![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: 30 Oct 2004
|
![]()
Dawno nie zakładałem wątku na aa.pl głównie dlatego, że komentarze i blogi na FO wydawały się zaspokajać potrzebę wyrażania swoich opinii.
Trzeba jednak pamiętać, że każdy portal prowadzony jest przez poszczególne jednostki. Czy na FO jest wolność wypowiadania się? W ostatnich dwóch dniach zostały skasowane trzy moje blogi, w których w niekorzystnym świetle stawiałem jednego z adminów FO oraz występowały jego wypowiedzi, którymi się jeszcze bardziej kompromitował. Na początku to sam się dziwiłem, że jeszcze wątki nie zostały usunięte, ale widać niektórzy dyskusje internetową traktują jak gre single player, gdzie gdy doznają porażki resetują wynik i próbują rozpocząć grę niby od nowa. Majlosz (będący adminem na FO) zapewniał o dobrych intencjach swojej ostatniej akcji, czyli pokazania luki w zabezpieczeniach EsporDay. Czy jego wypowiedź, którą już usunął z FO o tym świadczy? "Chyba zrobię niespodziankę dla Ciebie Dged ![]() Cieszę się, że dobre stare forum aa.pl ciągle istnieje i stanowi alternatywę dla wypowiedzi, ponieważ monopol kogokolwiek jak widać z powyższego przykładu nie gwarantuje wolności słowa.
FALLOUT 3 Ostatnio edytowany przez Dged : 08-16-2008 o 16:24 |
![]() |
![]() |
#ADS | |
Reklama
Circuit advertisement
![]() Zarejestrowany: Always
Miasto: Advertising world
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: 22 Oct 2004
Miasto: Kraków
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
hehe zarejestrowałeś się tu kilka dni przede mną
![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: 17 Apr 2004
|
![]()
A ja przed wami
![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: 21 Apr 2005
Miasto: Wałbrzych
|
![]()
a ja po was
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: 21 Apr 2004
Miasto: Police
|
![]()
I dyskusja jest zawsze na temat
![]() Wracajac do tematu. Skoro ktos widzi dziury w zabezpieczeniach i ma dobre intencje to niech poinformuje uprzejmnie administratorow drugiego portalu o ewentualnych sposobach naprawy i tyle. Postepujac inaczej nie jest lepszy od tych niby dzieci neo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: 29 Feb 2004
|
![]()
Zgadzam sie z Dgedem... Zauważyłem, że zostały usunięte jego blogi. Dlaczego? Bo były "niewygodne"? Normalnie Rosja :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Czy mi się przewidział, czy ED jest włączony
![]() Fajnie, że działa, bo nie trzeba latać po tych portalach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Włączony trochę na innych zasadach. Było o tym w blogu... skasowanym przez Majlosza po tym, jak się znowu skompromitował i ujawnił publicznie swoje prawdziwe oblicze.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
ale o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
PRECZ Z SOCJALISTYCZNYMI SWINIAMI! xD
Co to za nowe zasady na FO ![]()
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: 19 Oct 2003
|
![]()
Wniosek prosty z tej debaty,
Nie pchaj sie tam gdzie bija baty... Inaczej mowiac, olej konkurencje. ![]()
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Dged a mozesz napisac co napisal?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() |
![]()
w te wakacje zaistnial na tej scenie jeden powazny problem,
brak konkretnej dramy ![]() przez to taki Dged czy Majlosz robia co moga aby ulzyc ogolowi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
@kaktus niestety nie posiadam kopii.
@maLENstwo drama z GB była równocześnie ![]() Majlosz widocznie zazdrościł, że co bloga założę to komentarzy mnóstwo, więcej niż zazwyczaj pod newsami WiNa ![]()
![]() |
#16 | |
![]() ![]() |
![]() Cytat:
a z tymi ilosciami komentarzy pod blogiem a newsami WiNa bo juz troche przesadziles bo WiN pisuje wiecej newsow niz Ty masz tych komentarzy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() Cytat:
![]() A że WiN pisze więcej newsów niż czytelnicy są w stanie przeczytać to już inna sprawa ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
No Dged racje ma (napisałem juz o tym na FO)
Moim zdaniem trzeba by to bardziej rozdramować bo naprawdę mię się to nie spodobało.. To wogóle jakieś nieporozumienie jest, żeby admin techniczny dowolnie ingerował sobie w treść portalu..
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: 08 May 2004
|
![]()
Dla mnie tak samo Liga. Moim zdaniem jedna wielka porażka tego dzieciaka z przerostem własnego ego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Nie warto tego rozdmuchiwać, bo jak polsilver słusznie zauważył, stracić może na tym nasza scena, która narazie jest postrzegana na bardzo dorosłą.
Sam też mogłem to jeszcze kulturalniej ogłosić, no ale mi mogły nerwy puścić ![]() Teraz to co najwyżej warto solidaryzować się w słusznej sprawie, a nie na wzór Kaczyńskiego (chociaż nic do niego nie mam) machać szabelką. Mam nadzieję, że Majlosz zrozumiał swój błąd i nie będzie już robił problemów.
![]() |
#21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: 29 Feb 2004
|
![]()
WiN nie porównuj takiego bloga "for fun", do tych blogów co zostały usunięte...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
ale Wy tutaj sie chopoki nudzicie .. widac ze co niektorym nadmiar wolnego na czache sadzi ... inni zad lugo przed kompem lub z pozno (wczesnie) ida spac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
![]() |
![]()
no i po kiego sie denerwowac. olac system i pojsc sobie gdzie indziej.
mnie wkurzylo aa.com.pl jakis czas temu i olalem tamto forum. nie bede sobie zdrowia psul z powodu jakichs dzieciakow.
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: 21 Jan 2004
Miasto: Warszawa
|
![]()
Ale aa.com.pl tez ma wazna role - jest swego rodzaju hyde parkiem, gdzie pewne dyskusje sa znacznie ciekawsze niz tutaj. Inna sprawa, ze aa.pl jest forum na temat America's Army a aa.com.pl juz coraz mniej
![]()
![]() |
#26 |
![]() |
![]()
ile mozna pisac o grze ktora jest trupem juz kilka ladnych lat Q_Q
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
![]() |
![]()
pisac o bele kupie mozna na onet.pl.
po co zatem macie tam baner zwiazany z trupem gry? ![]()
![]() |
#28 |
![]() ![]() |
![]()
jasne gra jest trupem od ilus tam lat dobrze ze choc zyla te kilka miesiecy (dni?) a scena umarla juz dawno i to kilka razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
![]()
Nie podoba mi się takie podejście. Jak mnie wkurzą, owszem pójdę. Ale najpierw nie omieszkam wyartykułować co o tym myślę. Chamstwo, buractwo i tym podobne zachowania powinno sie piętnować, mówić o nich i pokazywać palcem chamów i buraków. Odwracanie głowy i nie reagowanie powoduje tylko jego rozwój.
![]() |
#31 |
|
![]()
Liga dokładnie tak samo uważam, ale przy takiej postawie niestety zdobywa się wielu wrogów, ponieważ buraków w Polsce nie brakuje. Potrafią się nawet wspierać
![]()
![]() |
#32 |
Moderator
![]() |
![]()
Liga, a kto powiedzial, ze poszedlem bez slowa?
![]() Dged, buraki zwykle sie wspieraja, bo sa burakami. Ludzie na wyzszym poziomie nie musza.
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
z tego co pamietam to sie obraziles, bo ktos ci zwrocil uwage ze nie masz racji i niczego burackiego w tym nie bylo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
![]() |
![]()
uderz w stol, a nozyce sie odezwa.
nie bede z Toba na ten temat polemizowal z wiadomych powodow. swoje powiedzialem tam. koniec OT.
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
|
|