![]() |
#1 |
![]() |
![]()
PRZEPRASZAM jezeli taki temat juz byl ale chcialbym wiedziec jakie mapy sa dla was najlepszymi
![]()
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: 04 Feb 2004
|
![]()
moja CSAR.....swietna mapa...mozna sie podszkolic w walce na bliski i sredni dystans....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Ja osobiście niemam dużo do wyboru przez to że mój sprzęt nie uciąga niektórych map , najbardziej lubie chyba WC SE i SF CSAR oraz SF Village , klimatyczne mapki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Hehe - zawsze i wszedzie szpital
![]() No moze prawie wszedzie - w polskich warunkach to taka mapa to tylko do Silent Hilla by sie nadawala ![]() SF Hospital - Hooah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
|
![]()
SF Hospital - chociaz ostanio nie wiedziec czemu mam tam lagi i sie przerzucilem na Pipeline
![]()
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
wszystkie oprucz ic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: 12 Oct 2003
|
![]()
...............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
mckenna......bo nie trzeba dlugo czekać
![]()
\"Time To Die So I Say Good Bye\" _________________________________________ i7 860, MSI P55 GD-65, 4GB ram Evga GTX 570OC, Corsair AX 850 Samsung 26' G15, Icemat Siberia, razer mamba X-fi extreme music + Logitech Z-5500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: 03 Apr 2004
|
![]()
Bridge i Pipeline SF....
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: 25 Jun 2003
|
![]() Cytat:
![]() a na serio : pipeline (obie wersje), hospital, sandstorm
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Pipką SF tez nie pogardze :wink: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Generalnie każda, ale tak naprawdę to uwielbiam Mountain_Ambush, gdyż ta mapka... no taka fajna jest. Nie ma jakiś głośnych dźwięków otoczenia jak na Swamp_Raid czy Headquaters_Raid, tylko milutki dla ucha śpiew słowiczków.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: 01 May 2004
|
![]()
mckenna od początku najszybsza mapa obok hospitala(ale hospitala ogolnie to srednio lubie)
IC bo jest 203 ![]() Bridge bo jest 203 ![]() Sandstorm bo duzo walki WC od biedy bo tez duzo walki ![]() reszta to ogolnie beeee a najgorsza to pipa za duzo RURek |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
![]()
|
![]()
a moja ulubiona plansz to Pipeline i Bridge crrosing
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: 20 Mar 2004
|
![]()
Moja ulubiona mapa to Sandstorm. Gram tez czasami na WC , Pipa SF oraz Bridge Crossing ( kiedys tylko na niej gralem , ale po wejsciu wersji 2.1 i zabarniu sie 1 granatnika + 3 granatow do neigo , do dzisiaj mnie to dreczy :evil: )
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: 07 Jun 2004
|
![]()
kiedyś bridge teraz chyba pipa_sf, hospital choć jest za łatwy ale nadaje sie w sam raz na weekend, pipa zwykła bo jest 203, ic bo sie szybko gra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Moje ulubione mapy:
Bridge SE Mout McKenna Weapon Cache Bridge Crossing
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
Bridge
![]() ![]()
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Moja ulubiona mapka to SF Hospital (tylko ostatnio są takie lagi i pingi że nie idzie gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
SF Sandstorm, mozna tam sie duzo rzeczy nauczyc. I zawsze sie cos dzieje.
SF Village, przymierzam sie do niej. Zaczynalem grac na Bridge Crossing, ale mi sie znudzil. Jak doszly treningi SF to postanowilem pograc na nowej mapce i najbardziej przypadla mi do gustu SF Sandstorm.
![]() |
#21 |
![]() |
![]()
Ja tam niemam ulubionej mapy ale nieniegram zaduzo na MA,FLS,HQ,i Artic.
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: 13 Jul 2004
|
![]()
Kazda gdzie nie ma kanciarzy, a takich coraz mniej niestety
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: 19 May 2004
|
![]()
Mostek, hospitalik
![]() |
#24 |
![]() |
![]()
bagienko
![]()
![]() |
#25 |
![]() |
![]()
bagienko
![]()
![]() |
#26 |
![]() |
![]()
hospital, bc, ic, bc se, RulezzZz
![]()
![]() |
#27 |
![]() |
![]()
hospital, bc, ic, bc se, RulezzZz
![]()
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: 04 May 2004
|
![]()
Mout Mackenna
Bridge Pipeline
![]() |
#29 |
![]() |
![]()
Jak mam klimat na szybka wojne z granatami to MC
![]() jak chce postrzelac na dworze to IC mniammm czasami lubie polezec i wczuc sie w klimat na HQ a czasami w dzien lubie lezec na MP i strzelac z najlepszej broni ![]() po gorkach <bushowskich> tez bym polatal, ale nie ma EU ![]() Tunelik, jak jest malutki serwerek i z ziomalami duzo gralem na SS, ale odkad wiatry tam wieja wieksze, bola mnie uszy ![]() w budyneczkach i kibelkach lubie sie ganiac a najlepiej SE. Baaaardzo chcialbym swampa ale bez nadow - wypasiona mapa bylaby. NIe dla mnie klimat na bridgu, bleeee to nie jest front. :evil: Tych nowych arctic, village to nawet nie chce dotykac. W szpitalu nie bywam, bo zbyt statsiarskie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
![]()
Riverek...mym zyciem jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
![]() |
![]()
A dla mnie najfajniejszy jest most a na drugim miejscu arctic(twoj dzien twoja woda naturlich). A hospital mi nie wchodzi od czasu nowego PB.
![]() |
#32 |
![]() |
![]()
jednak nie bede oryginalny i powiem że śnieg i piach wymiata :wink:
Oczywiście most i ss, wielka zawierucha w piaskownicy - to jest to ![]()
![]() |
#33 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Zarejestrowany: 27 Jan 2004
Miasto: Przasnysz
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A wracaja jeszcze bardziej do tematu watku: Jak zapewne zczailiscie juz po tym posice i nie tylko to moja ulubiona mapa jest Swamp Raid. Lubie tez sobie pykac na SF Hospital, ale nie dla punktow, bo VIPem rzadko gram. Wole raczej SOPMOD M4 albo RPK i kumpla na TSie grajacego jako VIP. Wtedy on zatrzymuje raszerow z parkingu, ja mu biegne na pomoc i tak elimnujemy czesto wiekszosc OpForow, a potem eskortuje go do szpitala (bo wkoncu w wole w eskorcie grac). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
![]()
Nade Raid
![]() a swamp raid bez nadów już jest zwie się HQ Raid ![]() PS. mogliby w końcu usunąć nade buga, za dużo gówniarstwa z tym lata po bagnie :evil:
![]() |
#36 |
![]() |
![]()
Osobiscie mam 2 ulubione mapki z czego jedna wielbie za swoja prostosc...jest to mianowicie Bridge Crossing...Na 2 Miejscu Stawiam Pipeline....
![]() |
#37 |
![]() Zarejestrowany: 29 Feb 2004
|
![]()
1. niesmiertelne SF Sandstorm , SF CSAR i SF Pipeline
2. pipeline zwykle , bridge crossing 3. kibelek , kibelek w wersji LUKSUSOWEJ 4. radio tower, fls assault mapy ktorych nie lubie - wszystkie inne
![]() |
#38 |
![]() |
![]()
SF Hospital, SF CSAR, SF Pipeline, Pipeline, Weapon Cache, JRTC Farm Raid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
![]()
Moja ulubiona no i jedyna to Pipeline.
Pipka pod każdą postacią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
![]() |
![]()
Gralem dzisiaj na SF Hospital w Ambush, niezla rzeznia byla. Nawet mi sie spodobalo. Ale rundy rzeczywiscie potrafia byc krotkie. Dolaczam sie do tych, ktorzy uwazaja ze to mapa dla statsiarzy :wink:
![]() |
#42 |
![]() Zarejestrowany: 07 Feb 2004
|
![]()
Moja ulubiona to Mountain Pass ponad 100 godzin, ale widze z wypowiedzi dlaczego tak zadko spotykam tam rodakow
![]() ![]() Poza tym Bridge SE i Mountain Ambush ostatnio Pipeline. SF mi nie wchodza chociaz czasami Arctica, Village, no i stasiarski Hospital ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
|
![]()
Hmmm ulubiona mapa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Zarejestrowany: 08 May 2004
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ontopic: Oczywiście B_se i reszta otwartych. rmcdzk, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() |
![]()
Nie bede orginalny moje ulubione mapy to Mout McKenna (ponad 300H) super mapka szybka i uczaca walki na krotkim dystansie a to przydaje sie na prawie wszystkich mapach. Oczywiscie Pipeline SF (ponad 150H) super mapka chyba najlepsza pod wzgledem grywalnosci. Pipeline (ponad 100H) tez super mapa. Lubie tez grac snajperka na Insurgent Campie niestety na tej mapie niewiedziec czemu mam ciagle criticale. Podoba mi sie tez SF Hospital chodz sa tam straszne lagi i nieraz nie da sie poprostu grac ale sama koncepcja mapy jest cool dla mnie troche niepotrzebie zarabia sie tam mase pkt przez co wiekszosc graczy uwaza granie na niej za lamerstwo i to troche zabilo ducha tej mapy.
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: 23 Jan 2004
|
![]()
Widze Goonies ze mamy podbne upodobania co do map. Moja pierwsza a jednoczsnie najlepsza mapa jest Mout McKenna i nie chwalac sie mam tam ponad 400 godzin. Cikawe mapy to takze Wepons Cache, tam mozna nauczyc sie pewnych sztuczek w zamknietych pomieszczeniach jak odbijania granatow od sciany czy smołkowania a takze wychylania sie. Najbardzije jak dotad nietypowa mapa dla mnie to Swamp Raid, to ciezka rzecz dopiero...
Ponadto uwazam ze kazda mapa czegos uczy, na kazdej mozna nauczyc sie odglosow ktore przeciez wykorzystuje sie na niemal wszsytkich mapach dlatego zachecam do grania na wszsytkich mapach nei tylko jednej by sprawdzic jakie wam sie podobaja a jakie nie. I nie zrazac sie po pierwszych minutach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() |
![]() Cytat:
Dlatego najlepiej na tych mapach po smierci patrzec z 1 osoby :wink: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() |
![]()
Pipeline, Swamp Raid, SF Sandstrom, Weapons Cache, Wapons Cache SE,
Pipeline SF, IC
![]() |
#49 |
![]() Zarejestrowany: 12 Feb 2003
|
![]()
Moje ulubione mapy to: Insurgent Camp , Weapons Cache , MOUT Mckenna , SF_Csar oraz SF Village
![]()
![]() |
#50 |
![]() |
![]()
Moje ulubione mapy to:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |