Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Szukam Pomocy 2.8.x

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 01-20-2005, 18:38   #151
Spyr'ek
Corporal
 
Zarejestrowany: 19 Mar 2004
Wiadomości: 1
Wyślij wiadomość przez MSN do Spyr'ek
Domyślnie

siema
pomoze mi ktos przy moim CE
No Label

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1833 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 (5216)

Assertion failed: Import.ClassName==NAME_Package [File:.\UnLinker.cpp] [Line: 562]

History: ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine

pozdro
Spyr'ek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 01-20-2005, 20:06   #152
MagnuM
Major
 
Zarejestrowany: 02 Jul 2003
Wiadomości: 267
Wyślij wiadomość przez MSN do MagnuM
Domyślnie

z tego co wiem, to kiedyś był problem z dżiforsami emiksami i kritikalami no więc... musisz tak żyć
__________________
MagnuM jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 01-20-2005, 20:48   #153
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał [KsH
.MagnuM.[PL]]z tego co wiem, to kiedyś był problem z dżiforsami emiksami i kritikalami no więc... musisz tak żyć
CE zdarza sie wszystkim, niezaleznie jaka masz grafike, pamiec, procek, dysk, lacze, itp, itd.
Niektorzy maja go raz na miesiac niektorzy czesciej.
Rady na niego nie ma, trzeba nauczyc sie z tym zyc.

Porady jak zminimalizowac ilosc CE znajduja sie na forum.
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 01-22-2005, 09:20   #154
Guest
 
Wiadomości: n/a
Domyślnie

CE to normalka :/ szara codzienna rzeczywistosc
  Odpowiedz z Cytatem
Stare 01-31-2005, 20:56   #155
matriz
Sergeant
 
Zarejestrowany: 18 Oct 2004
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do matriz
Domyślnie Critical Error - problem rozwiazany ??

Nie wiem czy to tylko u mnie tak zadzialalo. Ale znalazlem powiazanie Criticala z temperatura komputera. Otoz kiedy komputer mialem bardzo nagrzany critical wyskakiwal srednio co 3 minuty. Kiedy zdjalem z niego obudowe i zostawilem go otwartego gralem w AA bez zadnego errora przez dobre kilka godzin Nie mam zielonego pojecia czy to tego wina, ale teraz za kazdym razem sciagm obudowe i gra chodzi bez zastrzezen.
Pozdrawiam
matriz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 01-31-2005, 22:14   #156
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie Re: Critical Error - problem rozwiazany ??

Cytat:
Napisał matriz
Nie wiem czy to tylko u mnie tak zadzialalo. Ale znalazlem powiazanie Criticala z temperatura komputera. Otoz kiedy komputer mialem bardzo nagrzany critical wyskakiwal srednio co 3 minuty. Kiedy zdjalem z niego obudowe i zostawilem go otwartego gralem w AA bez zadnego errora przez dobre kilka godzin Nie mam zielonego pojecia czy to tego wina, ale teraz za kazdym razem sciagm obudowe i gra chodzi bez zastrzezen.
Pozdrawiam
Kazdy ma sposobna swojego kritika.

U mnie pomoglo przyspieszenie lacza z 64kbit do 256kb.
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 01-31-2005, 22:27   #157
Dj. Gargamel
General of the Army
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
Wiadomości: 8640
Domyślnie Re: Critical Error - problem rozwiazany ??

Cytat:
Napisał matriz
Nie wiem czy to tylko u mnie tak zadzialalo. Ale znalazlem powiazanie Criticala z temperatura komputera. Otoz kiedy komputer mialem bardzo nagrzany critical wyskakiwal srednio co 3 minuty. Kiedy zdjalem z niego obudowe i zostawilem go otwartego gralem w AA bez zadnego errora przez dobre kilka godzin Nie mam zielonego pojecia czy to tego wina, ale teraz za kazdym razem sciagm obudowe i gra chodzi bez zastrzezen.
Pozdrawiam
po prostu jakas czesc sie przegrzewa - zadbaj o lepsza wentylacje obudowy moze trzeba zmienic wiatrak na procku
__________________
Dj. Gargamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 02-01-2005, 12:11   #158
=]1[=^Belial_Pl^
Chief Warrant Officer 3
 
Zarejestrowany: 06 May 2004
Wiadomości: 102
Wyślij wiadomość przez MSN do =]1[=^Belial_Pl^
Domyślnie

A ja zaobserwowalem wystepowanie ce podczas:
1-procek im bardziej podkrecam tym czesciej.. teraz jade na ustawieniach nominalnych procka i nie ma ani jednego...
2-wystepowanie przy sterownikach omegi
3-zwieksza wystepowanie przy reconect-ach

jesli nie robie niczego z w/w to nie mam ani jednego
__________________
Nadejdzie taki dzien, nadejdzie taki czas kiedy z wrogiem stane twarza w twarz i nieulekne sie chocby za plecam smierc stala i boska czekala mnie kara... - zas po wygranej bitwie twarz w krwi umyje, to beda zwyciestwa i chwaly chwile...
=]1[=^Belial_Pl^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 02-01-2005, 12:16   #159
Dj. Gargamel
General of the Army
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
Wiadomości: 8640
Domyślnie

co do procka to po prostu masz zle go podkreconego bo jest niestabilny - polecam poczytac teorii i skorzystac z prime`a - programiku ktory sprawdzi stabilnosc

co do omeg to u mnie nic zlego sie nie dzieje na criticale ma na pewno wplyw wychodzenie z gry na pulpit
__________________
Dj. Gargamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 02-01-2005, 14:53   #160
=]1[=^Belial_Pl^
Chief Warrant Officer 3
 
Zarejestrowany: 06 May 2004
Wiadomości: 102
Wyślij wiadomość przez MSN do =]1[=^Belial_Pl^
Domyślnie

szczeze mowiac podkrecic go moge i podkrecalem na systemie me i 98 do 2.8 z 2.4 i nic sie nie dzialo chodzil stabilnie,temperatura w normie, ce na poprzednich wersjach nie bylo..
na wrsji 2.2.1 i z XP sypie sie ce od zmiany mnoznika o 1
a sam xp po podkreceniu procka na 2.6 nie odpala sie
byc moze to wina stabilnosci nie wiem...
ale wiem ze podkretki prockow bynajmniej w moim przypadku maja wplyw na ce chocby o symboliczna zmiane mnoznika ..
byc moze u innych sytuacja bedzie podobna, byc moze nie
ale warto sprubowac i pozbyc sie uciazliwego klopotu
__________________
Nadejdzie taki dzien, nadejdzie taki czas kiedy z wrogiem stane twarza w twarz i nieulekne sie chocby za plecam smierc stala i boska czekala mnie kara... - zas po wygranej bitwie twarz w krwi umyje, to beda zwyciestwa i chwaly chwile...
=]1[=^Belial_Pl^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 02-19-2005, 14:45   #161
[BP]Edi
Chief Warrant Officer 3
 
Zarejestrowany: 06 Oct 2004
Wiadomości: 48
Wyślij wiadomość przez MSN do [BP]Edi
Domyślnie

A mi po zainstalowaniu nowego patha 2.3 wyskakuje taki oto critical przy kwadraciku AA (jeszcze nie w grze)
No Label

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1989 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6512)

Bad name index -308662/341


POMOCY

Przeinstalowałem stery i direct'xa ........
[BP]Edi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 02-19-2005, 22:11   #162
kiku26
Sergeant Major of the Army (SMA)
 
Zarejestrowany: 29 Jan 2005
Wiadomości: 39
Domyślnie

a u mnie bardzooooo rzadko jest CE i dzieki Bogu
__________________
Remek[PL] AA
-=Remek=- AA3

Hooah!
kiku26 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 02-19-2005, 22:26   #163
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Dlatego ja sciagam fulla AAO Zawsze dziala poprawnie i nie zdazaja sie CE
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-20-2005, 11:11   #164
cubic.pl
Staff Sergeant
 
Zarejestrowany: 13 Nov 2002
Wiadomości: 4
Wyślij wiadomość przez MSN do cubic.pl
Domyślnie critical error ?!?!!! V2.4 suck!!!!

S: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1706 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9200 (Omega 2.6.05a) (6505)

Ran out of virtual memory. To prevent this condition, you must free up more space on your primary hard disk.

WTF?
na dysku c mam 25 GB wolnego
na dysku d mam 18 GB wolnego

obszary pamieci wirtualnej alokowane sa automatycznie przez windows
a po zmianie na ustawienia reczne dalej to samo !

HELP!
__________________
\"One death is a tragedy, million deaths is a statistic\"
cubic.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-20-2005, 11:46   #165
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

A jaki masz ten rozmiar pamieci ustawiony recznie? Na poczatek ustaw tak 1,5x pamiec RAM.
Po wiecej szczegolow odsylam do http://www.americasarmy.pl/forum/search.php jest to czesto wystepujacy problem po wyjsciu wersji 2.4
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-22-2005, 16:41   #166
Max89
Sergeant First Class
 
Zarejestrowany: 20 May 2005
Wiadomości: 9
Domyślnie

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2803 MHz with 255MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6483)

General protection fault!

History: UObject:rocessEvent <- (AttachW_M203_Gren Insurgent_Camp.AttachW_M203_Gren, Function AGP.BaseWeaponAttachment.ThirdPersonTrace) <- AWeaponAttachment:ostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor AttachW_M203_Gren) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Insurgent Camp <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free





Oto moj ce... Co o tym powiecie ?
Max89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-22-2005, 17:17   #167
No Fear
Sergeant First Class
 
Zarejestrowany: 09 Aug 2003
Wiadomości: 6
Domyślnie 2.4 - problem z radeonami ?

Po zainstalowaniu 2.4 gra mi sie zwiesza po 1-2 rundach a raczej wyskakuje general protection..... Czy przypadkiem nie jest to taki sam problem jaki wystapil w grze CALL OF DUTY gdzie karty z serii RADEON 9100-9600 nie współpracowały dobrze z gra i je wyhaczało po paru minutach ? Pamietajmy ze obecna wersja gry pracuje na nowym silniku..... Gram w AA od 3,5 lat i nigdy nie miałem takich problemow jak teraz z 2.4.... poprostu nie da sie grac ;-(
No Fear jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-23-2005, 06:04   #168
Mad_Medic
General
 
Zarejestrowany: 19 Oct 2003
Wiadomości: 2181
Domyślnie

Zostaje czekać na 2.4.1
To samo było z bodajże 2.2... Non stop CE, od M82... dali 2.2.1 i po problemie...
Nic nowego... czekamy na Patche
__________________
Przysłowia AAOwskie:
"Trafił jak noob, granatem w team"
Mad_Medic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-23-2005, 07:16   #169
Kaos
General
 
Zarejestrowany: 17 Jan 2005
Wiadomości: 1227
Domyślnie

hmmm a co z windowsem? możę to jego wina? np. Im starszy tym częścij CE?
Kaos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-23-2005, 16:13   #170
rudyokole
Sergeant
 
Zarejestrowany: 17 May 2005
Wiadomości: 3
Domyślnie

Umnie CE pojawily sie razem z awarja w sieci. Admin twierdzi ze trwaja intensywne prace nad usunieciem problemu. Awaria ta objawia sie ciaglymi skoksmi pingu sa serwah od 10 az do 1500 i powyzej albo do zerwania polaczenia. Ale mam wiekszy problem ? Zainatalowalem AA 2.4 pare dni temu i wtrakcie gry zdarza sie ze gra staje. Normalnie robi sie pauza znika dzwiek i pozostaje tylko RESET. Zdarz sie to w ruznyh momentah nieraz uda sie pograc kilka godzin nieraz po paru minutah. Dodam jeszcze ze z wersja AA2.3 bylo to samo.
POMOCY
rudyokole jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-05-2005, 15:47   #171
seboo(pl)
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 05 Sep 2004
Wiadomości: 108
Wyślij wiadomość przez MSN do seboo(pl) Wyślij wiadomość przez Yahoo do seboo(pl)
Domyślnie obledny critical

mam taki problem z criticiem,zalaczam gre i po wejsciu na serwer zaraz po 1-2 s wywala mi critic probowalem juz wszystkiego o czym tu piszecie i nic zaden update nie dziala w katalogu pb wpisywanie pb_security 0 tez nic juz nie wiem co robic chyba zostanie mi format ale jeszcze zapytam Was moze jest jakis sposob na to :


Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1841 MHz with 767MB RAM
Video: RADEON 9600 Series (Omega 2.5.90) (6490)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Pipeline SF <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
__________________
pozdrawiam seboo
seboo@uznam.net.pl<a href="http://aa...384757.png</a>[/img]
seboo(pl) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-05-2005, 16:01   #172
Murek
Captain
 
Zarejestrowany: 24 Sep 2004
Wiadomości: 314
Wyślij wiadomość przez AIM do Murek Wyślij wiadomość przez MSN do Murek
Domyślnie Re: obledny critical

Sprzet masz lepszy od mojego
A ja nie mam czesto criticali ;]
Czyli to wina wersji
Poczekaj do wersji 2.5 moze tam juz nie bedzie tak czesto cie wywalalo ;]
__________________
... bo sygnaturka była za duża ...
Regulamin forum
Murek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-05-2005, 16:10   #173
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Być może jest to znany problem, który ujawnił się po wyjściu ostatniego PB. Okazuje się, że takie krytykale mogą być spowodowane konfliktem z innymi aplikacjami - sprawdź, czy nie masz w tle otworzonych:

Get Right
DU Super Controler
Macro Toolsworks
Girder 3.2
PRTG Traffic Grapher
MS Office: ctfmon.exe
CyberCorder: cybrcrdr.exe
Paessler Router Traffic Grapher: prtg4.exe
3dnasys.exe
mIRCStats

Zapewne nie są to wszystkie aplikacje powodujące konflikt.
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-05-2005, 16:27   #174
seboo(pl)
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 05 Sep 2004
Wiadomości: 108
Wyślij wiadomość przez MSN do seboo(pl) Wyślij wiadomość przez Yahoo do seboo(pl)
Domyślnie

Dzieki wielkie problem rozwiazany chodzilo o getrighta jak sadze bo innych z listy nie mam.Mozna jeszcze liczyc na ludzi na tym swiecie jeszcze raz dziekowa
__________________
pozdrawiam seboo
seboo@uznam.net.pl<a href="http://aa...384757.png</a>[/img]
seboo(pl) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-05-2005, 16:57   #175
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał seboo(pl)
Dzieki wielkie problem rozwiazany chodzilo o getrighta jak sadze bo innych z listy nie mam.Mozna jeszcze liczyc na ludzi na tym swiecie jeszcze raz dziekowa
Zanim znowu zalozysz jakis temat sprawdz czy na forum nie ma juz podobnego. Kolejny temat zalozony bez sprawdzenia zostanie usuneity bez ostrzezenia.


Tym razem polaczylem twoj temat ze starszym tematem dotyczacym tego samego problemu.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-07-2005, 06:49   #176
zuras
Corporal
 
Zarejestrowany: 07 Aug 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do zuras
Domyślnie

mialem ten sam problem i ta wskazowka mi pomogla dzieki za pomoc tu sa noramlni ludzie nie to co w IFOR tam sa takie lole ze szok pozdro przekoanlem sie do AA.PL
zuras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-07-2005, 10:27   #177
lpz
General
 
Zarejestrowany: 13 Sep 2003
Miasto: Wrocław
Wiadomości: 922
Domyślnie

Cytat:
Napisał zuras
mialem ten sam problem i ta wskazowka mi pomogla dzieki za pomoc tu sa noramlni ludzie nie to co w IFOR tam sa takie lole ze szok pozdro przekoanlem sie do AA.PL
O zuras. Tu cie nawet przynioslo... no coz, przynajmniej przestales spamowac nam forum. <>

Ale pamietaj ze tutaj masz specjalny nadzor i nie pobluzgasasz sobie za bardzo

PS. Pamietaj róznież, ze jak tutaj zbluzgasz Monie skonczysz raczej podobnie.
lpz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 08-18-2005, 12:13   #178
Marball#
First Sergeant (1SG)
 
Zarejestrowany: 30 Sep 2004
Wiadomości: 20
Domyślnie

Dzieki Piter mialem nawlaczanych programow w pasku no i wirusa
dzieki za pomoc.
Marball# jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-12-2005, 16:19   #179
Danniell
Corporal
 
Zarejestrowany: 11 Sep 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do Danniell
Domyślnie

ale wam ten ce wyskakuje kiedy?
mi ciagle jak wejde na jakis serv
wejde updatuje pb minie 5 sec i "bim!" ce!
i tak ciagle
jak zaradzic?
gg 2358646
Danniell jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-12-2005, 16:20   #180
thing
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 02 Oct 2004
Wiadomości: 235
Wyślij wiadomość przez ICQ do thing Wyślij wiadomość przez MSN do thing
Domyślnie

Cytat:
Napisał Danniell
ale wam ten ce wyskakuje kiedy?
mi ciagle jak wejde na jakis serv
wejde updatuje pb minie 5 sec i "bim!" ce!
i tak ciagle
jak zaradzic?
gg 2358646
może reinstalka pomoże?
__________________
thing jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-12-2005, 16:23   #181
Danniell
Corporal
 
Zarejestrowany: 11 Sep 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do Danniell
Domyślnie

nie pomaga reinstalka probowalem 2 razy i nic
mysle o formacie bo moze jakis wirusek byc albo cos
Danniell jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-23-2005, 09:58   #182
'Dev!L
Sergeant Major of the Army (SMA)
 
Zarejestrowany: 20 Sep 2004
Wiadomości: 54
Domyślnie

podsumowujac ten temat moim zdaniem na CE maja wplyw :
- z"PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP"na gra ?
- aplikacje uruchomione w tle
- niestabilny sprzet ( zby mocno podkrecony )
- temperatura podzespolow .. zwlaszcza GPU.. oraz pamieci na k.grafiki
- linijka w armyops.ini :
cachesize=x , x>32 , czyli 64 itp..

Ma ktos jeszcze jakies sugestie ?

ps. nieczytalem calego tematu
__________________
AMD 64 Venice 2898Mhz@1,54V@ WC| DFI Lanparty Ultra-D| Saphire X800xl | 512Hynix D43@245Mhz | Maxtor 80GB S-Ata | NEC LCD 1701| MX700+ICEmat se
<--Tracker -->
'Dev!L jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-26-2005, 08:25   #183
WiN
General
 
Zarejestrowany: 18 Sep 2005
Wiadomości: 977
Wyślij wiadomość przez ICQ do WiN Wyślij wiadomość przez AIM do WiN Wyślij wiadomość przez MSN do WiN Wyślij wiadomość przez Yahoo do WiN wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Może słabe połączenie bo jak mam 17 fps to mam CE a neta mam 128 kbps
WiN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-26-2005, 09:38   #184
-gp.qu4t!on.pX^
Lieutenant Colonel
 
Zarejestrowany: 20 Mar 2004
Wiadomości: 391
Domyślnie

Swiezo po formacie i po wejsciu na serwer i na poczatku rundy zdaza mi sie on najczesciej. Albo np.jak juz mi sie uda zaczac runde , wejde w settings i zmienie jakiegos bajera na Lowest = CE...
Reinstall gry nie pomogl.
Dziwny bo z dziwnym komunikatem "Nieprawidlowe Dojscie" lub "Niepoprawna Funkcja"
Link do skrina http://img10.imageshack.us/img10/7290/beztytuu1ee.png
-gp.qu4t!on.pX^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-27-2005, 18:21   #185
gresha
Lieutenant Colonel
 
Zarejestrowany: 02 Jan 2005
Wiadomości: 438
Domyślnie

Linux rz/ządzi, Linux radzi, Linux nigdy cie nie zdradzi.....

Tak apropo CE one sie sypia w wersjach silnikow UE 2.0 2.5, czesto sie to dzieje w grach na tym samym silniku.. (np. Lineage2) tam sie sypia co 5minut KAZDEMU(od kazdej regoly jest wyjatek).
gresha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-28-2005, 08:01   #186
Majlosz
Chief Warrant Officer 2
 
Zarejestrowany: 28 Aug 2005
Wiadomości: 114
Wyślij wiadomość przez ICQ do Majlosz Wyślij wiadomość przez MSN do Majlosz Wyślij wiadomość przez Yahoo do Majlosz
Domyślnie

Jak oglądałem FPS to gdy wynosi 3 pokazuje się CE : napewno jest coś słabego w kompie :!: :!:
Majlosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-28-2005, 20:35   #187
roger57
Corporal
 
Zarejestrowany: 21 Sep 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do roger57
Domyślnie

HeY

W Moim wypadku, CE co ciekawe pojawial sie tylko na jednej mapie -> Urban Assault, zaraz po starcie kazdej rundy wywalalo mi program. Teraz juz jest lepiej, mialem zapchanego kompa.

W zadnej innej mapie i nigdy mi ten blad nie wyskakiwal i miejmy nadzieje nie wyskoczy.

Tak w ogole, Czesc!
Roger57.
roger57 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-08-2005, 12:50   #188
sokbananowy
Corporal
 
Zarejestrowany: 07 Oct 2005
Wiadomości: 2
Domyślnie mam problem

witam
jestem nowy w AA wiec nie wiem w czym problem, gdy wchodze na mapke i gdy mam mnie juz zalogowac gra poprostu sie wylacza i dostaje komunikat tego typu:

Critikal Error

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Mout McKenna <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free


Szukalem na forum odpowiedzi na moj problem ale niestety to co innym pomoglo mnie juz nie.

jesli ktos znalby lekarstwo na moj problem to prosilbym o pomoc

z gory wielkie dzieki
sokbananowy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-08-2005, 13:13   #189
=Snoop=
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 30 Jan 2004
Wiadomości: 456
Wyślij wiadomość przez MSN do =Snoop=
Domyślnie

nic nieporadzisz to jest blad giery, w 2.5 ma by ponoc lepiej heh
=Snoop= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-08-2005, 16:06   #190
heavy_puchatek
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 25 Apr 2005
Wiadomości: 679
Domyślnie

A masz tak zawsze, często czy czasami?
heavy_puchatek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-08-2005, 20:41   #191
sokbananowy
Corporal
 
Zarejestrowany: 07 Oct 2005
Wiadomości: 2
Domyślnie problem

od kilku dni
sokbananowy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-09-2005, 05:57   #192
heavy_puchatek
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 25 Apr 2005
Wiadomości: 679
Domyślnie

Poszukaj może czegoś o podobnych przypadkach w tematach o critical error, poeksperymentuj ze sterownikami, przeinstaluj grę, no co ja ci kurdę mogę doradzić kombinuj
heavy_puchatek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-09-2005, 14:50   #193
CAM-VID
General
 
Zarejestrowany: 24 Jun 2003
Wiadomości: 1413
Wyślij wiadomość przez AIM do CAM-VID
Domyślnie

zmniejsz częstotliwość taktowania pamięci. U mnie pomogło
__________________
CAM-VID jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2005, 07:39   #194
SepTrioN
Corporal
 
Zarejestrowany: 15 Oct 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do SepTrioN
Domyślnie

Sorry jestem noobem ale jak zmienic ?
SepTrioN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2005, 14:25   #195
bny
Second Lieutenant
 
Zarejestrowany: 18 Nov 2003
Wiadomości: 192
Wyślij wiadomość przez ICQ do bny Wyślij wiadomość przez MSN do bny
Domyślnie

Nowy temat nie miał by sensu
W imieniu kumpla proszę o pomoc.
Co jakis czas (ok 5-10 min) wyskakuje mu critical zawsze taki sam...




Kod:
Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2001 MHz with 511MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 MX 440 with AGP8X (NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X) (4403)
SetFilePointer Failed 2346/15886961: 15886961 Nieprawidłowe dojście.
History: FArchiveFileReader::Seek <- LoadObject <- (Sound S-Foley.bulletimpacts.tinkle1 15886961==15886961/15886961 2346 15057) <- ULinkerLoad:reload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class AGP_Effects.em_bt_glass NULL) <- UObject:rocessEvent <- (AttachW_M4A1_Rifle_Mod SFDockside.AttachW_M4A1_Rifle_Mod, Function AGP.BaseWeaponAttachment.ThirdPersonTrace) <- AWeaponAttachment:ostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor AttachW_M4A1_Rifle_Mod) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level SF Dockside <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
__________________
www.fragout.pl
bny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2005, 15:08   #196
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał -eQ.bunn.-
Nowy temat nie miał by sensu
W imieniu kumpla proszę o pomoc.
Co jakis czas (ok 5-10 min) wyskakuje mu critical zawsze taki sam...




Kod:
Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2001 MHz with 511MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 MX 440 with AGP8X (NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X) (4403)
SetFilePointer Failed 2346/15886961: 15886961 Nieprawidłowe dojście.
History: FArchiveFileReader::Seek <- LoadObject <- (Sound S-Foley.bulletimpacts.tinkle1 15886961==15886961/15886961 2346 15057) <- ULinkerLoad:reload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class AGP_Effects.em_bt_glass NULL) <- UObject:rocessEvent <- (AttachW_M4A1_Rifle_Mod SFDockside.AttachW_M4A1_Rifle_Mod, Function AGP.BaseWeaponAttachment.ThirdPersonTrace) <- AWeaponAttachment:ostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor AttachW_M4A1_Rifle_Mod) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level SF Dockside <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Przejrzyj ten temat albo użyj forumowej wyszukiwarki http://www.americasarmy.pl/forum/search.php
Wszystkie metody raczenia sobie z CE były już podawane.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2005, 16:21   #197
bny
Second Lieutenant
 
Zarejestrowany: 18 Nov 2003
Wiadomości: 192
Wyślij wiadomość przez ICQ do bny Wyślij wiadomość przez MSN do bny
Domyślnie

problem tkwi w tym ze nie dzialaja...
__________________
www.fragout.pl
bny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2005, 16:30   #198
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał -eQ.bunn.-
problem tkwi w tym ze nie dzialaja...
Format c: tez nie?
Nikt wlasciwie nie wie od czego sa CE - nawet devowie. Jednak uwazne przeczytanie wszystkich porad (wiem ze duzo tego) pozwoli ograniczyc ilosc CE do niezbednego minimum.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2005, 16:43   #199
bny
Second Lieutenant
 
Zarejestrowany: 18 Nov 2003
Wiadomości: 192
Wyślij wiadomość przez ICQ do bny Wyślij wiadomość przez MSN do bny
Domyślnie

ograniczyc sie udalo ale neistety dalej uniemozliwia granei to np w meczach bo co nam po zawodniku ktory bedzie mial ciritala 4-5 razy w meczu...
A mu osobiscie nie pozwala to na przyjemne granie

Format c:
2 razy formatowal
No nic dzieki jeszcze poszukam moze cos znajde... jedno przypuszczenie padlo na jego karte graf. Geforce4 MX to zadne cudo a gdzies slyszalem ze czesto sprawia wiele klopotow. Ale pewien tego nie jestem.
__________________
www.fragout.pl
bny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-15-2005, 16:53   #200
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał -eQ.bunn.-
ograniczyc sie udalo ale neistety dalej uniemozliwia granei to np w meczach bo co nam po zawodniku ktory bedzie mial ciritala 4-5 razy w meczu...
A mu osobiscie nie pozwala to na przyjemne granie

Format c:
2 razy formatowal
No nic dzieki jeszcze poszukam moze cos znajde... jedno przypuszczenie padlo na jego karte graf. Geforce4 MX to zadne cudo a gdzies slyszalem ze czesto sprawia wiele klopotow. Ale pewien tego nie jestem.
CE w meczu nie sa niczym dziwnym i niespotykanym. Czasem wystepowanie CE przeciaga troche mecz.

Na jego miejscu kombiniwalbym ze sterownikami (rozne wersje) i ograniczyl ilosc aktywnych procesow do minimum.

Czasami CE sa powodoane przez lacze kijowej jakosci - duzo pl, wysoki ping.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 16:40.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl