Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Ogólne 2.8.x

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 10-09-2008, 19:16   #1
Shibby
General
 
Zarejestrowany: 27 Jan 2004
Miasto: Przasnysz
Wiadomości: 1606
Domyślnie AA:SF (OVERMATCH) V2.8.4 oficjalnie wyszło

http://americasarmy.com/intel/article.php?t=285007

http://aaotracker.com/thread.php?threadid=192159
__________________
... bo sygnaturka była za duża ...
Regulamin forum
Shibby jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 10-09-2008, 19:28   #2
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Rozne rzeczy dzieja sie z tym klientem. Polecam odrazu patcha:
http://aaotracker.com/downloaddb.php...nload&file=148
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-09-2008, 19:30   #3
RudY+-
General
 
Zarejestrowany: 13 Dec 2005
Miasto: Brwinów
Wiadomości: 2028
Wyślij wiadomość przez ICQ do RudY+- Wyślij wiadomość przez AIM do RudY+- wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

jak ten klient bedzie oferował taką sama predkosc jak DCDS to podziękuje z miejsca
RudY+- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-09-2008, 20:49   #4
DominicK
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 14 Mar 2005
Miasto: Jantar
Wiadomości: 34
Wyślij wiadomość przez AIM do DominicK wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

idzie jak szalony ten patch ...
ładny ten nowy Borderek...
__________________

Ostatnio edytowany przez DominicK : 10-09-2008 o 22:58 Powód: po rozgrywce
DominicK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-09-2008, 21:49   #5
seboo(pl)
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 05 Sep 2004
Wiadomości: 108
Wyślij wiadomość przez MSN do seboo(pl) Wyślij wiadomość przez Yahoo do seboo(pl)
Domyślnie

Ciekawe czy to raportowanie bedzie w 3.0 bo pomysl nawet ciekawy.
__________________
pozdrawiam seboo
seboo@uznam.net.pl<a href="http://aa...384757.png</a>[/img]
seboo(pl) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-09-2008, 22:13   #6
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

Cytat:
Napisał seboo(pl) Zobacz Wiadomość
Ciekawe czy to raportowanie bedzie w 3.0 bo pomysl nawet ciekawy.
a co niby jest zmienione ?
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 08:23   #7
seboo(pl)
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 05 Sep 2004
Wiadomości: 108
Wyślij wiadomość przez MSN do seboo(pl) Wyślij wiadomość przez Yahoo do seboo(pl)
Domyślnie

to :
Dzisiejsze wydanie nowej wersji 2.8.4 nie powinno być dla naszych czytelników dużym zaskoczeniem. Zgodnie z wcześniejszymi informacjami znalazła się w niej nowa mapa treningowa pod nazwą ES2 MOUT McKenna oraz mapa sieciowa ES2 Border na której będziemy mogli wypróbować nowe umiejętności identyfikacji celów.
__________________
pozdrawiam seboo
seboo@uznam.net.pl<a href="http://aa...384757.png</a>[/img]
seboo(pl) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 09:51   #8
pandzik
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Miasto: Chorzów
Wiadomości: 206
Domyślnie

Problemy. Nie zapamiętuje nicka i hasła... znowu stracilem mozliowosc ustawienia natywnej 1440x900, najwiekszą mam 11xx itd. W treningu mam max 9000 pkt. Chyba sie starzeje.
pandzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 09:53   #9
WiN
General
 
Zarejestrowany: 18 Sep 2005
Wiadomości: 977
Wyślij wiadomość przez ICQ do WiN Wyślij wiadomość przez AIM do WiN Wyślij wiadomość przez MSN do WiN Wyślij wiadomość przez Yahoo do WiN wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Cytat:
Napisał pandzik Zobacz Wiadomość
Problemy. Nie zapamiętuje nicka i hasła... znowu stracilem mozliowosc ustawienia natywnej 1440x900, najwiekszą mam 11xx itd. W treningu mam max 9000 pkt. Chyba sie starzeje.
Należało skopiować stare User.ini i nie ma problemu.
WiN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 09:55   #10
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Cos masz z ini nie tak, jezeli nie pamieta loginu i hasla. Ja nie mam problemow. Trening jest banalny. Chwile teorii i lecisz
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 10:16   #11
pandzik
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Miasto: Chorzów
Wiadomości: 206
Domyślnie

Ok. Pozostała kwestia rozdzielczości. aktualnie mam najwyższą: 1152x864. Przed instalacją grałem w natywnej monitora 1440x900. C2D, gf9600gt.
pandzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 10:23   #12
RudY+-
General
 
Zarejestrowany: 13 Dec 2005
Miasto: Brwinów
Wiadomości: 2028
Wyślij wiadomość przez ICQ do RudY+- Wyślij wiadomość przez AIM do RudY+- wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

zmien sobie w ini
RudY+- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 10:27   #13
pandzik
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Miasto: Chorzów
Wiadomości: 206
Domyślnie

No tak, thx.
pandzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 13:56   #14
Cloperflake.
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 03 Mar 2004
Wiadomości: 31
Domyślnie

Login i hasło wraz ze starym "ini" wylądowały w folderze BACKUP

ps. na borderze jeden z op4 to niejaki Gabir Mahomet ciekawe czy będą protesty

Ostatnio edytowany przez Cloperflake. : 10-10-2008 o 14:22
Cloperflake. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 14:31   #15
pandzik
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Miasto: Chorzów
Wiadomości: 206
Domyślnie

ta mapa jakoś tak "ciężko" chodzi. Mam sporo mniej fps'ów niż na snake'u.
pandzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 17:47   #16
Thalden
Corporal
 
Zarejestrowany: 27 Dec 2007
Wiadomości: 5
Domyślnie

Czemu AA blokuje sie na 99% przy 128kb do konca nie przestaje pobierac
Thalden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 17:48   #17
Matek-
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 02 Nov 2004
Wiadomości: 30
Domyślnie

ten downloader chce mi sciągać plik o nazwie Core 1.5 GB i nic innego a podobno pacz ma około 350mega wtfy?
Matek- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 17:50   #18
Thalden
Corporal
 
Zarejestrowany: 27 Dec 2007
Wiadomości: 5
Domyślnie

a teraz zaczęło mi sie od nowa ściągac
Thalden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 18:15   #19
zium
Captain
 
Zarejestrowany: 26 Aug 2007
Miasto: Bielsko Biała
Wiadomości: 633
Wyślij wiadomość przez AIM do zium
Domyślnie

Mi się nie chce patch zainstalować. Komunikat jaki mi się wyświetla brzmi: "Missing or Invalid Registry/INI entry". Czy mógłby mi ktoś pomóc?
zium jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 19:19   #20
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

Cytat:
Napisał seboo(pl) Zobacz Wiadomość
to :
Dzisiejsze wydanie nowej wersji 2.8.4 nie powinno być dla naszych czytelników dużym zaskoczeniem. Zgodnie z wcześniejszymi informacjami znalazła się w niej nowa mapa treningowa pod nazwą ES2 MOUT McKenna oraz mapa sieciowa ES2 Border na której będziemy mogli wypróbować nowe umiejętności identyfikacji celów.
przeciez to juz bylo w 2.8.3.1, na extraction byly takie po_pier_dol_ki ktore mozna bylo dodatkowo 'zaliczyc'
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-10-2008, 20:21   #21
Prorok
Sergeant
 
Zarejestrowany: 28 Jul 2007
Wiadomości: 5
Domyślnie

Cytat:
Napisał zium Zobacz Wiadomość
Mi się nie chce patch zainstalować. Komunikat jaki mi się wyświetla brzmi: "Missing or Invalid Registry/INI entry". Czy mógłby mi ktoś pomóc?
miałem to samo wystarczy poklikac ok i pozniej kaze wybrac (odnaleźć) plik wchodzisz więc w AA system i tam pierwszy plik rejestru AA klikasz na niego i instalka leci
Prorok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 11:36   #22
polaszkino
Warrant Officer 1
 
Zarejestrowany: 24 Aug 2005
Miasto: Józefów
Wiadomości: 36
Wyślij wiadomość przez AIM do polaszkino Wyślij wiadomość przez Yahoo do polaszkino
Domyślnie

A jak ten plik rejestru sie nazywa? Bo mam ten sam problem...
polaszkino jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 11:55   #23
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał polaszkino Zobacz Wiadomość
A jak ten plik rejestru sie nazywa? Bo mam ten sam problem...
A sprawdzić samemu jest za ciężko?

Pierwszy plik w aa/system nazywa się AA.key
Na mój gust to ten.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 12:30   #24
polaszkino
Warrant Officer 1
 
Zarejestrowany: 24 Aug 2005
Miasto: Józefów
Wiadomości: 36
Wyślij wiadomość przez AIM do polaszkino Wyślij wiadomość przez Yahoo do polaszkino
Domyślnie

Wlasnie sek w tym ze probowalem panie moderatorze i nie wiem jaki plik.
Pisze za kazdym razem "Old file does not exist"
polaszkino jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 12:32   #25
pandzik
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Miasto: Chorzów
Wiadomości: 206
Domyślnie

Nowy border jest nieciekawy. Goście durni jak zawsze, max 30fps przez co klatkuje.
Denerwująca jest niemożność wejścia na środkowe pagórki w miejscach gdzie teoretycznie można by było.
opinia z trybu offline...
Do tego takie cuda...

pandzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 15:28   #26
-=ScorpionPL=-
Chief Warrant Officer 3
 
Zarejestrowany: 27 Jul 2007
Miasto: Stąd skąd się nie spodziewasz
Wiadomości: 146
Domyślnie

Mnie z tej mapy nie nalicza punktów w personal jacket.
-=ScorpionPL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 15:45   #27
klopsik_PL
General
 
Zarejestrowany: 28 Aug 2003
Wiadomości: 1343
Wyślij wiadomość przez MSN do klopsik_PL
Domyślnie

Cytat:
Napisał zium Zobacz Wiadomość
Mi się nie chce patch zainstalować. Komunikat jaki mi się wyświetla brzmi: "Missing or Invalid Registry/INI entry". Czy mógłby mi ktoś pomóc?
temat przewalkowany po 100 razy przy wyjsciu kazdego kolejnego patcha...
__________________
klopsik_PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 17:10   #28
Chomiq
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
Wiadomości: 3895
Domyślnie

Cytat:
Napisał pandzik Zobacz Wiadomość
Nowy border jest nieciekawy. Goście durni jak zawsze, max 30fps przez co klatkuje.
Denerwująca jest niemożność wejścia na środkowe pagórki w miejscach gdzie teoretycznie można by było.
opinia z trybu offline...
Do tego takie cuda...

Lol, jaki zal z tymi screenami, devteam jak zawsze odwalil profesjonalna robote
Chomiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 19:57   #29
polsilver
Captain
 
Zarejestrowany: 29 Mar 2007
Miasto: 100lyca
Wiadomości: 222
Wyślij wiadomość przez AIM do polsilver Wyślij wiadomość przez MSN do polsilver
Domyślnie

Mnie osobiście najbardziej podoba się możliwość pobiegania w budynkach które do tej pory przez ostatnie lata tylko oglądałem, lub przy nich ginąłem
__________________
... bo sygnaturka była za duża ...
Regulamin forum
polsilver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2008, 23:20   #30
xanthos
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 22 Feb 2005
Wiadomości: 124
Domyślnie

to jeszcze zagraj... porażka
po niecałych 2 godzinach grania miałem 5 000 pkt.
szybko przybędzie wysokich honorków
xanthos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 10:07   #31
Matek-
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 02 Nov 2004
Wiadomości: 30
Domyślnie

Cytat:
Napisał polaszkino Zobacz Wiadomość
Wlasnie sek w tym ze probowalem panie moderatorze i nie wiem jaki plik.
Pisze za kazdym razem "Old file does not exist"
mam to samo / pewnie reinstal gry by pomogł ale cos mi sie nie chce
Matek- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 10:13   #32
pandzik
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Miasto: Chorzów
Wiadomości: 206
Domyślnie

Cytat:
Napisał xanthos Zobacz Wiadomość
to jeszcze zagraj... porażka
po niecałych 2 godzinach grania miałem 5 000 pkt.
szybko przybędzie wysokich honorków
Nie widze serwerów z nowym borderem .
pandzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 11:09   #33
[1stCav]MikiOk
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 05 May 2007
Wiadomości: 58
Domyślnie

jesli ktos ma problem z rejestrem uruchomcie sobie ten plik:
http://rapidshare.com/files/153241067/repairaa.rar

co do braku wyswietlania ES2 Border w browserze: wystarczy wyedytowac plik tours i zmienic nazwe, chyba w tej linijce "MissionMBSTitle(12)=SF ES2 Border" zamienic na "ES2 Border", i powinno dzialac
__________________
Poznaj [1stCav]
[1stCav]MikiOk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 11:19   #34
polsilver
Captain
 
Zarejestrowany: 29 Mar 2007
Miasto: 100lyca
Wiadomości: 222
Wyślij wiadomość przez AIM do polsilver Wyślij wiadomość przez MSN do polsilver
Domyślnie

Cytat:
Napisał xanthos Zobacz Wiadomość
to jeszcze zagraj... porażka
po niecałych 2 godzinach grania miałem 5 000 pkt.
szybko przybędzie wysokich honorków
to lecę - fan wysokich honorków
__________________
... bo sygnaturka była za duża ...
Regulamin forum
polsilver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 11:54   #35
Matek-
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 02 Nov 2004
Wiadomości: 30
Domyślnie

Cytat:
Napisał [1stCav]MikiOk Zobacz Wiadomość
jesli ktos ma problem z rejestrem uruchomcie sobie ten plik:
http://rapidshare.com/files/153241067/repairaa.rar

co do braku wyswietlania ES2 Border w browserze: wystarczy wyedytowac plik tours i zmienic nazwe, chyba w tej linijce "MissionMBSTitle(12)=SF ES2 Border" zamienic na "ES2 Border", i powinno dzialac
nie bardzo dziala ten plik z rejestrem dalej pisze ze brakuje mu jakiegos starego pliku
Matek- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 13:42   #36
shaqi
Sergeant First Class
 
Zarejestrowany: 06 Sep 2007
Miasto: wodzisław
Wiadomości: 10
Domyślnie

o co chodzi w tym nowym szkoleniu i jak je przejsc
__________________
www.mepia.pl ocieplenia elewacji i remonty
foto.mepia.pl fotografia ślubna
shaqi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 14:28   #37
xanthos
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 22 Feb 2005
Wiadomości: 124
Domyślnie

Cytat:
Napisał shaqi Zobacz Wiadomość
o co chodzi w tym nowym szkoleniu i jak je przejsc
drogi kolego..., po kolei:
1. wysłuchaj co ma do powiedzenia instruktor
2. po Twojej lewej na stole leżą różne przedmioty, identyfikujesz je i zaznaczasz po kolei przyciskiem P (tylko w przypadku laptopa i krótkofalówek przycisk F)
3. podchodzisz do plansz z wizerunkiem opforów - wciskasz F
4. lecisz do drugiego instruktora, słuchasz co ma do powiedzenia
5. z drugiego stołu bierzesz broń i amunicję
6. lecisz na mapę (osoboście polecam wystartować od pierwszego budynku po lewej), znaczenie ma kierunek poruszania się wewnątrz (jesli pójdziesz po prąd niektóre plansze z opforami nie zadziałają); musisz zidentyfikować jak najwięcej obiektów (są za to punkty), zabić jak najwięcej opforów, zabić jak najmniej swoich, czas ma znaczanie (im dłużej tym więcej punktów ujemnych)
7. wracasz na spawn podchodzisz do instruktora i słuchasz relacji z Twoich popisów
8. jesli masz powyzej 10 000 punktów - zaliczyłeś szkolenie, klikasz w tablicę, zapisujesz wynik i po zawodach
powodzenia

Ostatnio edytowany przez xanthos : 10-12-2008 o 14:32
xanthos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 14:28   #38
[1stCav]MikiOk
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 05 May 2007
Wiadomości: 58
Domyślnie

Cytat:
Napisał Matek- Zobacz Wiadomość
nie bardzo dziala ten plik z rejestrem dalej pisze ze brakuje mu jakiegos starego pliku
wez podejrzyj ten plik i sprawdz czy dane zawarte w tym pliku jak chociazby sciezka instalki odzwierciedlala sciezke jaka masz u siebie.
plik ten poprawia ewentualne braki w rejestrze, o ktore moze pytac instalator
__________________
Poznaj [1stCav]
[1stCav]MikiOk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 14:51   #39
pandzik
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2007
Miasto: Chorzów
Wiadomości: 206
Domyślnie

ok. pograłem chwile na nowym borderze. ogólnie kaszana. w 20 min nabiłem 1500pkt i tylko to moze byc jakims czynnikiem, ktory wywola chec grania na tej nieudanej mapie...
pandzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 15:14   #40
^HiS^
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2005
Miasto: Wałbrzych
Wiadomości: 1074
Domyślnie

es2 border - DNO, obecni projektanci gry nie mają za grosz gustu... mapa jak dla upośledzonych.
^HiS^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-12-2008, 17:52   #41
Matek-
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 02 Nov 2004
Wiadomości: 30
Domyślnie

Cytat:
Napisał [1stCav]MikiOk Zobacz Wiadomość
wez podejrzyj ten plik i sprawdz czy dane zawarte w tym pliku jak chociazby sciezka instalki odzwierciedlala sciezke jaka masz u siebie.
plik ten poprawia ewentualne braki w rejestrze, o ktore moze pytac instalator
zwracam honor dzieki
Matek- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-14-2008, 12:41   #42
buld0g[PL]
Staff Sergeant
 
Zarejestrowany: 31 May 2008
Wiadomości: 16
Wyślij wiadomość przez AIM do buld0g[PL]
Domyślnie

co trzeba zrobić z tym IED jak zaznaczyłem czerwoną flagą?
buld0g[PL] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-14-2008, 13:49   #43
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Cytat:
Napisał buld0g[PL] Zobacz Wiadomość
co trzeba zrobić z tym IED jak zaznaczyłem czerwoną flagą?
Nic...
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-14-2008, 14:19   #44
Czullo
Guest
 
Wiadomości: n/a
Domyślnie

moze ktos podeslac plik aaeditor.exe z wersji 2.3.8.1 ? bo patch sie cos o to zwala ;/
  Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-14-2008, 17:32   #45
kilerp
Corporal
 
Zarejestrowany: 09 Sep 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do kilerp
Domyślnie

A ja mam taki problem że przeszedłem szkolenie na 10128 punktów ,dałem save results,włączam grę klikam na sf es2 border i nie pokazuje mi żadnych serwerów,
Dodam że próbowałem zmiany nazwy na es2 border ,też nie działa . Jaka może być przyczyna ?

Ps : Czy u was nazwa misji w browserze jest "sf es2 border" , czy "es2 border" ?
kilerp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-14-2008, 18:36   #46
zium
Captain
 
Zarejestrowany: 26 Aug 2007
Miasto: Bielsko Biała
Wiadomości: 633
Wyślij wiadomość przez AIM do zium
Domyślnie

Mi również nie wyświetla bordera. Jedyne co u mnie pomaga to wejście w przeglądarkę serwerów i ustawienie w mapach na wszystkie. W tedy wyświetli wszystkie mapy w tym także es2 border.
zium jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-14-2008, 18:54   #47
kilerp
Corporal
 
Zarejestrowany: 09 Sep 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do kilerp
Domyślnie

Dzięki Zium , zaraz będę próbował .
kilerp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-14-2008, 19:11   #48
Chomiq
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
Wiadomości: 3895
Domyślnie

Cytat:
Napisał Czullo Zobacz Wiadomość
moze ktos podeslac plik aaeditor.exe z wersji 2.3.8.1 ? bo patch sie cos o to zwala ;/
Dalej potrzebujesz?

AAEditor.rar - 0.63MB
Chomiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2008, 19:45   #49
JiHAD^
General
 
Zarejestrowany: 10 Feb 2005
Miasto: Mushroom Kingdom
Wiadomości: 772
Wyślij wiadomość przez AIM do JiHAD^
Domyślnie

Kurde mam Frejmłorka dwa zero, a ten szajs łaskawie nie startuje...
__________________
-> Goomba.pl społeczność graczy Nintendo Wii U, 3DS i retro.
JiHAD^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-17-2008, 14:58   #50
shaqi
Sergeant First Class
 
Zarejestrowany: 06 Sep 2007
Miasto: wodzisław
Wiadomości: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał xanthos Zobacz Wiadomość
drogi kolego..., po kolei:
1. wysłuchaj co ma do powiedzenia instruktor
2. po Twojej lewej na stole leżą różne przedmioty, identyfikujesz je i zaznaczasz po kolei przyciskiem P (tylko w przypadku laptopa i krótkofalówek przycisk F)
3. podchodzisz do plansz z wizerunkiem opforów - wciskasz F
4. lecisz do drugiego instruktora, słuchasz co ma do powiedzenia
5. z drugiego stołu bierzesz broń i amunicję
6. lecisz na mapę (osoboście polecam wystartować od pierwszego budynku po lewej), znaczenie ma kierunek poruszania się wewnątrz (jesli pójdziesz po prąd niektóre plansze z opforami nie zadziałają); musisz zidentyfikować jak najwięcej obiektów (są za to punkty), zabić jak najwięcej opforów, zabić jak najmniej swoich, czas ma znaczanie (im dłużej tym więcej punktów ujemnych)
7. wracasz na spawn podchodzisz do instruktora i słuchasz relacji z Twoich popisów
8. jesli masz powyzej 10 000 punktów - zaliczyłeś szkolenie, klikasz w tablicę, zapisujesz wynik i po zawodach
powodzenia
dobra ide do tego po lewej
laptop f az kreska dobiegnie konca
pozniej 2 rpg i zaznaczam P pojawia sie flaga
pocisk artyleri naciskam p i jak wyzej
pozniej 2 ak47 p i jak wyzej
pozniej sensory ruchu p i jak wyzej
pozniej radiotelefony naciskam f
pozniej pagery p i jak wyzej
nastepnie boxsy z ammo p i jak wyzej
ide do tarcz i naciskam f

nastepnie lece do drugiego instruktora a ten mowi ze mam sie udac najpierw do pierwszego

co robie zle
__________________
www.mepia.pl ocieplenia elewacji i remonty
foto.mepia.pl fotografia ślubna
shaqi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 09:50.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl