![]() |
#51 |
|
![]()
Siema.Jest jeszcze możliwośc zaliczenia i zapisania treningów w wersji 2.5? Wczoraj pobrałem(po kilku latach przerwy),ale nie chce mi zapisywac zaliczonych treningów (nie może połączyc z serwerem).Zależy mi na nich chocby ze względu na snajpera.Da sie cos z tym zrobic?
|
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() |
![]()
nie potrzebne są do niczego treningi, wszystko masz odblokowane
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Dzięki za odpowiedź.Pojawił mi sie jeszcze jeden problem:na niektórych serwerach moge grac bez problemu,a z niektórych wyrzuca mnie po kilku minutach,a w komunikatach zdążyłem wyczytac jedynie,że chyba coś mam z punkbusterem nie tak jak trzeba. W AA2.5 ASSIST zrobilem aktualizacje i ciągle to samo.Co może byc tego powodem?
EDIT: zrobiłem screena Ostatnio edytowany przez kobuch : 06-01-2012 o 14:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]() Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() |
![]()
o widze ze cos sie zaczelo dziac, trzeba bedzie potestowac
![]()
\"Time To Die So I Say Good Bye\" _________________________________________ i7 860, MSI P55 GD-65, 4GB ram Evga GTX 570OC, Corsair AX 850 Samsung 26' G15, Icemat Siberia, razer mamba X-fi extreme music + Logitech Z-5500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
|
![]()
Wpadaj częściej, jak wczoraj :-)
![]() |
#57 |
![]() |
![]()
z miłą checia tylko musze sobie jakies sluchawki skobinowac bo w starych okazalo sie ze tylko jedna strona dziala :p
\"Time To Die So I Say Good Bye\" _________________________________________ i7 860, MSI P55 GD-65, 4GB ram Evga GTX 570OC, Corsair AX 850 Samsung 26' G15, Icemat Siberia, razer mamba X-fi extreme music + Logitech Z-5500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2005
|
![]()
WItam
Mam problem bo nie chce mi się w ogole zalogować w asisst ... "not connected to Auth serwer yet" - no bo nie hcce sie polaczyć i nie chce mi sciagnac mAAp packa -------------------------------------------------------------------------------- - - Automatycznie połączona wiadomość - - - - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ -- -------------------------------------------------------------------------------- No panowie pograć bym chciał ... może ktoś wie o co kaman ? http://imageshack.us/photo/my-images/818/32787901.jpg/ po wcisnieciu install maap packa http://imageshack.us/photo/my-images/607/53144568.jpg/ a po probie logowania tak jak zwykle brak polaczenia z serwerem autoryzacji Ostatnio edytowany przez gryzli6 : 06-07-2012 o 12:32 Powód: Autołączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Napisz na forum Assista. Pomogą.
![]() |
#60 |
|
![]()
Mam problem, pb nie chce mi sie zaktualizowac w grze wywala mnie po 10 sek. Probowalem tez to zrobic z pliku ale takze jakis error sie pojawil
Pomocy bo nie wiem co robic ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Moderator
![]() ![]() |
![]()
Jaki error?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
|
![]()
Witam, mam problem odnosnie AA 2.5 Assist. Za kazdym razem jak wejde na serwer dostaje kicka z powodu "authorization Slot Closed". Nie zamykam 2.5 Assist ani nie trace polaczenia z internetem. Nie wiem o co chodzi, wczoraj gralem normalnie a dzisiaj przez caly czas ten sam problem. Zmienilem haslo, przeinstalowalem gre, to samo zrobilem nawet z punkbusterem i dalej nic. Gdyby ktos bylby tak mily i pomogl mi to rozwiazac bede wdzieczny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: 02 May 2003
|
![]()
jak oni to robią ze sniper ma na hospitalu c- class ?
![]() |
#64 | |
![]() |
![]()
zaznaczasz w parental controll - brak snajpera czy jakoś tak
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Zarejestrowany: 02 May 2003
|
![]()
Dzięki pomogło. Sniper może lepiej spamować na tej mapie.
![]() |
#66 |
![]() Zarejestrowany: 02 Oct 2004
|
![]()
Witam.
Też wróciłem po kilku latkach do AA i mam problem - pograłem trochę na kilku mapach ale już na dwóch dostałem bana - nie wiem za co nigdy nie chitowałem - nie pamietam za co tylko tyle że komp z tym a tym IP jest permamently banned. Boję się że długo sobie nie pogram bo wszędzie dostanę kicka. o co chodzi Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() |
![]()
Zależy za co ban, czy widzimisie admina czy ban z jakiejś organizacji cheaterskiej. W 1szym przypadku zmień serwer
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Raczej to nie było od admina - najpierw dostałaem bana na 1 dzień a jak przez przypadek chciałem wejść jeszcze raz na ten serwer to wywaliło mnie z permanentnym.
Tak w ogóle to co chwila mnie wyrzuca teraz tylko nie z banem ale jakieś błędy - przeinstalowałem Pbustera i dalej to samo - chwile był spokój po restarcie kompa. Fajnie było sobie pograc jeszcze raz w starą ulubioną gierkę ![]() teraz mnie wywala z komunikatem ' ignoring MD5tool queries' cos takiego. Ostatnio edytowany przez pfirst : 10-27-2012 o 00:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Wyłączony Avast i pkb uruchomiony z services.msc i wszystko hula - choć czasami potrafi rogi pokazać i mnie wywali lub po prostu runda startuje beze mnie - konieczny restarcik i przeważnie jest ok.
Gorzej bo mikrofon nie chce mi działać - najnowsze stery i nic. Mogę tylko słuchać - ponoć milcznie jest złotem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() Zarejestrowany: 14 Oct 2004
|
![]()
Wrzuć logi z kicków i banów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]()
Witam !
![]() W dniu dzisiejszym ściągnąłem i zainstalowałem program 25assist, następnie poprzez ten program ściągnąłem i zainstalowałem AA. Zalogowałem się poprzez konto Battletracker. PB zaktualizowałem. przechodzę do zakładki DEPLOY, pokazuje się lista serwerów, podświetlona na szaro, nie mogę wybrać żadnego serwera ani do niego dołączyć. W programie 25assist na pierwszej stronie wszystko mam podświetlone na zielono tz. AA system, Windows directX itd. jedyne co podświetla się na czerwono to to że mam starą wersję Assist, ale jak ja aktualizuję to później nie chce się uruchomić. Miał ktoś taki problem, może ktoś zna jakieś rozwiązanie ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]()
aao25.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Zarejestrowany: 23 Apr 2012
|
![]()
Jaki system operacyjny?
![]() Jeżeli Win7 i po aktualizacji nie działa to: Czy przypadkiem nie próbujesz uruchomić gry ze skrótu? Jeżeli tak, to nie działa właśnie przez to. Gre trzeba uruchamiać bezpośrednio z katalogu gdzie się Assista pobrało i zapisało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() |
![]()
Strasznie tu smutno i nostalgią trąci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() |
![]()
Witam po 8-latach.
Czy ktos z klanu )SG( ShoGun gra jeszcze w AAO2.5 lub AAPG? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() |
![]()
Huhu, z )SG( nie widziałem nikogo w PG, widziałem natomiast KSS, GROM i 7CAV
![]()
![]() |
#77 |
![]() Zarejestrowany: 09 Jun 2005
|
![]()
gdzie siedzicie na TS'ie jak gracie? pograłbym, ale z kimś, samemu nie chce mi się
![]() kurcze, zaczynałem grac w ta gre w 2-iej klasie LO, teraz kilka lat po studniach, sfrustrowany pracą ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() Zarejestrowany: 20 Mar 2007
|
![]()
gra ktoś jeszcze? Ściągnąłem assista i pokazuje 30 graczy
![]() Szału ni ma ![]() A jednak nie jest tak źle. NA popularnych mapkach da się bez problemu pograć ![]() Ostatnio edytowany przez Andrej : 11-27-2014 o 00:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() Zarejestrowany: 03 Jun 2011
Miasto: PyrlandiA
|
![]()
Witam. Również ściągnąłem ale mam problem z opdaleniem.
http://battletracker.com/forum/ameri...ting-25assist/ To samo. Generalnie postępowałem zgodnie z zaleceniami ale lipa. Pomoże ktoś? windows 7 jak by co |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
|
![]()
![]() |
#82 |
![]() Zarejestrowany: 03 Jun 2011
Miasto: PyrlandiA
|
![]()
no czytam czytam i za dużo nie wywnioskowałem oprócz tego że są problemy na 7 i viscie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() Zarejestrowany: 28 Sep 2008
|
![]()
Istnieje jakaś polska społeczność (serwer TS) AA 2.5 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() Zarejestrowany: 09 Jun 2005
|
![]()
jak gram z kumplami to siedze na CFC 89.25.239.18 (TS3)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|