America's Army PL

America's Army PL (http://forum.americasarmy.pl//index.php)
-   Szukam pomocy AA: PG (http://forum.americasarmy.pl//forumdisplay.php?f=110)
-   -   uruchamianie gry (http://forum.americasarmy.pl//showthread.php?t=21607)

sebazwierz799 09-02-2013 19:48

uruchamianie gry
 
Witam
Gdy uruchamiam grę wyskakuje komunikat "system windows zablokował to oprogramowanie, ponieważ nie może zweryfikować wydawcy"
Jakieś pomysły?
Dodam że pograłem 2 dni

={GF}=kurkowa 09-03-2013 07:04

tu masz kolego odpowiedz na twój problem:

http://forum.americasarmy.com/viewto...=8884&start=10

pozdrawiam

sebazwierz799 09-03-2013 18:53

Dzięki wielkie kolego :-)
pozdro

Hunt.ER 09-18-2013 18:53

Za każdym razem gdy uruchamiam grę mam komunikat z poziomu Steam:
Trwa konfogurowanie wstępne...
instalacje NET Framework 4.0 (instalcja 1 z 1)

Trwa to z 5 minut, ktoś też ma taki problem czy tylko u mnie coś jest skopane?

[BuLdOg] 09-18-2013 20:30

Mam to samo, więc zamiast odpalać gre przez Steama zrobiłem sobie skrót bezpośrednio do launchera, który znajduje się w: ...\Steam\steamapps\common\America's Army\AAPG\Binaries.
Teraz uruchamia się bez zbędnego zamulania ;)

BrYK 09-19-2013 15:23

Cytat:

Napisał Hunt.ER (Wiadomość 300859)
Za każdym razem gdy uruchamiam grę mam komunikat z poziomu Steam:
Trwa konfogurowanie wstępne...
instalacje NET Framework 4.0 (instalcja 1 z 1)

Trwa to z 5 minut, ktoś też ma taki problem czy tylko u mnie coś jest skopane?

Uruchom Windows Update i sprawdź czy nie masz jakiś aktualizacji do pobrania

operwa 09-30-2013 13:10

Cytat:

Napisał Hunt.ER (Wiadomość 300859)
Za każdym razem gdy uruchamiam grę mam komunikat z poziomu Steam:
Trwa konfogurowanie wstępne...
instalacje NET Framework 4.0 (instalcja 1 z 1)

Trwa to z 5 minut, ktoś też ma taki problem czy tylko u mnie coś jest skopane?


Hej czy rozwiązałeś swój problem gdyż mam identyczny kłopot :/
__________________
Antywirusy

[Hornets]LELEK 09-30-2013 15:14

Cytat:

Napisał operwa (Wiadomość 300934)
Hej czy rozwiązałeś swój problem gdyż mam identyczny kłopot :/

Cytat:

Napisał [BuLdOg] (Wiadomość 300860)
Mam to samo, więc zamiast odpalać gre przez Steama zrobiłem sobie skrót bezpośrednio do launchera, który znajduje się w: ...\Steam\steamapps\common\America's Army\AAPG\Binaries.
Teraz uruchamia się bez zbędnego zamulania ;)

Jak wyżej.

[Vol.]Napster 10-01-2013 07:46

wiem, że kuzyn miał z tym problem. odpalacie przez steam aa czy z ikonki AA na pulpicie? bo on przy odpalaniu z ikony na pulpicie AA:Proving Grounds normalnie mu goni.. mimo tego ze coś z tym net frameworkiem nie do końca mu sie zainstalowało.


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 06:04.

Copyright ©2002 - 2010 AmericasArmy.pl