America's Army PL

America's Army PL (http://forum.americasarmy.pl//index.php)
-   Szukam pomocy AA3 (http://forum.americasarmy.pl//forumdisplay.php?f=99)
-   -   Czemu nie chce działać? Czy to normalne? SZYBKA ODP (http://forum.americasarmy.pl//showthread.php?t=20412)

HardCoreQ 01-23-2011 14:07

Czemu nie chce działać? Czy to normalne? SZYBKA ODP
 
temat do usuniecia

WHT 01-23-2011 14:18

Pierwszy raz widze coś takiego na oczy.

-misiu 01-23-2011 14:22

Co w tym screenshocie jest nie tak? Nic. Oczywiscie jesli chciales sobie postawic w domu serwer ;)

W innym wypadku sciagnij klienta gry.

HardCoreQ 01-23-2011 14:25

Tzn. co? to chyba jest klient , nie? rozumiem tylko lopatologie

WHT 01-23-2011 14:26

Ano. Nie spojrzałem nawet na nazwę okna. :D

HardCoreQ 01-23-2011 14:48

http://img412.imageshack.us/f/aa3pobieranieblad.jpg/

Jest napisane , ze jest gotowe do gry , a jakos nie dziala? wiec ja sie pytam , o co chodzi?
--------------------------------------------------------------------------------
- - Automatycznie połączona wiadomość - -
- - zamiast pisać jeden post pod drugim używaj przycisku EDYTUJ --
--------------------------------------------------------------------------------
http://img841.imageshack.us/f/aa3pobieraniescreen.jpg/

czy to jest to? chyba problem rozwiazany - pobierze sie i bede smigac , nie?

WHT 01-23-2011 14:49

To nie jest gra, tylko "program" do stawiania serwera graczom.

-misiu 01-23-2011 15:14

Ponizej przedstawiam instrukcje, jak dodac gre AAv3 w programie Steam.
Wazna jest kolejnosc podejmowanych krokow - od 1 do 3, nie na odwrot.
http://imm.io/3jZE

Remek 01-23-2011 16:15

wybierz zakładkę gry, a nie narzędzia

Chomiq 01-23-2011 16:25

Nie odpalasz gry, odpalasz dedykowany serwer. Odpal ja przez plik aa3game.exe.

HardCoreQ 01-25-2011 14:03

dzieki wszystkim za pomoc , juz mam cala gre - sciagnalem clienta i dalej poszlo latwo;)


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 10:07.

Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl