![]() |
#51 | |
![]() |
![]()
Słaby ten myk, bo lepiej nazwać coś open alpha, albo early acces - dla większości ludzi open beta to praktycznie demo gotowego produktu
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
|
![]()
Dla wiekszosci ludzi AA3 odbiegalo od gotowego produktu, nawet w ostatnich wersjach. Wiekszosc ludzi pewnie bedzie sie trzymac od AA: PG z daleka. Chyba nie liczymy na to, ze nad AA: PG czuwaja spece od marketingu prosto z EA lub Ubisoft?
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() |
![]()
Jak ja dawno nie słyszałem/nie czytałem tekstów Chomiq'a.Po premierze AA: PG trzeba to zmienić
![]()
#54 |
![]() |
![]()
Heja... ja pomimo zachwytu nad Insurgency chętnie sprawdzę nowe AA. Szczerze nie mogę się doczekać
![]() Ostatnio edytowany przez SweetWhisper : 08-29-2013 o 16:09 |
![]() |
![]() |
#55 | ||
![]() Zarejestrowany: 20 Feb 2009
|
![]()
No oni mają świetnych speców od marketingu. Dla tego jeden z Devów prosi ludzi na forum AA, żeby wrzucali filmiki na YT z hardcore moda. Żeby pokazać starym fanom AA, że ta gra w cale nie jest taka arcade.
Tylko czekać aż zaczną płacić 1$ każdej osobie która ściągnie tą grę. I coś dla śmiechu: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak czytam te artykuły które zapowiadają AAPG (napisane przez rzetelnych dziennikarzy, którzy w cale nie zostali opłaceni przez Armie żeby je napiąć) to wydaje mi się, że one opisują zupełnie inną grę. Może wydają AAPG i nową wersje AA5 jednocześnie ?!. |
||
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Mam prośbę, przestańcie gadać i narzekać!
Dajcie ludziom pograć i zdecydować samemu czy mu się podoba czy nie ![]() ![]() ![]() A żale pisać do AA a nie tutaj zbytecznie na forum bo i tak nikt z samych zainteresowanych którzy maja na grę jakiś wpływ tego nie odczyta |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|