Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Szukam Pomocy 2.8.x

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 11-28-2009, 10:10   #451
sliver
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 22 Oct 2005
Miasto: Glasgow
Wiadomości: 65
Domyślnie

Cytat:
Napisał Louis Zobacz Wiadomość
Tak wartości "0.3" zmień na "1.0"
Wartość tak odpowiada za czułość myszy w grze.Jak to w osi X tak i w osi Y.
Ok, dzięki. Zrobiłem jak napisałeś. O efektach poinformuje po tym jak będę miał czas trochę pograć i sprawdzić. Dzięki.



No i pograłem wczoraj ale nie za wiele. Niestety dalej to samo panowie. Wkleję nieco więcej bo wydaje mi się to ważne.

ScriptLog: Console Message: PunkBuster Client: Engine.Input Alt * = "bind mousex Axis aMousex Speed=1.0 | onrelease bind mousex Axis aMousex Speed=2.0 | bind mousey Axis aMousey Speed=1.0| onrelease bind mousey Axis aMousey Speed=2.0" : must NOT INCLUDE "ONRELEASE" (VIOLATION)
Log: PunkBuster Client: Engine.Input Alt * = "bind mousex Axis aMousex Speed=1.0 | onrelease bind mousex Axis aMousex Speed=2.0 | bind mousey Axis aMousey Speed=1.0| onrelease bind mousey Axis aMousey Speed=2.0" : must NOT INCLUDE "ONRELEASE" (VIOLATION)
ScriptLog: Console Message: PunkBuster Client: 1 Current Cvar Violation
Log: PunkBuster Client: 1 Current Cvar Violation
ScriptLog: Console Message: PunkBuster Client: CvarList truncated; Use pb_cvarlist to see entire list
Log: PunkBuster Client: CvarList truncated; Use pb_cvarlist to see entire list


ScriptLog: Console Message: *WARNING*: Cvar Engine.Input Alt * (=BIND MOUSEX AXIS AMOUSEX SPEED=1.0 | ONRELEASE BIND MOUSEX AXIS AMOUSEX SPEED=2.0 | BIND MOUSEY AXIS AMOUSEY SPEED=1.0| ONRELEASE BIND MOUSEY AXIS AMOUSEY SPEED=2.0) must NOT INCLUDE the text "ONRELEASE"
Log: *WARNING*: Cvar Engine.Input Alt * (=BIND MOUSEX AXIS AMOUSEX SPEED=1.0 | ONRELEASE BIND MOUSEX AXIS AMOUSEX SPEED=2.0 | BIND MOUSEY AXIS AMOUSEY SPEED=1.0| ONRELEASE BIND MOUSEY AXIS AMOUSEY SPEED=2.0) must NOT INCLUDE the text "ONRELEASE"
ScriptLog: Console Message: KICK NOTIFICATION: franz_maurer_pl has been kicked for an undefined reason: PUNKBUSTER KICKED PLAYER 'FRANZ_MAURER_PL' (FOR 1 MINUTE) ... CVAR ENGINE.INPUT ALT * = BIND MOUSEX AXIS AMOUSEX SPEED=1.0
ScriptLog: Console Message: PunkBuster Client: Removing "franz_maurer_pl" 7df2 (1 minute) Cvar Engine.Input Alt * = BIND MOUSEX AXIS AMOUSEX SPEED=1.0
Log: PunkBuster Client: Removing "franz_maurer_pl" 7df2 (1 minute) Cvar Engine.Input Alt * = BIND MOUSEX AXIS AMOUSEX SPEED=1.0
ScriptLog: Console Message: PunkBuster Client: Removing "franz_maurer_pl" 7df2 (1 minute) Prior Kick/Ban
Log: PunkBuster Client: Removing "franz_maurer_pl" 7df2 (1 minute) Prior Kick/Ban
ScriptLog: Console Message: PunkBuster Client: Removing "franz_maurer_pl" 7df2 (1 minute) Prior Kick/Ban
Log: PunkBuster Client: Removing "franz_maurer_pl" 7df2 (1 minute) Prior Kick/Ban
ScriptLog: Bridge.HumanController.GetAuthUserName() - User Name: "franz_maurer_pl", saved: "franz_maurer_pl"

Ostatnio edytowany przez sliver : 11-28-2009 o 10:11 Powód: Autołączenie postów
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 11-30-2009, 15:51   #452
tidididi
General
 
Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
Wiadomości: 1618
Domyślnie

Podbijam

Cytat:
Build AmericasArmy[BuildDate:2009-04-22_BuildVersion:2.8.5]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 3815 MHz with 2047MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 9600 GT (9562)

LockRect failed: 80004005

History: FALVoiceModule::NoteDestroy <- UALAudioSubsystem::NoteDetroy <- ULevel:estroyActor <- (SavedMove steamroller.SavedMove) <- UObject:rocessEvent <- (HumanController steamroller.HumanController, Function AGP.HumanController.Spectating.EndState) <- ULevel:estroyActor <- (HumanController steamroller.HumanController) <- UPlayer:estroy <- UViewport:estroy <- (WindowsViewport Package.WindowsClient.WindowsViewport) <- UWindowsViewport:estroy <- UObject::ConditionalDestroy <- (WindowsViewport Package.WindowsClient.WindowsViewport) <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Steamroller <- UpdateWorld <- MainLoop
W czym problem?
__________________
SSKtidididi -> AA4
[Majestic]tidididi -> AA2
tidididi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-30-2009, 21:20   #453
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał tidididi Zobacz Wiadomość
Podbijam



W czym problem?
Typowy CE. Cały temat masz o tym.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-30-2009, 21:23   #454
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

@sliver

poszukaj w swoim logu linijek zakończonych "VIOLATION" i znajdziesz problem.
Na przykład:
Cytat:
Log: PunkBuster Client: Engine.Input Alt * = "bind mousex Axis aMousex Speed=1.0 | onrelease bind mousex Axis aMousex Speed=2.0 | bind mousey Axis aMousey Speed=1.0| onrelease bind mousey Axis aMousey Speed=2.0" : must NOT INCLUDE "ONRELEASE" (VIOLATION)
Zrób to co wygrubiłem.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 11-30-2009, 21:35   #455
sliver
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 22 Oct 2005
Miasto: Glasgow
Wiadomości: 65
Domyślnie

Czyli co mam zrobić? Jeśli możesz mów do mnie jaśniej.

Ostatnio edytowany przez sliver : 11-30-2009 o 23:30
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-01-2009, 17:37   #456
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał sliver Zobacz Wiadomość
Czyli co mam zrobić? Jeśli możesz mów do mnie jaśniej.
Wstaw średnik na początkach linijki, zakończonych "VIOLATION"
bindy przestaną ci działać, ale kopać też nie będzie.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-01-2009, 17:58   #457
sliver
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 22 Oct 2005
Miasto: Glasgow
Wiadomości: 65
Domyślnie

Kurczę nie pamiętam, żebym kiedykolwiek coś tam grzebał. Ja to jestem lajkonik w tych ini.

;Alt=bind mousex Axis aMousex Speed=1.0 | onrelease bind mousex Axis aMousex Speed=2.0 | bind mousey Axis aMousey Speed=1.0| onrelease bind mousey Axis aMousey Speed=2.0

Tak to ma wyglądać?

Inne pytanie. Można podmienić na czyste ini i mieć z głowy? Choć szukam po niecie i coś znaleźć nie mogę.

Zauważyłem tez że nie wszytkie serwy mnie kopią.

Ostatnio edytowany przez sliver : 12-01-2009 o 18:02
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-01-2009, 18:31   #458
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Po 1. Tak to ma wygladac.
Po 2. Mozesz usunac ini, a gra sama z siebie stworzy domyslny plik.
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 12-05-2009, 09:17   #459
sliver
Chief Warrant Officer 4
 
Zarejestrowany: 22 Oct 2005
Miasto: Glasgow
Wiadomości: 65
Domyślnie

Jest ok. Dzięki wszystkim za pomoc.
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-06-2010, 19:42   #460
michał-
Sergeant
 
Zarejestrowany: 18 Jun 2009
Wiadomości: 10
Domyślnie

Build AmericasArmy[BuildDate:2008-01-25_BuildVersion:2.8.3] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3193 MHz with 1535MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7300 GS (9371) General protection fault! History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Pomóżcie bo chcem pograc a nic nie moge znalesc
michał- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-06-2010, 20:48   #461
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Proponuje zrobic reinstalacje gry.
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-06-2010, 21:27   #462
michał-
Sergeant
 
Zarejestrowany: 18 Jun 2009
Wiadomości: 10
Domyślnie

3 razy robiłem i dalej to samo
michał- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-06-2010, 21:27   #463
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał michał- Zobacz Wiadomość

Pomóżcie bo chcem pograc a nic nie moge znalesc
A ja proponuję kupić słownik ortograficzny i odejść od komputera.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-07-2010, 00:27   #464
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Cytat:
Napisał michał- Zobacz Wiadomość
3 razy robiłem i dalej to samo
Dlaczego grasz na starej wersji? Zaktualzuj ja do 2.8.5
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 05-07-2010, 07:30   #465
BsPrince
Lieutenant Colonel
 
Zarejestrowany: 24 Oct 2007
Miasto: Gliwice
Wiadomości: 346
Wyślij wiadomość przez AIM do BsPrince
Domyślnie

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3193 MHz

po 1. co to za procek tam masz

po 2. jesli go podkrecales to sie grzeje i wywala błedy

po3. proponuje ci zainstalowanie najnowszego service packa i aktualizacje biosu płyty głownej

ale na poczatek jednak najlepiej zreinstalowac gre
__________________
BsPrince jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-29-2010, 05:34   #466
Bor
First Sergeant (1SG)
 
Zarejestrowany: 12 Jan 2008
Wiadomości: 23
Domyślnie

Mam problem z odpaleniem AA 2.8.5. Podczas startu pojawia sie czarny ekran, po czym słysze dźwięk błędu i wyskakuje okno:

Kod:
    Build AmericasArmy[BuildDate:2009-04-22_BuildVersion:2.8.5]

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -2046 MHz with 2046MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 9600 GT (9045)

    General protection fault!

History: UD3DRenderDevice::Present <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::
Repaint <- UWindowsClient::Tick<- ClientTick <- UGameEngine
::Tick<- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop
Reinstalowałęm gre, sterowniki do grafy, directx i dalej mam ten problem.
Może, ktoś podpowie
Bor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 07-29-2010, 10:12   #467
RudY+-
General
 
Zarejestrowany: 13 Dec 2005
Miasto: Brwinów
Wiadomości: 2028
Wyślij wiadomość przez ICQ do RudY+- Wyślij wiadomość przez AIM do RudY+- wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

coś w tle na 99% jakieś gadu-gadu czy inne śmieci siedzi, i dlatego masz CE
__________________
http://rudykr.wordpress.com/
Cytat:
"For a ballanced life, you need a dog to adore you, and a cat to ignore you"
RudY+- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 19:05.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl