![]() |
#51 | ||
![]() Zarejestrowany: 27 Aug 2005
|
![]() Cytat:
Po 1. Topik w przeciwieństwie do Ciebie nikomu w d. nie wchodzimy. Po 2. Mogę tutaj pokazać parę screenów jacy to jesteście debeściaki, wyśmiewacie i obrażacie inne klany... Po 3. Nigdy z żadnym klanem problemów nie mieliśmy (w przeciwieństwie do was) Cytat:
![]() To, że Louis i Fosfik mają problemy z kapitanem CFC to jest ich sprawa. Ale oczywiście ty wiesz wszystko lepiej... nagle nadarzyła Ci się okazja aby coś na nas napisać i fail. |
||
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
odpisuje ![]() ciekawe kto tu komu humor poprawił ![]() też ci dziękuje szkoda tylko że bryku będzie mial znów dużo roboty ... |
|
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ps. Utyl zajrzy ? -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
![]() -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 11:53 Powód: Autołączenie postów |
||||
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez kwiatek8914 : 02-23-2012 o 11:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 11:54 Powód: Autołączenie postów |
||
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Zarejestrowany: 23 Jan 2011
|
![]()
I znowu sytuacja napięta jak plandeka w Żuku
![]() Topik, nie to żebym na ciebie najeżdżał ale zerknij od kogo to wszystko się zaczęło. Louis zażartował, kwiatek mu odpisał a ty wyjechałeś z tekstem "Widze ze klan Hornets jest złośliwy w stosunku do każdego ....." Pozostaje tylko udać się do okulisty ![]() PS Cieszę się że są Mixy organizowane, przynajmniej można się poznać lepiej i wspólnie pograć a nie tylko najeżdżać jeden na drugiego. Ale czasami człowiek nie wytrzymuje jak widzi takie posty ![]()
![]() |
#58 | |
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
moze i ode mnie ale ja nikogo nie jade od pedałów czubków itp ... zauważ ... dobra koniec napinki kwiatus muszę juz niestety iśc pozdrawiam gorąco buziaki :* Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 11:59 |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Racja... ale nie miej do nas urazy bo sam widzisz...
Zamiast zażartować czy cuś to wyjechałeś z takim postem i jak tu z tobą o czymś pisać. Po prostu wyrobiłeś sobie u nas opinię, pewnie nie tylko u nas i nie zamierzasz tego poprawić... -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- oo poszedł sobie ![]()
Vespa Crabro Ostatnio edytowany przez ^Utyl : 02-23-2012 o 12:04 Powód: Autołączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Guest
![]()
|
![]()
Utyl mam prośbę twój kolega z klanu reprezentuje też was więc zwróć mu uwagę jak możesz żeby powstrzymał się od ciągłych wyzwisk.
nie ze wszystkimi można żyć w zgodzie niestety ![]() ![]() ja sobie żartowałem i Louis o tym wie bo od jakiejś 9 rozmawiamy(z nim się da) ale kwiatek nie daje za wygraną ![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 12:08 |
![]() |
![]() |
#62 | ||
|
![]()
Topik... nie zamierzam pisać i pokazywać tutaj rozmów z gg... Ogólnie jesteś fałszywy i na tym koniec.
Co do tego jak jesteśmy postrzegani przez innych graczy to... niech uważają nas za kogo chcą. Ja nie mam z nikim kontaktu ze sceny AA3 i na temat kogokolwiek nie mogę nic napisać bo go nie znam (wyjątek to ty). Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
![]()
|
![]()
Ryj to może masz ty ....
Cytat:
bo ja nie mam tylu prawników ![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 12:16 Powód: Autołączenie postów |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
![]()
|
![]()
to internet więc wszystko wolno jak na razie więc to jaki jestem pozostaw do oceny tym którzy którzy mnie znają a nie sugerują sie jakimś forum
![]() Cytat:
ps. jak tobie ulgę sprawia pojechanie komuś na forum to współczuje ![]() przenieś sie na wp albo pudelka ![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 12:15 Powód: Autołączenie postów |
|
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Ooo i teraz widać że startuje IV sezon ligi ESCN
![]()
![]() |
#67 |
|
![]()
Nie sugeruję się forum tylko tym co pisałeś prywatnie na gg. Dla mnie koniec tematu bo nie ma sensu spamować ten temat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
![]()
|
![]()
no jeszcze dwa tygodnie i zabawa będzie trwać
![]() Cytat:
Ok koniec ![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 12:18 Powód: Autołączenie postów |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ŻEGNAM
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
![]()
|
![]()
Nie dałbyś rady bo już dawno masz bloka
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 12:23 Powód: Autołączenie postów |
![]() |
![]() |
#71 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- zacznij czytać ze zrozumieniem i zacznij rozumieć całe zdania, a nie poszczególne wyrazy... no i pokaż mi dokładnie gdzie napisałem że nie ubliżałem, Booziu, jaki z Ciebie dzieciuch, człowieku ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wypieram się swoich słów, jak napisałem że pojechałem Ci od czubków to znaczy że tak jest, gdzie się wypieram tego że tak nie napisałem? Pokaż mi bo może rzeczywiście przeoczyłem..
![]() Ostatnio edytowany przez kwiatek8914 : 02-23-2012 o 12:27 Powód: Autołączenie postów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() |
![]()
tak, to jest właśnie odpowiedź poważnego człowieka <bravo> Ty chcesz żeby z Tobą poważnie rozmawiać? Nie da się tak z Tobą...
![]() |
#74 |
Guest
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
|
![]() Cytat:
Przypominam, że zostaliśmy usunięci z TSa CFC tylko dlatego, że dołączył do nas Fosfik i Louis bez żadnego poinformowania, przed samym meczem... A byliśmy tam od samego początku TS3... Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowany przez [Hornets]LELEK : 02-23-2012 o 13:08 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
ROTFL ![]() do czego zmierzasz tym wpisem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 13:14 |
|
![]() |
![]() |
#77 |
![]() Zarejestrowany: 07 Apr 2010
Miasto: Biłgoraj
|
![]()
niceeeee...
jak zwykle, edrama topikowa ![]()
![]() |
#78 | |
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
![]() przykro mnie że Cię zawiodłem prężny rycerzu Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 13:15 Powód: Autołączenie postów |
|
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Topik, poczytaj forum cfc to zobaczysz jaka była prawda jesli Cie to tak bardzo interesuje.
Chociaz czekaj... fakt... Kurczak usunął moje posty odnośnie tego bo bardzo go bolała prawda ;P Zresztą, guzik Cię to obchodzi napinaczu forumowy ^^ mam wy*** na cfc i nie mam ochoty czytać niczyich wypocin stawiających mnie w świetle tej organizacji harytatywnej... ja skonczylem z tym i wali mnie cfc. Jest tam kilka osob z ktorymi caly czas mam kontakt i jest ok. Jak zwykle to samo... Topik prowokuje bo jego ego wzrasta z każdą kolejną odpowiedzią na jego głupoty bez ładu i składu a my dajemy się wciągnąć w dyskusję z debilem... olewka Panowie bo znowu wciąga nas w swoje przedszkole.
![]() Ostatnio edytowany przez fo$fik : 02-23-2012 o 13:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
![]()
|
![]()
Dobra koniec z tym bo to nie ma sensu Przepraszam cały klan Szerszeni za moje idiotyczne wpisy które do niczego nie prowadziły a tylko podgrzewały cała atmosferę. Czas z tym skończyć. JESZCZE RAZ BARDZO PRZEPRASZAM
Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 13:57 |
![]() |
![]() |
#81 |
![]() |
![]()
i pokazujesz swój mizerny poziom, dziwisz się że nie ma chętnych na ESCN? nie będzie ich do póki GNS, wróć, do póki Ty bierzesz w nim udział, mam nadzieję że kiedyś Panowie z GNS się zmądrzą i albo Cie wypierdzielą z tego teamu, albo po prostu odejdą z niego, bo swoim postępowaniem tylko niszczysz to, na co ciężko pracują, bo przecież Ty nie grasz w meczach tylko chłopaki i możesz mi wyjeżdżać z tekstem że gra cały team, ale taka jest prawda że w d... byłeś i g.. widziałeś niedzielny graczu, który mocny jest tylko w gębie. Nie powinieneś się w ogóle udzielać w tym dziale, bo wygląda na to że liga za bardzo Cie nie dotyczy. Możesz też wstawiać na swoje forum screeny pokazujące ile op4'rów ubiłeś, prawda jest taka że jesteś aspołeczny i nie nadajesz się do pracy w zespole, bo jesteś konfliktowy i niedorozwinięty (10lat) na działania w teamie.
-------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- przeprosiny przyjmuję (przynajmniej ja), nie wnikam czy są szczere czy nie, ale podczepiam się pod nie. Pamiętaj Topik jednak, że swojego stosunku do Ciebie nie zmienię.
![]() Ostatnio edytowany przez kwiatek8914 : 02-23-2012 o 14:06 Powód: Autołączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
A to czy gram to też nie jest Twoja sprawa ..... czemu ty sie wszystkiego czepiasz chłopie ? Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 14:19 |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
|
![]()
Drama.
![]() |
#86 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
![]()
|
![]() Cytat:
to kiedy jakis spar ? a i jeszcze jedno jakoś ULF i DK nie narzekali na współprace ze mna ..... to tak na marginesie . Ostatnio edytowany przez GNSTopik : 02-23-2012 o 14:45 |
|
![]() |
![]() |
#88 |
![]() Zarejestrowany: 11 Dec 2009
Miasto: Poznań
|
![]()
Patrzę na to wszystko co tu się dzieje z boku i powiem Ci Topiku drogi, że każdym swoim nieprzemyślanym postem coraz bardziej utwierdzasz mnie (i chyba nie tylko) w przekonaniu, że masz rozdwojenie jaźni. Może i dobry z Ciebie chłopak, starasz się i może chcesz dobrze ale zupełnie Ci to nie wychodzi. Za każdym razem osiągasz efekt odwrotny do zamierzonego. Nie wiem też skąd w Tobie tyle jadu, że w momencie gdy spotykasz się z jakąkolwiek krytyką starasz się udowodnić wszelkimi możliwymi sposobami swoją wyższość nad innymi. Przecież w ten sposób nie zyskasz uznania u innych a wystawisz się tylko na pośmiewisko.
Ja również, nie raz i nie dwa prowadziłem wojenki z różnymi osobami ale w pewnym momencie dojrzałem do tego żeby powiedzieć "dość". Lepiej żyć z ludźmi w zgodzie i czuć się szanowanym przez nich niż drzeć koty z każdym z kim popadnie i być wyśmiewanym. Jeszcze tego nie pojąłeś ? Fakt faktem namieszało się tu dziś niemiłosiernie. Mleko się rozlało i trzeba teraz posprzątać. Dobrze Topiku, że po privie który Ci wysłałem zdecydowałeś się napisać przeprosiny. Widać, że coś tam jeszcze masz w tej głowie ![]() Jak już tak usilnie przywołujesz osoby Ulfa i DK to powiem Ci tylko tyle, że fakt iż nie upublicznili swoich przemyśleń co do Twojej osoby można też rozumieć tak, że nie pracowało im się z Tobą dobrze. Ostatnio edytowany przez SeyBee : 02-23-2012 o 15:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Załóżcie sobie odpowiednie tematy na klanowych forach. Ciągnie się tu ta niezbyt lotna dyskusja o 87 postów za długo. Pomijam fakt, że jest ona zupełnie niezwiązana z tematem tego wątku...
ps Nie oczekuje odpowiedzi na ten post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() Zarejestrowany: 02 Jul 2009
Miasto: Płock
|
![]()
Już koniec ? Przez Was zamiast pracę magisterską poprawiać to co chwilę na forum wchodziłem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
![]() Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
|
![]()
Konkretnie chodzilo o to, ze "menadzer spolecznosci" CFC juz kiedys wspominal o takich akcjach jak "oddanie" meczu hornetsom ze wzgledu na to, ze w ich skladzie jest Louis i Foszek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
![]() Zarejestrowany: 22 Feb 2004
|
![]()
SeyBee jesteś dla mnie zwykłym burakiem..... Sam pisałeś
Cytat:
![]() Po co dalej podkręcasz ten teatrzyk? Chłopaki się przeprosili i po sprawie..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
General of the Army
![]() Zarejestrowany: 08 May 2003
Miasto: Lublin
|
![]()
ludziska pora dac juz na luz - dostalem cynka do tematu i chcac go oczyscic czytam juz dobre pare minut ale bede twardy
![]()
![]() |
#94 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez kwiatek8914 : 02-24-2012 o 06:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() Zarejestrowany: 11 Dec 2009
Miasto: Poznań
|
![]()
Kwiatek daj spokój, koleś nie przeczytał wszystkiego więc nie jest w temacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
![]() Zarejestrowany: 24 Jan 2010
|
![]()
Jak pisałem wszystkim jaki to człowiek o ile mozna go tak nazwać to wszyscy na nas naskakiwali i mówili jacy to be jestesmy ale naszczescie wszyscy juz wiedza z kim maja do czynienia. Ja grałem z nim od początku w ta gre sporo czasu z nim spedziłem na ts i w zyciu kogos tak fałszywego nie spotkałem(a przewineło sie sporo ludzi w moim zyciu), zreszta roszady w tym klanie swiadczą o tym z kim macie do czynienia, dlatego Jakakolwiek rozmowa z nim konczy sie własnie w taki sposób, wiec radzę wszystkim nie warto tracic na niego czasu, jest zbyt cenny by marnować go.
![]() |
#97 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
-Co to jest? W zielonym kubraczku, pod zielonym krzaczkiem, podkulone nóżki, łapie pyszne muszki?
-Znudzony TOPIK w zasadce. - W sumie miało być o żabie ale tak też jest pięknie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|