![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: 17 Oct 2008
|
![]()
Witam , jestem przedstawicielem MG npS <www.npsynu.pl>
poszukujemy calej dywizji lub pojedynczych graczy do gry AA. Mozemy zaoferowac: -servery glosowe -ogarnieta stronke <O.o> -mila atmosfere -wsparcie w ramach problemow <nie tylko finansowych> -w miare porzadnego skilla w dywizji 1.6 -dywizje CSS -dywizje Medival: Total War -dywizje COD4 < w budowie> -i chyba co najwaznieszje powazne podjescie do e-sportu teraz mniej przyjemna sprawa , czego oczekujemy: -mikcro i programy do komunikacji OFC -ogarniete TP -w przypadq calej dywizji zgranie -w przypadq pojedynczych graczy , umiejetnosc dostosowania sie i zgrania z innymi. W niedalejkeij przyszlosci przewidujemy sponsoring na wszystkie servery. Kiedy ? dokladnej daty nie potrafie przewidziec ale niedlugo: D. Tak wiec enJOY! kontakt: gg://5937358 oraz steam: kocham123 |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
|
![]()
Enjoy enjoy!
Kolejna wielka niewiadoma, oferująca dywizję CSS i porządnego skilla w 1.6 ![]() I nawet sponsoring będzie! I to pisze piętnastolatek ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
Mozemy zaoferowac: -servery glosowe ------------------> wszyscy je oferują -ogarnieta stronke <O.o> ----------> nie "chodzi" są problemy z wyświetlaniem -mila atmosfere -------------------> co mam przez to rozumieć -wsparcie w ramach problemow <nie tylko finansowych> ----> czyżbym miał sponsora na spłate kredytu mieszkaniowego, i rozwalającego się małżeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() W niedalejkeij przyszlosci przewidujemy sponsoring na wszystkie servery. Kiedy ? dokladnej daty nie potrafie przewidziec ale niedlugo: D. ------------> jak sobie nazbieracie i zasponsorujecie. Nie mogę zrozumieć takich ludzi, wszystko pięknie ----------> ale niestety tylko w postach. Ostatnio edytowany przez [-]PNS[-]Navahoo[PL] : 10-18-2008 o 08:34 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() |
![]()
Zamykam
bo sie śmietnik zrobi... |
![]() |
![]() |
Bookmarks |