America's Army PL

America's Army PL (http://forum.americasarmy.pl//index.php)
-   Szukam pomocy AA3 (http://forum.americasarmy.pl//forumdisplay.php?f=99)
-   -   Steam - Problem (http://forum.americasarmy.pl//showthread.php?t=20987)

Jaazinh 07-23-2012 21:34

Steam - Problem
 
Witam. Ostatnio wpadła mi w ucho gierka America's army więc zacząłem ją pobierać na Steam. Po pobraniu i zainstalowaniu klikam "graj" i wyskakuje mi błąd "Gra jest aktualnie niedostępna (Unspecified Error)". Gierka wygląda fajnie i chciałbym w nią troche pograć. Z góry dzięki za odpowiedz.

={GF}=kurkowa 07-24-2012 05:41

Spróbuj uruchomić grę w inny sposób czyli: wchodzisz do folderu steam-->domyślnie c:program files-->steam>steamapps>common>america's army 3>Binaries>kliknij na AA3Game może się odpali.


Napisz jeszcze jaki masz sprzęt.

Arek92 07-24-2012 07:07

Miałem ten sam problem, wystarczyło ponownie uruchomić Steam, lub tak jak up uruchom bezpośrednio z dysku.

Jaazinh 07-24-2012 16:36

Zrobiłem jak radziła kurkowa. Zalogowało mnie do Steam, gra się odpaliła i wyświetliło się wybieranie żołnierza. Są 2 opcje do wyboru - Exit, jakaś tabelka i Select. Problem w tym że nie mam żadnej postaci i dalej nic nie moge zrobić. Po naciśnięciu Select nie robi się absolutnie nic a po Exit gra mi się wyłącza. Nie ma żadnego przycisku do tworzenia nowej postaci ani niczego innego. Co robić?

={GF}=kurkowa 07-24-2012 17:40

Cytat:

Napisał Jaazinh (Wiadomość 299007)
Zrobiłem jak radziła kurkowa. Zalogowało mnie do Steam, gra się odpaliła i wyświetliło się wybieranie żołnierza. Są 2 opcje do wyboru - Exit, jakaś tabelka i Select. Problem w tym że nie mam żadnej postaci i dalej nic nie moge zrobić. Po naciśnięciu Select nie robi się absolutnie nic a po Exit gra mi się wyłącza. Nie ma żadnego przycisku do tworzenia nowej postaci ani niczego innego. Co robić?


Wejdź jeszcze raz do tego folderu gdzie jest AA3GAME, tylko tym razem włącz AA3LOADER, powinno wyskoczyć Ci okienko, kliknij na personel jacket i create new soldier.

Jaazinh 07-24-2012 18:17

Wyskakuje błąd:

Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niepoprawna. Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji lub przy użyciu narzędzia wiersza polecenia sxtrace.exe.

EDIT.
Zrobiłem, wystarczyło sprawdzić spójność plików gry. Najwyraźniej jakiś plik był uszkodzony. Dzięki wszystkim za pomoc.

stonjohn4 12-13-2012 04:32

A przy okazji pytanie czy może po ściągnieciu patcha 3.3 niekopiowaliście starych plików wlaśnie .ini przed pierwszym uruchomieniem AA3.3?


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 13:59.

Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl