America's Army PL

America's Army PL (http://forum.americasarmy.pl//index.php)
-   Ogólne 2.8.x (http://forum.americasarmy.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   AA 2.8.1 już jest ! + pierwsze wrażenia (http://forum.americasarmy.pl//showthread.php?t=12405)

CrAzY-PL 04-10-2007 10:37

Witam mam problem jak dam w menu gry pb to mi sie wylacza i juz potem nie da sie jej odpalic wyskakuje blad

Brawo2Zero 04-10-2007 16:56

Przy okazji River Village ma bugi. Zwane już przez userów którzy je wykorzystali sniper heaven.

prosze nie postowac bugow gry - Gargamel

Brawo2Zero 04-11-2007 17:49

Taajest. Zreflektowałem sie później że jest ban na gadanie o bugach.

Chomiq 04-12-2007 09:44

A moje wrazenia sa takie, ze... nie gram juz od miecha :P

Dj. Gargamel 04-12-2007 13:48

jesli ktos potrzebuje filtrow do ASE
http://www.americasarmy.pl//DL/DCDS/filters.txt

Sebaa 04-12-2007 20:14

wyswietlily sie komus nowe mapy w przegladarce bo ja mam jakies 30 nowych o_O cos mi smierdzi nowa wersją

Dj. Gargamel 04-12-2007 20:18

pokaz screena

RudY+- 04-12-2007 20:48

http://img240.imageshack.us/img240/5...1481318bw2.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/7...1481750mh0.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/8...1483034ss7.jpg

Imo jakiś bug bo wyświetliły się wszystkie mapy które w aamd.com mają drugi status czy coś takiego

[F][E][A][R] 04-19-2007 12:15

Ma ktoś user.ini do 2.8.1 lub do 2.8 jeśli jest zgodny??

BrYK 04-19-2007 14:12

Cytat:

Napisał [F][E][A][R] (Wiadomość 212590)
Ma ktoś user.ini do 2.8.1 lub do 2.8 jeśli jest zgodny??

Wystarczyło poszukać http://www.americasarmy.pl/forum/showthread.php?t=12397

z![e]nt0L...pL 04-19-2007 18:33

Te nowe mapy sa do sciagniecia na trackerze ale mi cos nie dzialaja :/

3eez 04-26-2007 16:45

MAM PYTANIE
...na które mam nadzieje ze mi ktoś odpowie albo odeśle na jakąś stronę gdzie coś będzie objaśnione (tylko sie nie śmiejcie bo z grąw sieci jeszcze nie miałem nic do czynienia), a więc :
1.jak wejść na jakikolwiek serwer (ponieważ nie mam bladego pojęcia jak sie to robi)
2.czy są serwery z wersją 2.6
Zadaje te pytania gdyż przeszedłem trening i nie wiem co dalej a gra mi sie bardzo podoba więc chciałbym coś jeszcze pograć.

BrYK 04-26-2007 17:10

Cytat:

Napisał 3eez (Wiadomość 213458)
MAM PYTANIE
...na które mam nadzieje ze mi ktoś odpowie albo odeśle na jakąś stronę gdzie coś będzie objaśnione (tylko sie nie śmiejcie bo z grąw sieci jeszcze nie miałem nic do czynienia), a więc :
1.jak wejść na jakikolwiek serwer (ponieważ nie mam bladego pojęcia jak sie to robi)
2.czy są serwery z wersją 2.6
Zadaje te pytania gdyż przeszedłem trening i nie wiem co dalej a gra mi sie bardzo podoba więc chciałbym coś jeszcze pograć.

1. Na serwery wchodzisz przez przegladarke w grze / albo przez komende "open ip_serwera" wpisaną w konsoli. Już niedługo wraca strona główna serwisu gdzie wszystko jest ładnie opisane.
2. Na 2.6 pewnie kilka serwerów jest. Jednak najwięcej stoi na najnowszej wersji gry.

WHITE#WOLF 05-01-2007 18:35

SIEMKA
a ja mam inny problem wrócilem z zagranicy
wlaczylem swa 2,8 pogralem troche i sciaglem patcha
(nieszczesnego jak sie okazalo)
patch wszedl spoko zakonczono sukcesem i ?????????

odpalam gre wyskakuje pierwszy ekran ten na tle dzungli
i ciemnosc po chwili wywala ze jakis
critikal error
mam swieze stery do grafy direct tez to kufa co je?????

pomocy jak mozecie

a tak wyglada ten raport bledu

Cytat:

Build AmericasArmy[BuildDate:03-15-07_BuildVersion:2.8.1]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2125 MHz with 511MB RAM
Video: GIGABYTE RADEON 9600 PRO (6660)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::StaticExit <- appPreExit


matrek 05-01-2007 20:06

Dajcie ludzie spokoj z River Village :D Na moj komp to masakra ^^.
Wsumie jak bylo do 14 osob to jeszcze 20 - 25 fpsow.
Ale jak bylo kolo 20 to ponizej 10 i odpuscilem odrazu :P
Jedyna z nowych map ktora na moim kompie moge pograc to Old costam ^^.
Nawet do 40 fpsow tam mam wiec nie jest zle :)

EDIT: ooo ziomek wyzej masz podobnego kompa do mojego i tez mi CE wyskakuja ale jakies inne jak pogram troche cos o mainloop czy cos mial ktos cos takiego ? :P

Dj. Gargamel 05-01-2007 20:09

Cytat:

Napisał WHITE#WOLF (Wiadomość 213963)
SIEMKA
a ja mam inny problem wrócilem z zagranicy
wlaczylem swa 2,8 pogralem troche i sciaglem patcha
(nieszczesnego jak sie okazalo)
patch wszedl spoko zakonczono sukcesem i ?????????

odpalam gre wyskakuje pierwszy ekran ten na tle dzungli
i ciemnosc po chwili wywala ze jakis
critikal error
mam swieze stery do grafy direct tez to kufa co je?????

pomocy jak mozecie

a tak wyglada ten raport bledu

http://www.americasarmy.pl/forum/showthread.php?t=12452

wyclef+brzoza 05-01-2007 20:29

Za dużo map. Strasznie mi się to nie podoba. Powinna być jakaś oddzielna kategoria dla tych nowych map, żeby te stare były tylko w przeglądarce.

rmcdzk 05-02-2007 13:13

Cytat:

Napisał wyclef+brzoza (Wiadomość 213987)
Za dużo map. Strasznie mi się to nie podoba. Powinna być jakaś oddzielna kategoria dla tych nowych map, żeby te stare były tylko w przeglądarce.

http://www.americasarmy.com.pl/viewtopic.php?t=7568

CrAzY-PL 05-03-2007 13:50

Dal by ktos mape sf Airport patrzylem sie na nia i byla fajna powinni ja dac na officjalne!!

Kemikz 05-03-2007 14:46

Cytat:

Napisał -=ARMY=-Lukasz (Wiadomość 214171)
Dal by ktos mape sf Airport patrzylem sie na nia i byla fajna powinni ja dac na officjalne!!

zadnej z tych map nie powinni dawać ..

GANDZIA83 05-13-2007 22:12

witam wszystkich mam takie pytanko a własciiwie problem nie odpala mi sie gra wyskakuje taki komunikat i nie wiem co robic ?? Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2804 MHz with 1022MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5600 (9147)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Dj. Gargamel 05-13-2007 22:24

zajrzec do dzialu szukam pomocy do przyklejonego tematu

Devik 05-14-2007 05:00

I nie zakładać 3 topiców o tym samym.

Flagellant 06-22-2007 19:24

Fajne fajne ale mam malo RAM-u i przycina troszke :)

dockx 07-01-2007 17:23

Rozumiem, że nowe mapki są ale co z tego jeśli na liście serverów do 95% z nich nie ma w ogóle serwerów.

k0zioleq 07-04-2007 09:57

witam wszystkich...ja mam taki problem, ze odpalam hot fix i wszystko jest git...pozniej odpalam patcha do 2.8.1 i po jakims 1-2% pokazuje mi sie komunikat o bledzie : "old file does not exist" :( wie ktos co mam z tym zrobic... pozdrawiam

uncle$pam 08-22-2007 14:41

siemka

Niewiem dlaczego patch niedziala sciagnelem hot fixa i dalej niedzilalo przy instalacji patcha na 4% wyskakuje (old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match)
prosze o pomoc!!!

pac 12-30-2007 14:49

ma ktos moze mape sf refinery z tej wersji ? Jesli tak to prosze o udostepnienie.


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 10:16.

Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl