![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: 16 Jul 2004
Miasto: Warszawa
|
![]()
1. Czy jest możliwe, żeby jeden gracz komunikował sie z drugim grającym w przeciwnej drużynie i wystawiał mu swoich?
Pytam bop właśnie z takimi matołami grałem - o ile to jest możliwe. Z gry to wynikało na 99% w/g mnie. 2. Jak możne spraw sprawdzić i jakie sa możliwe konsekwencje? 3. Kiedyś był tracker ameri9casarmy.de...jest teraz coś takiego?
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: 18 Dec 2008
Miasto: Legnica
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]()
Ghosting runda pierwsza
![]() Nic mu nie zrobisz. Ew. możesz próbować wykopać gościa z serwera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: 28 Sep 2008
|
![]()
Bardzo często się takie sytuacje zdarzają, szczególnie gdy zobaczysz osoby z tego samego klanu w przeciwnych drużynach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
W takim razie napisze o kogo chodzi - zaznaczam, że twardych dowódów nie mam (jedynie poszlaki):
SCUM Wello i VGO Erebus. Na serwerze SoE Guns + mines ps; No mogą jeszcze siedzieć w jednym pomieszczeniu i po prostu rozmawiać, np kafejka. Tak?
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: 27 Jan 2004
Miasto: Przasnysz
|
![]()
Mogą, ale po co zaraz zastanawiać się o kafejce, skoro rozwiązanie jest pewnie dużo bardziej banalne? Skoro grają przez internet to aby się ze sobą komunikować nie muszą wcale nie wiadomo jak kombinować tylko komunikują się... również przez internet, np. za pomocą TeamSpeaka.
Nigdy z nikim nie rozmawiałeś przez internet za pomocą słuchawek i mikrofonu, że się pytasz czy to możliwe? W zasadzie to pewnie z 99% osób grających w jakimś klanie korzysta z tego dobrodziejstwa. Inna sprawa, że niektórzy używają tego właśnie do tzw. ghostowania, czyli podpowiadania kompanowi grającemu w przeciwnej drużynie, gdzie ma się spodziewać wrogów. Żadne sensowne konsekwencje za coś takiego nikogo nie czekają. W zasadzie można po prostu takich delikwentów wykopać z serwera, jeżeli ghostowanie jest na prawdę ewidentne i większość osób na serwerze je widzi i potępia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: 30 Sep 2008
|
![]()
A jakie masz podejrzenia bo co bo jeden z tych kolesi rozwalił wszystkich w 2 rundach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Jeden poprosił drugiego o wystawianie - po prostu - i przeszedł na przeciwną stronę (mapa Most). Myślałem, że sie zgrywa, ale jak raportowałem swoją pozycje zespołowi zawsze ten po drugiej stronie tam ładował z 203, chociaż nie mógł mnie widzieć (np za środkowym łukiem po wyjściu drabiną z gzymsu). Był z nimi jeszcze jeden o nazwie Grasiciel (jakoś tak) widać było, że to wafle i mają pewnie "akcje" obcykane". Nie przyszli grać, tylko bluzgać i oszukiwać. Gram w AA od wersji 1.9 i 99,9% czasu na Moście, więc co nieco widziałem.
...Wir haben in diesem Lande einen Punkt, von dem allen Unheil ausgent: es ist Warschau... Hans Frank Ostatnio edytowany przez boomcha : 09-30-2009 o 10:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
oj chyba nigdy nie grałeś człowieku skoro nie wiesz co to ghost i że często się to zdarza. To jest normalka.. Naprawdę nie wiedziałeś że tak można?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
erebus i wello nie pogadaja raczej razem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
blogowslawienie ci ktorzy widzieli ghosta po takim czasie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]() |
![]()
kaktus ty jeszcze żyjesz ? przypomniało mi się o AA i wlazłem zobaczyć na aa.pl czy są tu jeszcze jakieś staruchy z czasów "iforowego^maleństwa"
Rozglądam się a tu te same tematy i ci sami spamerzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
No kto to do nas z szyhty zlazł
![]() witam no nadal chociaz juz nie tak aktywnie jakby co to ifor nadal dziala tylko pod ifor.com.pl ... jakis cyc nam sprzedal domene przed czasem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
zghostować ci go
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Nie. Nigdy mnie oszukiwanie nie interesowało. Na moście roz*****łbym Cie 1:1 do zera.
ps: Pamiętaj, każdy ocenia w/g siebie więc wychodzi na to, że się wysypałeś koleś.
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]()
No, to teraz udowodnij swoje możliwości. Najlepiej na jakimś filmiku, albo czymś takim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
![]() ![]() |
![]()
Proszę o ochłodzenie atmosfery dyskusji.
Dziękuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|