Wróć   America's Army PL > America's Army 2.8.x > Szukam Pomocy 2.8.x

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 09-29-2005, 12:55   #1
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie Stawianie Serva na AASM

Witam mam problem z AASM moj kolega ma neo 1024 i gdy stawia serva on moze na niego wejsc a ja i moj klan nie Chcialbym poprosci o pelna konfiguracje serva z gory dzieki :wink:
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem

  #ADS
Reklama
Circuit advertisement
 
 
 
Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
Wiek: 2010
Wiadomości: Many
 

Port Lotniczy Lublin

Reklama is online  
Stare 09-29-2005, 12:58   #2
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

za chwile bedziesz miec 2.5 i jakies zmiany w AASM z tego co mozna bylo wyczytac (chyba...) , wiec poczekaj z dzien dwa, i moze problem sam sie rozwiaze...
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-29-2005, 13:07   #3
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

eh... to pilne :wink: PS sprawdzil swoje IP i wyszlo mu: 192.168.0.136 czy to mozliwe : PS. jak sprawdzic IP na ktore mozna sie polaczyc na server/zeby je wpisac w AASM :
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-29-2005, 13:09   #4
Zwirek
Lieutenant General
 
Zarejestrowany: 20 Aug 2004
Wiadomości: 813
Wyślij wiadomość przez MSN do Zwirek
Domyślnie

ma zewnetrzne IP
__________________
ex.
- =[LC]=
- TRIBE
- [PSF]
Zwirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-29-2005, 13:17   #5
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

NEO ma zreguly zewnetrzne IP
Ja np. IP sprawdzam w prawym dolnym rogu, tj. klikasz na takie dwa monitorki, potem zakladka szczegoly i na samym dole masz "Adres IP klienta". :wink:
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-29-2005, 13:29   #6
[KoD]nocti-vagusPL
First Sergeant (1SG)
 
Zarejestrowany: 06 Jun 2004
Wiadomości: 19
Wyślij wiadomość przez MSN do [KoD]nocti-vagusPL Wyślij wiadomość przez Yahoo do [KoD]nocti-vagusPL
Domyślnie Re: Stawianie Serva na AASM

Cytat:
Napisał aGgReSsivE
moj kolega ma neo 1024 i gdy stawia serva on moze na niego wejsc a ja i moj klan nie ...
Być może ma zablokowane porty :
UDP 1716 , UDP 1717, UDP 1718, UDP 8777, TCP 20045.
__________________
[KoD]nocti-vagusPL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-29-2005, 13:50   #7
DeX
Lieutenant Colonel
 
Zarejestrowany: 25 Feb 2005
Wiadomości: 480
Wyślij wiadomość przez MSN do DeX
Domyślnie

Ip ktore on wam podal to jego wewnetrzne IP, przez nie sie nie polaczycie. Zeby sprawdzic swoje zewnetrzne moze np wejsc na www.ipchicken.com albo www.whatismyip.com . Moze miec rowniez zablokowane porty, jakie nocti wymienil w ostatnim poscie. Jesli ma firewalla to niech najlepiej go skonfiguruje - czyli ustawi jego "przezroczystosc" dla aplikacji serwera... Najlepiej jesli ma FW jakiegos normalnego, jesli jest to windowsowy to moze byc ciezko
DeX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-29-2005, 15:02   #8
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Cytat:
Napisał -=[PST
=-DeX]Ip ktore on wam podal to jego wewnetrzne IP, przez nie sie nie polaczycie. Zeby sprawdzic swoje zewnetrzne moze np wejsc na www.ipchicken.com albo www.whatismyip.com . Moze miec rowniez zablokowane porty, jakie nocti wymienil w ostatnim poscie. Jesli ma firewalla to niech najlepiej go skonfiguruje - czyli ustawi jego "przezroczystosc" dla aplikacji serwera... Najlepiej jesli ma FW jakiegos normalnego, jesli jest to windowsowy to moze byc ciezko
Dzieki serdeczne
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-30-2005, 10:49   #9
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Dalej mam ten problem... Kolega wpisal tego IP co mu sie tam wyswietlilo i dalej nie mozemy wjesc na serva Gdy wpisujemy IP w konsoli pisze caly czas Connecting... Ma neo 1024 nie ma zablokowanych protow Fajny by serverek byl Pomocy...
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-30-2005, 11:27   #10
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Zadam pytanie
Wpisujecie w konsoli open xx.xx.xx.xx :
Moze popelniacie banalny blad wpisujac niepoprawna komende w konsoli :wink:

xx.xx.xx.xx adres IP
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-30-2005, 12:05   #11
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

wpisujemy tak: open adresIP
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-30-2005, 13:11   #12
LoBo
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 04 Nov 2004
Wiadomości: 26
Wyślij wiadomość przez MSN do LoBo Wyślij wiadomość przez Yahoo do LoBo
Domyślnie IP

jeśli chodzi o Ip to polecam programik no-ip dzięki niemu nie wpisujecie ip za kazdym razem a nazwe jaką kolega sobie wymysli. musi sie tylko zarejestrowac i sciągnać programik na kopa (wystarczy zanac angielski little Jest to dużo prostsze gdzyż na neo zewnętrzne IP jest zmienne. Instalując programik będziecie używali stałego adresu np:serveraa.no-ip.com
Co do połączenia to zależy czym się łączy ja mam routera i do serva musiałem wyprowadzić porty... nie bede sie rozpisywał jak coś napisz do mnie pomogę

Tu znajdziecie programik - > http://www.no-ip.com/

Pozdro.
__________________

[6c] Guardia Civil
LoBo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-30-2005, 13:19   #13
lpz
General
 
Zarejestrowany: 13 Sep 2003
Miasto: Wrocław
Wiadomości: 922
Domyślnie

Niech twoj kolega sproboje postawic serwer poprzez HOAM

http://www.teamwarfare.com/files/?game=15

Link bezposredni: http://www.teamwarfare.com/files/dl/AA/FullHAOM.zip
lpz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 09-30-2005, 16:17   #14
fuzzy
Chief Warrant Officer 3
 
Zarejestrowany: 13 Aug 2004
Wiadomości: 95
Wyślij wiadomość przez MSN do fuzzy
Domyślnie

moze firewall blokuje dostep dla aasm-a jako serwer?
__________________
stronom rozjezdzajacym sie w bok mowimy NIE.
fuzzy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 17:38   #15
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Postawil serva na HOAM i dalej pokazuje mu sie IP 192.168.0.136
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-02-2005, 18:39   #16
heavy_puchatek
Brigadier General
 
Zarejestrowany: 25 Apr 2005
Wiadomości: 679
Domyślnie

Może serwer na AASM na hasło i po prostu wchodzić z listy serwerów? Takie po łebkach rozwiązanie akurat do wyjścia 2.5.
heavy_puchatek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 10:42   #17
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Mamy 2 goscia co moze stawiac servy - server stoi HoOaH :wink: Dzieki all
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 11:53   #18
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

POMOCY 2 gosciu tez ma zew IP i wyswietla sie mu w HOAM takie IP: 10.1.1.110 my na niego nie mozemy wejsc wiec to wew IP Pomocy
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-03-2005, 19:45   #19
LoBo
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 04 Nov 2004
Wiadomości: 26
Wyślij wiadomość przez MSN do LoBo Wyślij wiadomość przez Yahoo do LoBo
Domyślnie

hm...znawcą nie jestem ale jakieś dziwne te wasze ip-iki
większość moich znajomych na neo ma 82. ..., 83. ...
ale nie wiem pisałem ci jakbym z ip sprawe rozwiązał.
__________________

[6c] Guardia Civil
LoBo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-04-2005, 10:38   #20
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Wiem to Ale jak gosciu sprawdza IP na internecie (pewne stronki) i wpisuje te IP do HOAM to server nie dziala
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-05-2005, 08:03   #21
accid
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 01 Nov 2004
Miasto: Śląsk
Wiadomości: 26
Domyślnie

ja bym stawial na firewala i blokowanie portow przed dostepem z zewnatrz. Jesli chodzi o ip to najlepiej dokladnie jak pisal kolega zainstalowac program no-ip z www.no-ip.com Dziala to na prostej zasadzie i jest bardzo skuteczne inny sposob jaki mozna sprawdzic ip:

menu start --> uruchom --> wpisac cmd (enter) --> w konsoli wpisac ipconfig

komenda pokazuje wszystkie ip przydzielone do uzadzen sieciowych (karty, modemu etc)
accid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-05-2005, 08:19   #22
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

Pokazuje mu IP przydzielone komputerowi przez router, czyli można powiedzieć "wewnętrzne". Trzeba sprawdzić adres widziany z zewnątrz (przez "ipconfig /all" lub np. http://www.checkmyip.com/). Następnie należy sprawdzić ustawienia firewalla, aby przepuszczał połączenia na ten adres.
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-05-2005, 09:57   #23
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Kolega spr. IP przez ta strone wpisal do AASM i nie dziala Nie ma zadnego antivirusa, firewalla, zapora windowsowa wylaczona i dalej nie dziala HELP
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-05-2005, 12:45   #24
[ANONIM]
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 10 Aug 2004
Miasto: Babin/Lublin
Wiadomości: 2736
Wyślij wiadomość przez AIM do [ANONIM]
Domyślnie

Cytat:
Napisał aGgReSsivE
Kolega spr. IP przez ta strone wpisal do AASM i nie dziala Nie ma zadnego antivirusa, firewalla, zapora windowsowa wylaczona i dalej nie dziala HELP
AASM sam sprawdza IP, poczym je wprowadza do okienka. Ty tego nie musisz robic
__________________
[ANONIM] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-05-2005, 13:17   #25
Shibby
General
 
Zarejestrowany: 27 Jan 2004
Miasto: Przasnysz
Wiadomości: 1605
Domyślnie

A moze on stawia serwer na LANie?

Nie pamietam, jak to szlo przy stawianiu, ale zaznacza sie tam, czy serwer ma byc na LANie czy na czyms tam (te drugie jest wymagane, zeby osoby z poza sieci mogly wejsc na serwer).

To niech serwer postawi na tym drugim (nie pamietam jak to sie nazywalo), wejdzie na niego i sprawdzi (tam gdzie sie sprawdza nazwe serwera i IP), jakie jest IP serwera i niech reszta sie przez takie IP wbije.
__________________
... bo sygnaturka była za duża ...
Regulamin forum
Shibby jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-05-2005, 13:56   #26
Piter
General
 
Zarejestrowany: 03 Aug 2004
Wiadomości: 1224
Domyślnie

"To drugie" to zapewne "global"
__________________
Piter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-05-2005, 15:50   #27
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

stawia na internecie
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-07-2005, 12:42   #28
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Dzieki wszystkim nasz server dziala - open 83.27.19.94 Tylko mam jeszcze 2 problemy Jak zrobic to z tym no-ip.org : Oraz jak zrobic w programie HAOM aby 3 osoby mialy admina : :wink: Dzieki za odpowiedz
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-07-2005, 20:35   #29
LoBo
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 04 Nov 2004
Wiadomości: 26
Wyślij wiadomość przez MSN do LoBo Wyślij wiadomość przez Yahoo do LoBo
Domyślnie

jak to jak ziomek
ściągasz proigramik instalujesz przed tym sie rejestrujesz (wymyslasz domene np xxx.myvnc.com) programik ustawiasz aby sprawdzał co jakis czas ip i wszystko

~open xxx.myvnc.com i leci...
__________________

[6c] Guardia Civil
LoBo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-07-2005, 22:36   #30
Dookie
Chief Warrant Officer 2
 
Zarejestrowany: 22 Aug 2005
Wiadomości: 93
Wyślij wiadomość przez MSN do Dookie
Domyślnie

Cytat:
Napisał LoBo
hm...znawcą nie jestem ale jakieś dziwne te wasze ip-iki
większość moich znajomych na neo ma 82. ..., 83. ...
ale nie wiem pisałem ci jakbym z ip sprawe rozwiązał.
Bo to są ip wewnętrzne lanu.

Generalnie problem powinno rozwiązać przeforwardowanie odpowiednich portów na ruterze, (1716?) tak żeby po wpisaniu zewnętrznego ip gra któa defaultowo działa na tym porcie zostawała przekierowywana do wewnętrznej maszyny w lanie o konkretnym ip na tenże właśnie port.
Dookie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-08-2005, 07:25   #31
LoBo
Sergeant Major (SGM)
 
Zarejestrowany: 04 Nov 2004
Wiadomości: 26
Wyślij wiadomość przez MSN do LoBo Wyślij wiadomość przez Yahoo do LoBo
Domyślnie

No portów to jest więcej:

UDP 1716, 1717, 1718, 8777, 27900
TCP 20045

Cytat:
Generalnie problem powinno rozwiązać przeforwardowanie odpowiednich portów na ruterze
Co do ich sytuacji to wszystko działa więc chyba nie muszą z tym grzebać...

Pozdro
__________________

[6c] Guardia Civil
LoBo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-08-2005, 18:10   #32
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Mam kolejne pytanie da sie zmienic mape z poziomu gry? Jako admin?
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-08-2005, 18:50   #33
IIPen
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2004
Wiadomości: 2092
Domyślnie

"admin switch nazwaplikuzmapa.aao"
IIPen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2005, 11:52   #34
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

ok, dzieki wszystkim za pomoc nasz adres to: gsr.servegame.com :wink: Nastepne pytanko: jak zrobic server trackerowany :
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2005, 12:12   #35
-pavel+
General
 
Zarejestrowany: 19 Mar 2004
Wiadomości: 1623
Wyślij wiadomość przez AIM do -pavel+
Domyślnie

dodac IP serva tutaj
__________________

-pavel+ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2005, 12:29   #36
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Ok dzieki :wink: szkoda ze nie da sie tam wpisac tego IP z no-ip Teraz lezymy co 6h zmieniac IP
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2005, 13:12   #37
IIPen
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 28 Mar 2004
Wiadomości: 2092
Domyślnie

no jesli tak bardzo zalezy ci na statsach ....
IIPen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2005, 13:14   #38
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Zapoznaj sie z tym http://www.americasarmy.pl/forum/viewtopic.php?t=6105
i na przyszlosc zastosuj. Kazdy nastepny post z pytaniem dotyczacym trackera zostanie wywalony.
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2005, 13:43   #39
[BEZBRONNI]^aGgRi#!
Command Sergeant Major (CSM)
 
Zarejestrowany: 26 Sep 2005
Wiadomości: 46
Wyślij wiadomość przez MSN do [BEZBRONNI]^aGgRi#! Wyślij wiadomość przez Yahoo do [BEZBRONNI]^aGgRi#!
Domyślnie

Cytat:
Napisał BrYK
Zapoznaj sie z tym http://www.americasarmy.pl/forum/viewtopic.php?t=6105
i na przyszlosc zastosuj. Kazdy nastepny post z pytaniem dotyczacym trackera zostanie wywalony.
Zrozumiano, ale zrozum ze nie mialem sie kogo spytac :wink:
__________________
[BEZBRONNI]^aGgRi#! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Stare 10-11-2005, 14:58   #40
BrYK
Moderator
General
 
Zarejestrowany: 25 Jan 2004
Miasto: Łobez
Wiadomości: 7011
Wyślij wiadomość przez AIM do BrYK Wyślij wiadomość przez Yahoo do BrYK
Domyślnie

Cytat:
Napisał aGgReSsivE
Cytat:
Napisał BrYK
Zapoznaj sie z tym http://www.americasarmy.pl/forum/viewtopic.php?t=6105
i na przyszlosc zastosuj. Kazdy nastepny post z pytaniem dotyczacym trackera zostanie wywalony.
Zrozumiano, ale zrozum ze nie mialem sie kogo spytac :wink:
Na trackerze tez masz forum - instrukcja obslugi bardzo podobna jak tutaj.

EOT
__________________
BrYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Pisania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
UśmieszkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 18:21.
who's online
Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl