Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Ogólne 2.8.x

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 10-01-2005, 12:00   #1
accid
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 01 Nov 2004
Miasto: Śląsk
Wiadomości: 26
Domyślnie America`s Army: Rise of a Soldier no no ciekawe :

Jak dla mnie to duze zaskoczenie

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=2983

co wy na to?
accid jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 10-01-2005, 12:28   #2
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

fajny ten filmik z boku... naprawde robi wrazenie... ta gra jest po prostu boska i mowcie sobie co chcecie, ale jak dla mnie jest gra wszechczasow i nia pozostanie... mimo wsyztsko.
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 12:37   #3
Emigrant
Major
 
Zarejestrowany: 25 Jul 2005
Wiadomości: 350
Wyślij wiadomość przez MSN do Emigrant
Domyślnie

potwierzam ale i tak PC better a filmik zajefajny
Emigrant jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 12:41   #4
IIPen
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2004
Wiadomości: 2092
Domyślnie

chcialbym zobaczyc Rise of a Soldier na blaszaka, bo jakos nie usmiecha mi sie kupowanie X-Boxa dla jednej giery
IIPen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 13:24   #5
gresha
Lieutenant Colonel
 
Zarejestrowany: 02 Jan 2005
Wiadomości: 438
Domyślnie

przeciez mzoesz zawsze emulowac ps2 na PC ;] gorzej z xboxem....
gresha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 13:40   #6
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

no wlansie z ta emulacja ps2 to chyba nie zabardzo
psx da sie emulowac zgrabnie, ale ps2? hm...
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 13:47   #7
gresha
Lieutenant Colonel
 
Zarejestrowany: 02 Jan 2005
Wiadomości: 438
Domyślnie

mi sie udalo tylko nie wiem jakz multiplayerem i zabezpieczeniami na chity AA. Fifa street dala sie wyemulowac z PS2....
gresha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 15:10   #8
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

zagadaj do mnie na PM odnosnie emulacji, albo zaloz osobny topic moze?
bylbym zainteresowany emulacja ps2. chcialbym zagrac w najnowszego Knockout Kings
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 15:17   #9
^HiS^
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2005
Miasto: Wałbrzych
Wiadomości: 1074
Domyślnie

Cytat:
Napisał H!pek
zagadaj do mnie na PM odnosnie emulacji, albo zaloz osobny topic moze?
bylbym zainteresowany emulacja ps2. chcialbym zagrac w najnowszego Knockout Kings
juz teraz moge Ci powiedziec ze to narazie jest niemozliwe.
chyba ze granie z 10 fps Cie satysfakcjonuje. :wink:
^HiS^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 15:23   #10
wisNiaT7
Lieutenant Colonel
 
Zarejestrowany: 03 Feb 2004
Miasto: Warszawa
Wiadomości: 396
Wyślij wiadomość przez ICQ do wisNiaT7 Wyślij wiadomość przez AIM do wisNiaT7 Wyślij wiadomość przez MSN do wisNiaT7
Domyślnie

Dziś mówili o tym na 4fun w programie zagrywka...
wisNiaT7 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 16:57   #11
=NaZcA=
General
 
Zarejestrowany: 01 May 2003
Wiadomości: 1270
Wyślij wiadomość przez MSN do =NaZcA=
Domyślnie

35 misjii singla...nono ciekawe. Zawsze chcialem zagrac sobie w singla w AA :wink: ale X-Boxa nie kupie.....
=NaZcA= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 17:23   #12
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

nie bardzo kumam tej polityki, ze na Xboxa jest, a na PC nie
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 18:24   #13
WOjtas
General
 
Zarejestrowany: 20 Nov 2002
Wiadomości: 3087
Wyślij wiadomość przez ICQ do WOjtas Wyślij wiadomość przez MSN do WOjtas
Domyślnie

Cytat:
Napisał H!pek
nie bardzo kumam tej polityki, ze na Xboxa jest, a na PC nie
Nigdy nie wiesz co patch przywieje...
__________________
Kiedy wszyscy wokół ciebie równiuteńko idą
Przyjacielu ty bądź uprzejmy mieć wątpliwość
I kiedy bronisz prawdy mając ją za jedynie prawdziwą
Ty bądź uprzejmy mieć wątpliwość
I gdy już wierzysz, że twoja perspektywa jest jedyną perspektywą
Ty bądź uprzejmy mieć wątpliwość
I zanim uznasz tych co mają ją za zbędne ogniwo
Przyjacielu, ty bądź uprzejmy mieć wątpliwość
WOjtas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 18:58   #14
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

Wojtek, sam nie wierzysz w to co mowisz
patch zawsze przynosi mniej niz sie spodziewano
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 19:01   #15
iFOR.maLENstwo
General
 
Zarejestrowany: 26 Jan 2004
Miasto: NSC
Wiadomości: 2686
Wyślij wiadomość przez ICQ do iFOR.maLENstwo Wyślij wiadomość przez AIM do iFOR.maLENstwo
Domyślnie

no chyba ze spodziewasz sie bugow
__________________

Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.
iFOR.maLENstwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 19:15   #16
Symonides
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Mar 2003
Miasto: Hrabstwo Ducha
Wiadomości: 4894
Wyślij wiadomość przez ICQ do Symonides Wyślij wiadomość przez AIM do Symonides Wyślij wiadomość przez Yahoo do Symonides wyślij wiadomość poprzez Skype do
Domyślnie

no taaa jak spodziewasz sei bugow, to mozesz byc pewnym, ze mile cie zaskoczy
__________________
Symonides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 21:08   #17
Polak.
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 28 Jan 2005
Wiadomości: 758
Wyślij wiadomość przez MSN do Polak. Wyślij wiadomość przez Yahoo do Polak.
Domyślnie

Filmik stary, już dawno mam go na dysku A co do tego wszystkiego...... Boże kiedy my sie doczekamy takich rzeczy na PC.... aż sie łezka w oku kręci nie doceniają nas masowej rzeszy i mają nas w duuuuszy
Polak. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 21:34   #18
accid
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 01 Nov 2004
Miasto: Śląsk
Wiadomości: 26
Domyślnie

ta wersja bedzie komercyjna, odplatna
accid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-01-2005, 22:08   #19
roger57
Corporal
 
Zarejestrowany: 21 Sep 2005
Wiadomości: 2
Wyślij wiadomość przez MSN do roger57
Domyślnie

Ciekawy filmik, ale dla mnie, choc jestem nowym graczem, swietne jest to, ze w AA jest tak swietne jakie jest a do tego moze w nie pograc kazdy, nawet ten bez XBoxa i 40$ :}
__________________
arturek z operationFlashpoint :}
roger57 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 05:19   #20
seboo(pl)
First Lieutenant
 
Zarejestrowany: 05 Sep 2004
Wiadomości: 108
Wyślij wiadomość przez MSN do seboo(pl) Wyślij wiadomość przez Yahoo do seboo(pl)
Domyślnie

Amen
__________________
pozdrawiam seboo
seboo@uznam.net.pl<a href="http://aa...384757.png</a>[/img]
seboo(pl) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 07:55   #21
VooDoo][Zack_PL
Master Sergeant (MSG)
 
Zarejestrowany: 02 Jun 2004
Miasto: Świdnik
Wiadomości: 10
Wyślij wiadomość przez AIM do VooDoo][Zack_PL
Domyślnie

Prędzej czy póżniej wyjdzie i na PC...(wiec sie nie martwcie).A na dzień dzisiejszy jedyna zaletą tej gry na Xboxa według mnie moze byc tylko grafa no i single player. (bo w sumie na tego singla jest tworzona własnie) i (w sumie na 'online' tez jest 32 mapy), ale bądź co bądź na 100% nie bedzie się grało aż tak fajnie jak w AA:0 (online). Zaden komputer/consola nie odwierciedli umysłu człowieka - a dokładnie rzecz biorąc tego co przeciwnik robi. Na Xboksie wezmiecie poziom na stopien HARD i bedzie młócka nie do przejscia, a w AA:O to zalezy od graczy jaki jest stopien trudnosci, realia gry i sposob rozgrywania rundy, który za kazdym razem czyms sie rózni (tego na consoli nie bedzie) Bo to własnie od nas samych zalezy jak poprowadzimy runde Czyż mam racje, czy sie myle?
VooDoo][Zack_PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 07:56   #22
Chomiq
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
Wiadomości: 3895
Domyślnie

Na xboxa na hard to bedzie jak granie z banda cziterow na oficjalu
Chomiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 08:00   #23
rmcdzk
General
 
Zarejestrowany: 08 May 2004
Wiadomości: 492
Domyślnie

Cytat:
Napisał Chomiq
Na xboxa na hard to bedzie jak granie z banda cziterow na oficjalu
z 203 ich i po problemie
rmcdzk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 08:01   #24
VooDoo][Zack_PL
Master Sergeant (MSG)
 
Zarejestrowany: 02 Jun 2004
Miasto: Świdnik
Wiadomości: 10
Wyślij wiadomość przez AIM do VooDoo][Zack_PL
Domyślnie

Hehehe no dokładnie mialem to na mysli, dlatego tez nie bedzie to wspaniale
VooDoo][Zack_PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 11:10   #25
IIPen
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2004
Wiadomości: 2092
Domyślnie

Cytat:
Napisał roger57
Ciekawy filmik, ale dla mnie, choc jestem nowym graczem, swietne jest to, ze w AA jest tak swietne jakie jest a do tego moze w nie pograc kazdy, nawet ten bez XBoxa i 40$ :}
tylko trzeba miec sprzet za przynajmniej 2,500 tysia
IIPen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 12:39   #26
accid
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 01 Nov 2004
Miasto: Śląsk
Wiadomości: 26
Domyślnie

Za 2,5k to jest super sprzet (nie licze w tym monitora) by normalnie pograc bez szarpaniny wystarczy 1300-1400
accid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 12:49   #27
iR@
Master Sergeant (MSG)
 
Zarejestrowany: 19 Dec 2003
Wiadomości: 9
Domyślnie

Chyba w Mario
__________________
iR@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 14:41   #28
^HiS^
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2005
Miasto: Wałbrzych
Wiadomości: 1074
Domyślnie

Cytat:
Napisał iR@
Chyba w Mario
AthlonXP 2000+ 200zł
512 MB Ram 160zł
Radeon 9700 350zł
płyta główna 180zł , dysk 80 GB 7200rpm 250zł

no i :
^HiS^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 15:19   #29
IIPen
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2004
Wiadomości: 2092
Domyślnie

no i skacze :wink:
IIPen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 15:22   #30
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Ma ktos ten filmik w lepszej jakosci
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 16:13   #31
chesterrR
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 18 Nov 2004
Wiadomości: 346
Wyślij wiadomość przez MSN do chesterrR
Domyślnie

Cytat:
Napisał [_AceKilla_
]
Cytat:
Napisał iR@
Chyba w Mario
AthlonXP 2000+ 200zł
512 MB Ram 160zł
Radeon 9700 350zł
płyta główna 180zł , dysk 80 GB 7200rpm 250zł

no i :
A ja bym zamiast Athlona 2000+ wzial Bartka 2500+ a zamiast 9700 - 9550 i by był jeszcze lepszy zestaw, w tej samej cenie.
__________________

The HardCore ____v e t e r a n
chesterrR jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 17:32   #32
^HiS^
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2005
Miasto: Wałbrzych
Wiadomości: 1074
Domyślnie

Cytat:
Napisał chesterrR!
Cytat:
Napisał [_AceKilla_
]
Cytat:
Napisał iR@
Chyba w Mario
AthlonXP 2000+ 200zł
512 MB Ram 160zł
Radeon 9700 350zł
płyta główna 180zł , dysk 80 GB 7200rpm 250zł

no i :
A ja bym zamiast Athlona 2000+ wzial Bartka 2500+ a zamiast 9700 - 9550 i by był jeszcze lepszy zestaw, w tej samej cenie.
barton ok. ale R9550 4 potoki to nie na te czasy .... R9700 to juz dziadek a co dopiero 9550 ( 9600 )
^HiS^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 17:51   #33
Guest
 
Wiadomości: n/a
Domyślnie

mam athlona 2400,geforce5200,ramu 512 ddr, gra chodzi mi na HARD we wszystkich ustawieniach graficznych,zero ciec,jak dam o jedno powyzej HARD dopiero mi powoli tnie
  Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 18:11   #34
madek
General
 
Zarejestrowany: 31 Mar 2003
Wiadomości: 890
Wyślij wiadomość przez MSN do madek Wyślij wiadomość przez Yahoo do madek
Domyślnie

Temat nie dotyczy raczej wymagan sprzetowych AA...
madek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 21:15   #35
accid
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 01 Nov 2004
Miasto: Śląsk
Wiadomości: 26
Domyślnie

ja mam ati 9550 zmiana biosu i dziala jako 9600pro EZ dokladnie. Nic nie tnie przy 512 ramu i bartku 2500 podkreconym na 3000. To jest wlasnie komp za 1300-1400zl

jakby kogos interesowalo podkrecanie tej karty to polecam:

http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_i...tr_str_numer=1
accid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 04:07   #36
Polak.
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 28 Jan 2005
Wiadomości: 758
Wyślij wiadomość przez MSN do Polak. Wyślij wiadomość przez Yahoo do Polak.
Domyślnie

Cytat:
Napisał [_AceKilla_
]
512 MB Ram 160zł
To gdzie Ty ten RAM kupujesz ? LOL, bo u mnie jedna kość 256 mojego RAMu tyle kosztuje
Polak. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 06:22   #37
Crazy
Captain
 
Zarejestrowany: 28 May 2003
Wiadomości: 245
Domyślnie

Kingston
DDR 512MB/400
Cena brutto: 189,00 zł
Crazy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 06:29   #38
accid
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 01 Nov 2004
Miasto: Śląsk
Wiadomości: 26
Domyślnie

taka jest cena hurtowa ramu jesli chcecie sie przekonac ile sprzet kosztuje w hurcie moge podac link do cennika jak placisz za 256 tyle co za 512 to conajmniej ma ktos zlodziejskie ceny albo mieszkasz na jakims zadupiu :wink:

podaje linka do cen hurtowych, ceny netto nalezy doliczyc 22% vat oczywiscie. Ceny bez dodatkowych upustow, ktore kazdy klient dostaje indywidualnie cennik firmy NTT System (jedna z najwiekszych Polskich firm sprzedajacych kompy w calej Polsce):

www.netpro.com.pl/pliki/cennik_hurt.xls
accid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 06:32   #39
foCus.
General
 
Zarejestrowany: 13 Sep 2005
Wiadomości: 1390
Wyślij wiadomość przez AIM do foCus.
Domyślnie

Miło ale powiedz mi jeszcze jak to kurde otworzyć ?!

Ja za moje 2x256mb ddr 400mhz CL2 TwinMos'a dałem 420 zł rok temu ^^
__________________

foCus. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 06:43   #40
Polak.
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 28 Jan 2005
Wiadomości: 758
Wyślij wiadomość przez MSN do Polak. Wyślij wiadomość przez Yahoo do Polak.
Domyślnie

No dobra, może troche nagiełem cene za jedną kość płace 115 zł no ale 160 za 512 to jak dla mnie nadal ciut za mało BTW, mam Kingstony 400 na 2.5 CL
Polak. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 06:46   #41
accid
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 01 Nov 2004
Miasto: Śląsk
Wiadomości: 26
Domyślnie

Cytat:
Napisał [M|2.GoD^
]Miło ale powiedz mi jeszcze jak to kurde otworzyć ?!
co jak otworzyc? plik cennika? to jest dokument excel
accid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 06:48   #42
^HiS^
General
 
Zarejestrowany: 21 Apr 2005
Miasto: Wałbrzych
Wiadomości: 1074
Domyślnie

Cytat:
Napisał -)GS(-$!Dn3y-)PL(-
No dobra, może troche nagiełem cene za jedną kość płace 115 zł no ale 160 za 512 to jak dla mnie nadal ciut za mało BTW, mam Kingstony 400 na 2.5 CL
proline

99zł Kingston 256 MB 400mhz
159zł 512 MB 400mhz
^HiS^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 08:12   #43
foCus.
General
 
Zarejestrowany: 13 Sep 2005
Wiadomości: 1390
Wyślij wiadomość przez AIM do foCus.
Domyślnie

To teraz wiem czemu nie moge otworzyć ... nie zainstalowałem jeszcze offica
__________________

foCus. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 00:43.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl