber
Staff Sergeant
 
Zarejestrowany: 05 Jul 2009
Wiadomości: 4
Domyślnie

ja tez mam xp i jak wlaczam gre to mi wywala ze musze miec ie9 ale daje ok, potem normalnie sie loguje i wchodze do gry i wszystko dziala
speedcuber jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-09-2013, 17:28   #9
GoGi
Sergeant
 
Zarejestrowany: 27 Aug 2013
Wiadomości: 13
Domyślnie

hmm no to dziwne,bo mi się włącza logowanie wpisuje dane,włącza się i znika....
GoGi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 04:13.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl