![]() |
#1 |
|
![]()
Updateowałem wersje do 3.0.7 i z przykrością stwierdzam, że nie ma graczy i jest bardzo mało serwerów. Wersja jest znacznie poprawiona kule dolatuja bez problemu, mniej lagów i lepsza optymalizacja. Mi gra chodzi 1.5 x szybciej niż wcześniej. Dodatkowo broń nie wchodzi w twarz, po przeladowaniu nie zostaje w pozycji safe, tylko czasem ciała się katapultują. Mimo to jak się domyślam większośc ludzi pozostaje przy wersji 3.0.6. Więc i serwerów i graczy jak na lekarstwo... Apeluje o update bo nie mam z kim grac
![]() Z poważaniem Snow_Fox-[PL]- |
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
A tutaj nie mozna było ?
http://forum.americasarmy.pl/showthr...=17759&page=17 ew. http://forum.americasarmy.pl/showthr...t=19569&page=5
![]() |
#3 |
|
![]()
Pytanie z wątkiem o serwery dałek pod zakładka serwer, a nie łatka 3.0.7 co może się niektórym wydawać dziwne, ale nic nie poradze. Na drugi raz tekst o ziemniakach załącze pod hasłem pizza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() Zarejestrowany: 25 Jun 2008
|
![]()
Co rozumiesz przez mało serwerów np.200? Mnie osobiście wydaje się że jest sporo ludzi też nie brakuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja gralem dzisiaj i mialem 20
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
A no to wiadomo już w czym problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: 24 Jun 2009
Miasto: Dąbrowa Górnicza
|
![]()
Ludzi to ostatnio jak mrówek biega i umiera na serwerach. 200 serwerów to prawdziwa liczba.
Mnóstwo świeżego mięska. Zrób jak ci koledzy radzą i dołącz do leżących ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
hehe działa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
ja też mam problemy z serwerami, nie wiem jak to naprawić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A mianowicie? bo jeżeli ten sam co kolega poniżej to czytając znajdziesz odp.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: 24 Jun 2009
Miasto: Dąbrowa Górnicza
|
![]()
...a jak taki że w ogóle nie wyświetla Ci serwerów to zainstaluj grę ponownie od początku już w wersji 3.07.
![]() |
#12 |
|
![]()
Witam na forum, i jak każdy nowy od razu pytanie, a właściwie podpięcie się pod pytanie powyżej:
Sciągnąłem wczoraj wszystko jak należy, zainstalowałem, zabawiam się w treningi, ukończyłem, chciałem zagrać a tu lipa. Naciskam multiplayer i nic, pokazuje 0 serwerów, niezależnie od ustawień filtra, po prostu zero. Wersja gry - 3.07 Łącze - UPC 25 Mb, dzielę je z jedną osobą, ja odbieram przez wifi - W sieciowych MMO bez problemu, Quake Live również bez problemu dokąd PB się nie zepsuł Sprzęt - porządny laptop, nie chcę mi się wypisywać specyfikacji, w każdym bądź razie wymagania spełnia w zupełności Firewalle / AV - Norton internet security 2010 - AAgame dodane do zaufanej strefy, punkbuster tez, wyłączenie antywira zupełnie nic nie daje Ma ktoś jakikolwiek pomysł dzięki któremu będę mógł pograć ? Będę bardzo mocno wdzięczny. Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Podpinasz się, a czytasz może co pisze pod postem do którego się dopinasz ?
To, że jesteś nowy nie zwalnia Cię od obowiązku czytania tego co napisali inni na dany temat (który bezpośrednio Cię interesuje). Przeinstaluj grę.
![]() |
#14 | |
![]() |
![]() Cytat:
Witam, Ja dokładnie jak kolega mam sytuację, Gra instalowana na czysto od razu w wersji 3.0.7, pobrana Deployem, wszystko niby o.k., ale nie listuje serwerów online, "0" i nic, nainstalowałem grę jeszcze raz i nic, odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz i nic, odinstalowałem grę, deploya i pokasowałem folderki poinstalacyjne, przeczyściłem rejestry, pobrałem na nowo deploya z oficjalnej strony, i od nowa grę, zainstalowałem krok po kroku z poradnika z naszej strony i dalej to samo, Normalnie z domu łączę się po aster przez router Linksys WRT54GL, zrobiłem poprawny port forwarding w/g danych: Deploy Client: 80, 8080, 7305 Authentication: 8338 Attribute Tracking System: 3030 Statistics Tracking System: 5050, 5051 MBS: 3040 MBS-Browser: 39300:39320 Game Server: 8777 na laptopie całkowicie wyłączyłem ESETa avira i zaporę i po restarcie routera i lapsa sprawdziłem czy parametry i ustawienia zachowane i po odpaleniu gry deployem nadal nie listuje serwerów jest tylko radosne "0". Gra działa ok, szkolenia poszły na ekspercie, achiwement za old gamera w AAO się podłaczył, profil i wojak ładuje się bez kłopotu nawet przy włączonej zaporze, a serwerki nie... Myślę, że kolejna instalacja lub reinstalacja gry nie pomoże bo robiłem to już 3 razy w różnych kombinacjach, i powoli zaczynają mi się już kończyć pomysły... PS dodam, że sprawdziłem to jeszcze z pracy, łącząc się poprzez telefon z włączonym iPlusem na karcie, ESET wyłączony routera i innych zabezpieczeń brak, konto zapina wojaka znajduje i updatuje poprawnie ze wszystkimi ustawieniami, a serwerów nie... to moim zdaniem potwierdza, że ani router ani ESET nie blokuje tego, może sam system? ale jak? zapora windowsa wyłączona (bo mam ESETa normalnie włączonego) ESET też na czas AA3 wyłączony całkowicie... komp to: Dell Precision IDC 2.4 GHz, 8GB Ram, WUXGA(1920x1200) na Quadro Fx 1600M (256MBR), Sys Win7 Ult. 64bit, ESET Smart Security 4. nie mam virów ani innych śmieci, system legalny, czysty i zadbany, instalowany ok 2 tyg. temu.
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
a) spróbuj zresetować filtry w zakładce MULTIPLAYER,
b) zainstaluj grę poprzez STEAM.
![]() |
#16 |
|
![]()
Witam. Dokładnie mam ten sam problem, ściągnąłem dzisiaj tą najnowszą wersje przez deploya. Przeszedłem podstawowe treningi, chodzę w tryb multiplayer i lista serwerów wynosi "0". Czyli proponujecie, abym wszystkie czynności powtórzył jeszcze raz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Najkorzystniej zainstalować grę poprzez STEAM
![]() |
#18 |
|
![]()
Sorry, że trochę odejdę od tematu. Za steam w jakiś sposób płaci się, jeśli tak, to jak ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() |
![]()
jest darmowy, większość gier jest płatna(np kartą kredytową), ale AA 3.0 jest akurat darmowe, tak samo jak chociażby trackmania
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: 14 Jul 2003
|
![]()
==>>[ROGUE] DeVrO
Witam. Spróbuj w pliku ......\Americas Army 3\AA3Game\Config\AA3MBS.ini zmienić na wartość True. [AA3Baseline.AA_MainUI_Deployment_BaseBrowser_GfxMo vie] bIgnoreBuildNumber=True |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|