America's Army PL

America's Army PL (http://forum.americasarmy.pl//index.php)
-   Ogólne 2.8.x (http://forum.americasarmy.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   AA2.5 - garść informacji (http://forum.americasarmy.pl//showthread.php?t=20868)

stray_bullet 04-03-2012 23:48

no ja mam dźwięk beznadziejny na razie ale czekam na jednego maila (:

-misiu fajna muzyka, na Pink Freuda na koncerty chodziłem jeszcze w Polsce jak mieszkałem..

-Krecik^ 04-06-2012 14:19

hej,
zainstalowałem wszystko jest niby ok ale przy próbie wejścia na server wyskakuje ERROR: timeout waiting for verification response from selected game server....

Neta mam w netii i porty raczej odblokowane.

jakies pomysły ?

tidididi 04-06-2012 21:32

Dodaj pnkbstr_a, pnkbstr_b, pnkbstr.exe do wyjatkow zapory albo wylacz ja calkiem. To tak na poczatek.

-Krecik^ 04-07-2012 15:32

antyvir wyłaczony, zapora również a problem ten sam.

.montrey 04-08-2012 19:26

ale jestem slaby :D

tidididi 04-08-2012 20:37

Napisz do Darka, dostaniesz korepetycje.

Skrang 04-16-2012 19:13

gra się w pytę ;)
szkoda, że przeważnie można postrzelać tylko na pipeline, ua czy hospie, ale i tak zabawa jest całkiem dobra

Slaw 04-22-2012 12:36

Jak zmienić lokalizację ładowania ściąganych plików przez 25Assista? Wrzuciłem Assista na partycję D, ale on i tak ładuje wszystko gdzieś na C (dysk systemowy). Problem w tym, że nie mam miejsca na C!
Pomocy.

/edyt:
Już sobie zwolniłem miejsce, ale kij z tamtymi grami ^^.
Za to pojawił się pewien problem (nie chciało kontynuować ściągania podczas Step 5), ale się o dziwo naprawił, gdy za którąś próbą wcisnąłem Print Screen xD.
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanie:
Ile powinien zajmować plik "maps.7z", który podczas "Step 5" ładuje się do folderu "Dane aplikacji\25Assist\" ?
Problem przerywania ściągania właśnie jest z tym związany. Co jakiś czas przerwa jest (i trzeba próbować 5-10 razy wznowić ściąganie, żeby kontynuowało) i ten plik się nadpisuje/aktualizuje. A do tego podbija się ta wartość docelowego rozmiaru pliku:
http://iv.pl/images/23728238981184486122.jpg
(580MB w tym momencie).
Nie wiem czy to jakiś błąd i będzie mi tak w nieskończoność rosnąć ten plik, czy tak ma być?
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
Doszło do ponad 2000 MB i teraz się cofa (ubywa)! Rany. Co to za gówno!
Pomocy!
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
Restart downloadu pomógł (i być może zainstalowanie 7z). Po problemie.

chesterrR 05-06-2012 09:21

Tak sobie was czytam i coraz bardziej mnie kusi.... ahhh.
BF3 po ostatnich patchach to kupa robiona pod casuali :/

spd 05-19-2012 19:58

Dość zabawnie gra się po ponad 3 latach, ale przypominają się stare czasy jak się wejdzie na serwer;)

kobuch 06-01-2012 12:36

Siema.Jest jeszcze możliwośc zaliczenia i zapisania treningów w wersji 2.5? Wczoraj pobrałem(po kilku latach przerwy),ale nie chce mi zapisywac zaliczonych treningów (nie może połączyc z serwerem).Zależy mi na nich chocby ze względu na snajpera.Da sie cos z tym zrobic?

RudY+- 06-01-2012 12:42

nie potrzebne są do niczego treningi, wszystko masz odblokowane

kobuch 06-01-2012 14:22

Dzięki za odpowiedź.Pojawił mi sie jeszcze jeden problem:na niektórych serwerach moge grac bez problemu,a z niektórych wyrzuca mnie po kilku minutach,a w komunikatach zdążyłem wyczytac jedynie,że chyba coś mam z punkbusterem nie tak jak trzeba. W AA2.5 ASSIST zrobilem aktualizacje i ciągle to samo.Co może byc tego powodem?

EDIT: zrobiłem screena

http://s6.ifotos.pl/mini/kickJPG_rwspann.JPG

-misiu 06-01-2012 15:48

Cytat:

Napisał kobuch (Wiadomość 298251)
Dzięki za odpowiedź.Pojawił mi sie jeszcze jeden problem:na niektórych serwerach moge grac bez problemu,a z niektórych wyrzuca mnie po kilku minutach,a w komunikatach zdążyłem wyczytac jedynie,że chyba coś mam z punkbusterem nie tak jak trzeba. W AA2.5 ASSIST zrobilem aktualizacje i ciągle to samo.Co może byc tego powodem?

EDIT: zrobiłem screena

http://s6.ifotos.pl/mini/kickJPG_rwspann.JPG

Uruchom/odblokuj proces pnkbstrB w services.msc.

.error.[Bosek] 06-04-2012 22:06

o widze ze cos sie zaczelo dziac, trzeba bedzie potestowac :D

tidididi 06-05-2012 17:19

Wpadaj częściej, jak wczoraj :-)

.error.[Bosek] 06-05-2012 21:10

z miłą checia tylko musze sobie jakies sluchawki skobinowac bo w starych okazalo sie ze tylko jedna strona dziala :p

gryzli6 06-07-2012 12:32

WItam
Mam problem bo nie chce mi się w ogole zalogować w asisst ... "not connected to Auth serwer yet" - no bo nie hcce sie polaczyć i nie chce mi sciagnac mAAp packa
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
No panowie pograć bym chciał ... może ktoś wie o co kaman ?

http://imageshack.us/photo/my-images/818/32787901.jpg/

po wcisnieciu install maap packa

http://imageshack.us/photo/my-images/607/53144568.jpg/

a po probie logowania tak jak zwykle brak polaczenia z serwerem autoryzacji

tidididi 06-07-2012 21:06

Napisz na forum Assista. Pomogą.

siwy999 06-21-2012 15:51

Mam problem, pb nie chce mi sie zaktualizowac w grze wywala mnie po 10 sek. Probowalem tez to zrobic z pliku ale takze jakis error sie pojawil
Pomocy bo nie wiem co robic !

BrYK 06-22-2012 20:58

Jaki error?

Dudi131 09-14-2012 13:15

Witam, mam problem odnosnie AA 2.5 Assist. Za kazdym razem jak wejde na serwer dostaje kicka z powodu "authorization Slot Closed". Nie zamykam 2.5 Assist ani nie trace polaczenia z internetem. Nie wiem o co chodzi, wczoraj gralem normalnie a dzisiaj przez caly czas ten sam problem. Zmienilem haslo, przeinstalowalem gre, to samo zrobilem nawet z punkbusterem i dalej nic. Gdyby ktos bylby tak mily i pomogl mi to rozwiazac bede wdzieczny ;)

artzooo 09-16-2012 10:12

jak oni to robią ze sniper ma na hospitalu c- class ?

RudY+- 09-16-2012 10:31

zaznaczasz w parental controll - brak snajpera czy jakoś tak

artzooo 09-28-2012 12:18

Dzięki pomogło. Sniper może lepiej spamować na tej mapie.

pfirst 10-26-2012 21:31

BAN permamentny - za co
 
Witam.
Też wróciłem po kilku latkach do AA i mam problem - pograłem trochę na kilku mapach ale już na dwóch dostałem bana - nie wiem za co nigdy nie chitowałem - nie pamietam za co tylko tyle że komp z tym a tym IP jest permamently banned. Boję się że długo sobie nie pogram bo wszędzie dostanę kicka. o co chodzi
Pozdrawiam

RudY+- 10-26-2012 22:03

Zależy za co ban, czy widzimisie admina czy ban z jakiejś organizacji cheaterskiej. W 1szym przypadku zmień serwer

pfirst 10-26-2012 23:36

Raczej to nie było od admina - najpierw dostałaem bana na 1 dzień a jak przez przypadek chciałem wejść jeszcze raz na ten serwer to wywaliło mnie z permanentnym.
Tak w ogóle to co chwila mnie wyrzuca teraz tylko nie z banem ale jakieś błędy - przeinstalowałem Pbustera i dalej to samo - chwile był spokój po restarcie kompa.
Fajnie było sobie pograc jeszcze raz w starą ulubioną gierkę ;)
teraz mnie wywala z komunikatem ' ignoring MD5tool queries' cos takiego.

pfirst 11-06-2012 08:34

Wyłączony Avast i pkb uruchomiony z services.msc i wszystko hula - choć czasami potrafi rogi pokazać i mnie wywali lub po prostu runda startuje beze mnie - konieczny restarcik i przeważnie jest ok.
Gorzej bo mikrofon nie chce mi działać - najnowsze stery i nic. Mogę tylko słuchać - ponoć milcznie jest złotem :).

-misiu 11-06-2012 14:36

Wrzuć logi z kicków i banów.

spaartaan 03-01-2013 18:39

Problem z przeglądarką serwerów.
 
Witam ! :)

W dniu dzisiejszym ściągnąłem i zainstalowałem program 25assist, następnie poprzez ten program ściągnąłem i zainstalowałem AA. Zalogowałem się poprzez konto Battletracker. PB zaktualizowałem. przechodzę do zakładki DEPLOY, pokazuje się lista serwerów, podświetlona na szaro, nie mogę wybrać żadnego serwera ani do niego dołączyć. W programie 25assist na pierwszej stronie wszystko mam podświetlone na zielono tz. AA system, Windows directX itd. jedyne co podświetla się na czerwono to to że mam starą wersję Assist, ale jak ja aktualizuję to później nie chce się uruchomić.

Miał ktoś taki problem, może ktoś zna jakieś rozwiązanie ? :)

tidididi 03-01-2013 22:58

aao25.com

blejdas 03-02-2013 08:25

Jaki system operacyjny? :)
Jeżeli Win7 i po aktualizacji nie działa to:
Czy przypadkiem nie próbujesz uruchomić gry ze skrótu? Jeżeli tak, to nie działa właśnie przez to. Gre trzeba uruchamiać bezpośrednio z katalogu gdzie się Assista pobrało i zapisało ;)

qguares[PL] 04-22-2013 23:17

Strasznie tu smutno i nostalgią trąci. :smutny:

)SG(Grey) 10-17-2014 23:51

Witam po 8-latach.
Czy ktos z klanu )SG( ShoGun gra jeszcze w AAO2.5 lub AAPG?

m2k11 10-27-2014 18:43

Huhu, z )SG( nie widziałem nikogo w PG, widziałem natomiast KSS, GROM i 7CAV :)

gangsta.PL 11-23-2014 18:47

gdzie siedzicie na TS'ie jak gracie? pograłbym, ale z kimś, samemu nie chce mi się :)

kurcze, zaczynałem grac w ta gre w 2-iej klasie LO, teraz kilka lat po studniach, sfrustrowany pracą ;) pożeniony i na dziecko oczekuje :)

NeMoŻliWy 11-24-2014 19:48

:D takie czasy :)

Andrej 11-26-2014 01:23

gra ktoś jeszcze? Ściągnąłem assista i pokazuje 30 graczy :P

Szału ni ma :>

A jednak nie jest tak źle. NA popularnych mapkach da się bez problemu pograć :)

$ewo 12-02-2014 17:33

Witam. Również ściągnąłem ale mam problem z opdaleniem.
http://battletracker.com/forum/ameri...ting-25assist/

To samo.

Generalnie postępowałem zgodnie z zaleceniami ale lipa. Pomoże ktoś?
windows 7 jak by co


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 13:16.

Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl