![]() |
#1 | |
Moderator
![]() |
![]()
Często po wyjściu nowej wersji America's Army, gracze mają problem z instalacją patch'a. Najczęstszą przyczyną jest przeniesienie gry na inną partycję, niż wybrana przy instalacji. Niestety w rejestrze już nie ma o tym żadnej informacji. Patch nie jest w stanie odnaleźć gry. Jak sobie z tym poradzić?
![]() Drobna uwaga. Nie wiadomo ile jeszcze wyjdzie wersji 2.8.X. W powyższej instrukcji, przykładem jest wersja 2.8.3. Gdybyśmy mieli patch'ować grę np. z wersji 2.9.7 do 2.9.8, to zmieniamy ostatnią linijkę z punktu 4-go na: Cytat:
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: 03 Mar 2004
|
![]()
update dla visty 64 bit wpis do rejestru powinien wyglądać następująco, reszta identyczna.
Komputer po zaimportowaniu wpisu zrestartować i dopiero ponowić próbę wgrania patcha. Przypominam w dwóch miejscach należy podać poprawną ścieżkę instalacji gry , kolejne foldery rozdzielamy zawsze dwoma znakami "\\" np : Kod:
D:\\gry\\America's Army\\ Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\US Army\America's Army] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\US Army\America's Army\Operations] "InstallDir"="C:\\Program Files\\America's Army\\" "Version"="2.8.3.1" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\US Army\America's Army] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\US Army\America's Army\Operations] "InstallDir"="C:\\Program Files\\America's Army\\" "Version"="2.8.3.1" Ostatnio edytowany przez Cloperflake. : 10-12-2008 o 16:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: 08 Oct 2008
|
![]()
wyskakuje mi błąd old file does not exist jak wybiore już tego patcha którego chce otworzyć a wcześniej jak właczam w ogóle wyskakuje błąd Missing or Invalid Registry/INI entry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
dobry temat wybrales tylko przeczytaj to co jest wyzej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
zrobiłem w/g instrukcji i nadal to samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: 14 Dec 2008
|
![]()
Mam identyczny problem co -][-jarko-][- - proszę o pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: 21 Dec 2008
|
![]()
Ja także zastosowałem się do wskazówek, jednak nic nie pomogło. Robiłem krok w krok wszystko po kolei, niestety..nadal jest błąd "Unable to copy file"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: 23 Feb 2008
Miasto: Cieszyn
|
![]()
Moze jakas pomoc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: 23 Feb 2008
Miasto: Cieszyn
|
![]()
patcha przenieś do folderu z grą (do głównego. Nie do system). Jeśli masz problem z wpisaniem rejestru musisz nadać sobie uprawnienia w edytorze rejestru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Cytat:
Wczoraj po raz pierwszy instalowałem AA i miałem dokładnie tą samą sytuację. Trochę nerwów mi to przysporzyło ale udało mi się ją rozwiązać. Problem leżał w złym patchowaniu. Najpierw instalujemy 2.8.3 później, 2.8.3.1 i dopiero wtedy 2.8.4 i 2.8.5. Rejestr dodajemy jak pojawia się info o braku tegoż. Teraz powinno być wszystko ok ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
witajcie jak spolszczyć grę wersja 2.8.5 ściągnołem plik tylko nie wiem gdzie go wkleić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() |
![]()
nie ma spolszczenia, zresztą nie ma co w tej grze spolszczać
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |