![]() |
#51 |
Guest
![]()
|
![]()
Pil nie potrzebnie cie ponioslo w ostatnim wpisie ale osobiscie tez sie powstrzymuje od tego spoko niech sobie żyją w swoim wirtualnym świecie
![]() -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- Do Ciebie prośba niepodkrecaj atmosfery jakbyś mógł Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 01-10-2011 o 21:26 Powód: Autołączenie postów |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Zarejestrowany: 24 Jan 2010
|
![]()
Prosze admina o zamknięcie tego tematu z powodu braku merytoryki i podkręcania atmosfery.
|
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Zarejestrowany: 20 May 2007
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowany przez WHT : 01-10-2011 o 22:02 |
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
|
![]()
Ciiiii, bo jeszcze ustawka bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
|
![]()
O ale mi pojechał troll sprayem !
Everest inteligencji i poczucia humoru ![]() Lubię to, szczególnie w stosunku do Was, albowiem pokazujecie swoją "dojrzałą scenę" gdzie "wszyscy dobrze się rozumieją" i są osobami "po szkołach mającymi rodziny i pracę". Szkoda tylko że zachowanie na poziomie podstawówki, w stylu "proszę Pani, bo on mi schował plecak" ![]() WHT napinaj!
SSKtidididi -> AA4 [Majestic]tidididi -> AA2 Ostatnio edytowany przez tidididi : 01-10-2011 o 22:41 |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Zarejestrowany: 24 Jun 2009
Miasto: Dąbrowa Górnicza
|
![]() ![]() tiaaaa a w 2.8.5 to pewnie full culture , ciasto od cioci i kawka z serdecznym palcem na zewnątrz bez siorbania ![]()
#57 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]() Cytat:
![]() Z calym szacunkiem, ale moje trolowe trzy grosze tez sobie dorzuce. Klotnia jest o - w sumie - maly incydent. Ktos gdzies przeprasza na jakims SB, ktos rozglasza wszem wobec jak zle sie z tym czuje, ktos kogos publicznie linczuje. Dla zainteresowanych zapewne jest to wydarzenie bardzo emocjonujace. Co nie zmienia faktu, ze dla kogos kto czytal kilka takich dyskusji na forum jest to po prostu smieszne. Sroko uwierz, siorbanie (i to z paluszkiem cichutko kolo uszka!) bylo. Teraz niestety nie ma komu siedziec przy kawie i pogryzac ciasteczek, wiec daj nam sie nacieszyc ta odrobina, nieskiej, bo niskiej, ale jednak rozrywki internetowej. /trol mode on ja to bym to na policje zglosil, i nie sluchajcie co rudy pisze, i nie wylaczajcie shoutboxa, niech sie chlopaki produkuja!1!1!1!oneonejeden!1!1!111one trol mode off EDIT: Pardon, doczytalem teraz, ze w dyskusji padlo nawet stwierdzenie "Może dlatego ze nie spuszczam sie na czacie po kazdej rundzie ilu zabilem..." - ok chlopaki, no nie mowcie ze to nie jest smieszne ![]() Ostatnio edytowany przez -misiu : 01-10-2011 o 23:26 |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() Cytat:
"PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP" "PIIIIIIP""PIIIIIIP"isz aż głowa boli. Zabierasz głos wszedzie tam, gdzie nie masz o czyms pojecia. Na scenie 2 lepszych dram to było już kilka, teraz jest cisza. Ciężko, żeby działo się cokolwiek (w sensie pozytywnym, jaki negatywnym) jak gra stoi od lat w miejscu. ![]() Ostatnio edytowany przez WHT : 01-10-2011 o 23:34 |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() Cytat:
![]() Niestety failed bo nie robi to na mnie najmniejszego wrażenia, uwierz mi. Ale pisz dalej, pisz i pisz i pisz. Już nie takie pacynki do mnie pisały, produkowały pruły, kim one nie są a kim ja. Parę razy rzeczywistość wszystko zweryfikowała ![]() Ciebie nie ciebie. Szanuj albo ssij ![]()
SSKtidididi -> AA4 [Majestic]tidididi -> AA2 Ostatnio edytowany przez tidididi : 01-10-2011 o 23:42 |
|
![]() |
![]() |
#61 | |
|
![]() Cytat:
Co tylko pojawi się wątek odnośnie 3 to się wpieprzasz z butami. I kto tu komu chce cos pokazać? Nie grasz, nie znasz ludzi to się nie udzielaj, proste. A tym tekstem o ssaniu to pokazujesz dobitnie jak dojrzala scena jest scena aa2 ![]() ![]() Nie wiedzialem, ze masz sklonnosci do seksu oralnego z chlopakami. Jak lubisz to prosze bardzo, mnie w to nie mieszaj chlopcze. |
|
![]() |
![]() |
#62 | |||
|
![]()
Zabronisz mi?
Zabronisz mi? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lepiej napisać "ssij" niż "gardzę Tobą", prawda? ![]() Lulaj spokojnie, przytul maskotkę ![]() Przy"PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP""PIIIIIIP"łbym Ci jak mało komu. Adios, ciągnij ![]() Sorry Gargamel.
SSKtidididi -> AA4 [Majestic]tidididi -> AA2 Ostatnio edytowany przez tidididi : 01-10-2011 o 23:49 |
|||
![]() |
![]() |
#63 | |
|
![]() Cytat:
Jakbys nie zauwazyl to dzial nazywa sie "Ogolne AA3". Czy ktokolwiek spamuje watek 2.8.5 w takim stylu?Nie. Pisanie z wielkiej litery uzywane jest w stylu formalnym to raz, a dwa jezeli chce sie podkreslic znaczenie drugiej osoby. Nie widze zadnego z tych powodow, wiec odbij. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Zarejestrowany: 20 Jul 2009
|
![]()
Niestety muszę was wszystkich zmartwić :/ ponieważ cała powyższa dyskusja jest bezsensowna. Chyba wszyscy ludzie grający w americas army wiedzą, że to ja jestem najwspanialszy,wiec poświęcanie energii na kontynuowanie całej tej kłótni jest po prostu niewskazane. Wzywam wiec wszystkie chromy, gns'y i inne gangi napinaczy z jakiejś starej gry( o której już nikt nie pamięta), żeby zamiast marnować czas na jałowa dyskusje zaczeli zajmować sie czymś pożytecznym, jak np.: oddawanie należnej mi czci !
|
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Dziękuję Proszę Pana.
Proszę spać spokojnie. A tak btw. Mowa była o policji. Lekko byś się zdziwił ![]()
SSKtidididi -> AA4 [Majestic]tidididi -> AA2 Ostatnio edytowany przez tidididi : 01-11-2011 o 00:00 |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Dawaj, jeden mieszka po drugiej stronie ulicy. Nie będzie miał przynajmniej daleko.
|
![]() |
![]() |
#67 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#68 | |
![]() Zarejestrowany: 17 Feb 2010
|
![]() Cytat:
![]() po raz kolejny odczytaj PM w takiej sytuacji proszę żebyś odczytał PM, za to o tWOIM poziomie wszystko mówi to że nie wiesz jak się pisze "swiatczy" i "usunoł" |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
Proszę o zamknięcie tematu. |
|
![]() |
#70 |
![]() |
![]()
No, ale bez obrażania innych ok ?
![]() ![]() Temat nie ma i tak sensu. Było, wyjaśniło się, Panowie nie powinni się zachowywać tak jak się zachowali - załatwcie to między sobą. Z tego co widać, nawet gdyby w jakikolwiek sposób się włamali, Topik i tak nic by z tym nie zrobił. Nawet nie przyjął do wiadomości tłumaczenia. Wy sobie nie zdajecie sprawy, że tidididi tylko czeka na takie tematy ? ![]()
#71 |
Guest
![]()
|
![]() |
![]() |
#72 |
![]() Zarejestrowany: 22 Feb 2010
|
![]()
Proszę zauważyć, że ten temat czytają również osoby zaczynające przygodę z aa. Pięknie reprezentujecie naszą scenę, po prostu pięknie. Spotkajcie się na jakiejś wylosowanej mapie i tak to załatwcie
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
![]()
|
![]()
Ale ja już zakończyłem temat. Prosiłem moderatora o zamknięcie.
|
![]() |
#74 |
![]() Zarejestrowany: 14 Apr 2004
|
![]()
Apelacja odrzucona! Proszę o dalsze wyjaśnienia.
#75 |
|
![]()
...ja również żądam drążenia tematu i ujawnienia innych bulwersujących szczegółów.
#76 | |
![]() Zarejestrowany: 24 Jan 2010
|
![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- Brawo słuszna decyzja, wypłakałeś się już dosyć, wyżaliłeś wiec i ja przychylam się do zamknięcia tematu. Ostatnio edytowany przez sebkaaa : 01-11-2011 o 16:40 Powód: Autołączenie postów |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
![]()
|
![]() |
![]() |
#78 |
![]() |
![]()
#79 |
Guest
![]()
|
![]()
Louis browarek
![]() |
![]() |
#80 |
![]() |
![]()
Od poniedziałku do piątku (do godziny 16:05) browarów nie pijam
![]()
#81 |
Guest
![]()
|
![]() |
![]() |
#82 |
![]() Zarejestrowany: 07 Apr 2010
Miasto: Biłgoraj
|
![]()
Jako że akurat byłem kopnięty i jako jedyny widziałem komendę kopa to nie wierzę w ani jedno słowo na temat webtoola.
Nie mam zamiaru nikogo oczerniać i rzucać mięsem, po prostu nie pierwszy dzień mam z tym kontakt. Jak się kopie z webtoola to ciut inaczej to wygląda. Uprzedzę odpowiedź że kopaliście z "to console", jakoś mi się nie chce wierzyć żebyś przez webtoola kopał komendą PB_RCON. GNSy najprawdopodobniej mieli źle skonfigurowany plik clan z komendami a Panowie wykorzystali to. A wasze tłumaczenia na to co zrobiliście można skwitować w podobny sposób: "Jak zobaczysz otwarte okno u kogoś w domu to wejdziesz do niego?"
#83 |
![]() Zarejestrowany: 17 Feb 2010
|
![]()
przez webtoola dodali sobie pb_power na swoje GUIDy, a potem w grze kopali przez konsole
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
![]()
|
![]()
Co nie zmienia faktu ze nie powinni hakerzy wielcy. śmieszni mali ludzie
|
![]() |
#85 |
![]() |
![]()
Zapraszam do wzięcia udziału z ESL Winter League 2011
http://forum.americasarmy.pl/showthr...934#post289934
#86 | |
![]() |
![]() Cytat:
czlowiek raz na miesiac wchodzi na forum, a tu taka "drama" moze jeszcze kiedys cos sie trafi. |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ma ktoś linki do tego "czasopisma" co wychodziło? Poczytałbym chętnie jak za dawnych lat.
![]() |
#88 | |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]() Cytat:
![]() http://img135.imageshack.us/img135/7...headnr41hn.jpg http://img354.imageshack.us/img354/6...headnr28kw.jpg http://img395.imageshack.us/img395/3023/gazeta29ay.jpg http://img323.imageshack.us/img323/7703/gazeta4ck.jpg Kolejne szesc edycji Zdupyheda najprawdopodobniej zniklo razem z www e-zinu ( ![]() EDIT: web.archive.com jednak tez dziala. http://img29.imageshack.us/img29/1825/arton25.jpg http://img683.imageshack.us/img683/5471/arton24.jpg Ostatnio edytowany przez -misiu : 01-12-2011 o 12:24 |
|
![]() |
![]() |
#89 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Orange Devil, kiedy to było ![]() Cytat:
![]()
SSKtidididi -> AA4 [Majestic]tidididi -> AA2 Ostatnio edytowany przez tidididi : 01-12-2011 o 12:15 |
||
![]() |
![]() |
#90 |
![]() Zarejestrowany: 14 Apr 2004
|
![]()
#91 |
![]() Zarejestrowany: 13 Apr 2010
Miasto: ^CSP^
|
![]()
Poczytałem ten stos wyzywania i wspólnego rzucania mięsem. Dobra Panowie stawiam ponownie pytanie jak to zrobił WHT - po co wbijaliście na serwer GNS-ów i wywalaliście ludzi ?
|
![]() |
![]() |
#92 | |
![]() Zarejestrowany: 19 Feb 2008
Miasto: Jelenia Góra
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#93 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
![]() Zarejestrowany: 13 Apr 2010
Miasto: ^CSP^
|
![]()
Natłok tego off-topa przykrył sedno sprawy. Ale komedia wielka.
|
![]() |
![]() |
#95 |
![]() |
![]()
Poczytał, ale nie przeczytał
![]() Nooo i te legendarne cienie Juzka... "Mamy Cię - Gargamel wyłącza zagraniczne proxy!" ![]() ![]()
#96 |
![]() Zarejestrowany: 12 Oct 2010
|
![]()
W idealnych warunkach powinno być:
-"słuchajcie przez przypadek weszliśmy na wasze adminki, poprawcie to" ale takie warunki to tylko w laboratoriom w nieidealnych - weszli popatrzyli, pośmiali się i wyszli w niekorzystnych- weszli, narobili bałagan i wyszli. A tak społeczność AA się dowiedziała, jest miara jest kara. Podjęli próbę przeproszenia na ile skuteczną tego nie da się "zmierzyć". Wielu będzie miało nie smak i patrzeć krzywym okiem (nie chodzi o krzywego), natomiast nie ma co osądzać i podsycać atmosferę. Jeśli prowodyrzy dołożą starań może kiedyś społeczność AA zapomni o tym. Wszystko w Waszych rękach. Ostatnio edytowany przez firefighter1 : 01-14-2011 o 19:52 |
![]() |
![]() |
#97 |
![]() |
![]()
DRAMA ON?
AA IS ALIVE? Juzek ma ciągle cienie na pół mapy a Danielos dalej jedzie na user.ini? |
![]() |
![]() |
#98 |
![]() Zarejestrowany: 07 Feb 2004
|
![]()
Nawet nie doczytałem do końca. Nudzicie. I dziwie się że nie ma knebli za wulgaryzmy. Chromy to było nieodpowiedzialne i szczeniackie zachowanie. GNS nie róbcie tragedii. Aha i zmieńcie hasło.
Ostatnio edytowany przez Ormir : 01-14-2011 o 22:22 |
![]() |
![]() |
#99 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
![]() |
![]()
Glupota jednych wykorzystana przez drugich.
Ostatnio edytowany przez Killer : 01-18-2011 o 01:03 |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|